Forum Włocławek

Zastanawiam sie co Miejski Zarząd Dróg zamierza zrobic z
Zastanawiam sie co Miejski Zarząd Dróg zamierza zrobic z tym ptactwem ,które dośc skutecznie zanieczyszcza pojazdy parkujące przy Zielonym Rynku. To jest niemożliwe co już się dzieje z tymi latającymi szczurami. Dziwię sie też tym ludziom,którzy je dokarmiają,szczególnie ten handlarz,który handluje przy Hali wysypuje kilogramami...
Komentarzy18
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~MirWłocławek
Pod zastanowienie wszystkim którzy uważają że zmiany w
Pod zastanowienie wszystkim którzy uważają że zmiany w OFE to zamach na ich pieniądze: http://biznes.interia.pl/news/zarzadzajacy-emeryturami-zdarli-z-nas-141-mld-zl-oplat,1603784
Komentarzy1
Wyświetleń745
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~wieśniakWłocławek
Gdzie we W-ku mogę kupić jakiś smieszny prezent na 18
Gdzie we W-ku mogę kupić jakiś smieszny prezent na 18 urodziny??? (nie interesują mnie sklepy z artykułami typu dmuchane lale)
Komentarzy9
Wyświetleń8K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~piwo$zWłocławek
jejku mam pytanie co myslicie na temat rozszerzenia oprawnien
jejku mam pytanie co myslicie na temat rozszerzenia oprawnien strazy miejskiej i kanarom?
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~jonWłocławek
Wizyty Lecha Kaczyńskiego w Katyniu 10 kwietnia 2006 r. -