Forum Włocławek

Wczoraj moje dziecko zostało uraczone w szkolnej stołówce
Wczoraj moje dziecko zostało uraczone w szkolnej stołówce na obiad... śledziem. Oczywiście, podobnie jak większość koleżanek i kolegów, wróciło do domu głodne. Już kolejny raz. Ciekawa jestem kto układa szkolne jadłospisy. Układając środowy, ktoś musiał być na niezłym kacu! A może zostało mnóstwo śledzi po nauczycielskim...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~m_krasWłocławek
Proponuję zapoznać się z poniższym artykułem - w
Proponuję zapoznać się z poniższym artykułem - w kontekście niedawnych tzw. "manif". Tego jeszcze "nie grali";((, szok. http://www.wykop.pl/ramka/203261/wychowujmy-dziecko-bezplciowo/ Aż trudno uwierzyć, że takie rzeczy mają miejsce:(( Oto do jakich absurdów, wypaczeń i patologii może doprowadzić feministyczny punkt widzenia...
Komentarzy3
Wyświetleń994
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Nasze słoneczko się budzi. Wchodzimy w kolejny cykl
Nasze słoneczko się budzi. Wchodzimy w kolejny cykl aktywności słonecznej. Jeszcze miesiąc temu Słońce było gładkie jak pupa niemowlaka, a teraz....zobaczcie sami: http://www.swpc.noaa.gov/SWN/index.html
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~obserwator_niebaWłocławek
Po dokładnym przeczytaniu tego artykułu i załączonych do
Po dokładnym przeczytaniu tego artykułu i załączonych do niego linków doszedłem do wniosku ,ze w obecny ustrój doprowadził i wychował m.in. na drodze katechezy nowe pokolenie składające się z k.... i złodziei.I nie jest to jakiś margines.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Tak często narzekamy na stan dróg w naszym
Tak często narzekamy na stan dróg w naszym mieście.Dziury, pęknięcia jezdni, nierówna nawierzchnia, błędy w oznakowaniu i wytarte pasy ruchu. A tak wygląda najdroższa trasa w Polsce, S8, niespełna dwa miesiące po...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Prawdziwe problemy Polski: 1. Czy Jaruzelski pojedzie na
Prawdziwe problemy Polski: 1. Czy Jaruzelski pojedzie na beatyfikację 2. Czy PSL i PJN wejdzie do sejmu 3. Ile ubyło w sondażach platformie (celowo z małej litery) 4. In vitro 5. Aborcja 6. Związki homoseksulane 7. Parytety 8. Rozkład jazdy PKP 9. Krzyż 10. Obchody 10 kwietnia Macie jeszcze jakieś pomysły?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~widz_26Włocławek
jutro tzn , 10 marca w godzinach 14-15 odbędzie się
jutro tzn , 10 marca w godzinach 14-15 odbędzie się pikieta w obronie "Staszica". Zainteresowanych Serdecznie zapraszam pod Plac Staszica 1 dziękuje : ).
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~xXxWłocławek
Wielkie BRAWA dla nauczycieli z ZS nr.4 za nagraną piosenkę
Wielkie BRAWA dla nauczycieli z ZS nr.4 za nagraną piosenkę na Dzień Kobiet. Serdecznie Was Nauczyciele pozdrawiam . Prosimy o bis. youtube.com dzien kobiet ZS4
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~[-]Włocławek
Dziękuję za życzenia i przesyłam wam pioseneczkę,która
Dziękuję za życzenia i przesyłam wam pioseneczkę,która wczoraj dostałam od kogoś z tego forum: http://slajdzik.pl/slajd/slajdzik-z-humorem-18168
Komentarzy0
Wyświetleń739
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez waderaWłocławek
Dlaczego jeszcze nie został powołany członek zarządu MPK?
Dlaczego jeszcze nie został powołany członek zarządu MPK? Mijają 3 miesiące od rozpisania konkursu a wygranego nie widać.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ciekawskiWłocławek
Wszystko to jednak pryszcz co szykują solidaruszki z PO a
Wszystko to jednak pryszcz co szykują solidaruszki z PO a mianowicie 3 tys. złotych z kieszeni każdego podatnika. http://www.rp.pl/artykul/2,623585_3-tys--zlotych-z-kieszeni-kazdego-podatnika.html
Komentarzy3
Wyświetleń944
Śledzących0
Ocena2
Minister poszła do przychodni. Przywitali ją "z
Minister poszła do przychodni. Przywitali ją "z gębą" Szkoda ,że nie poszła do chirurga dentystycznego chyba na Łanowej w naszym mieście.Mogła się też zapisać np. na Doplera kończyn dolnych. Andrzej Mandel | Wtorek [ 8.03.2011, 15:01] PARDON
Komentarzy3
Wyświetleń770
Śledzących0
Ocena1
DZIWNE METODY POLICJI ... Wczoraj w godzinach nocnych
DZIWNE METODY POLICJI ... Wczoraj w godzinach nocnych jadąc samochodem zajechano mi agresywnie drogę innym pojazdem i została mi zablokowana możliwość dalszej jazdy . Gdyby nie to , że był to oznakowany policyjny radiowóz to można by uznać , że jest to napad . Moim zdaniem policjanci liczyli na to, że jeśli ktoś jedzie w porze...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~AnonimowoWłocławek
Druga Irlandia: Czy nasi milosnicy psow i ich fekaliow cos
Druga Irlandia: Czy nasi milosnicy psow i ich fekaliow cos zrozumia wreszcie ? http://www.polityka.pl/swiat/obyczaje/1513636,1,irlandczyk-schodzi-z-konia---wideo.read
Komentarzy3
Wyświetleń925
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Dzień dobry Polsko !Włocławek
Coś dla starszych wiekiem np.Cykluś żeby nie denerwować
Coś dla starszych wiekiem np.Cykluś żeby nie denerwować kaloryfera, zresztą........... www.voila.pl/292/gw6uw/
Komentarzy2
Wyświetleń857
Śledzących1
Ocena3
Globisz tłumaczy się z żartu o idiocie? Napisał list do
Globisz tłumaczy się z żartu o idiocie? Napisał list do Tuska 12:23 | Polityka | Moim zdanie już teraz nie musi robić za idiotę bo właśnie wysyłając ten list nim został.
Komentarzy0
Wyświetleń638
Śledzących1
Ocena0
Chciałbym podziękować naszemu kochanemu premierowi,
Chciałbym podziękować naszemu kochanemu premierowi, zbawicielowi narodu, obrońcy uciśnionych, mężowi stanu p. Tuskowi za: 1. Dziesięć jajek z fermy ekologicznej: 10 zł (cena u mnie w sklepie) 2. Litr benzyny: 5 zł + 3. Kilogram cukru: +/- 5 zł 4. Bochenek chleba: 3.40 zł + 5. Pół kilograma masła roślinnego: 4 zł + 6....
Komentarzy26
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Oszukany wyborcaWłocławek
Życzę wszystkim Paniom spełnienia
Życzę wszystkim Paniom spełnienia marzeń! [IMG]http://i56.tinypic.com/23h95aw.gif[/IMG]
Komentarzy2
Wyświetleń805
Śledzących0
Ocena3
Wszystkim Paniom składam najlepsze życzenia z okazji Dnia
Wszystkim Paniom składam najlepsze życzenia z okazji Dnia Kobiet.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez kortyzolWłocławek
Czy w tym mieście nie ma innej osoby, która należy do
Czy w tym mieście nie ma innej osoby, która należy do LEWICY prócz p. Kierzkowskiego (który nie mieszka we Włocławku). Ten pan wypowiada swoje sądy w WC 24 jak niby LEWICA, tylko co to znaczy? Przecież to śmiech na sali! Jakaś LEWICA, która ma jednego członka w swoich szeregach i to miernej aparycji. Też mi TV, co nawet nie ma w...
Komentarzy3
Wyświetleń912
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MariannaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA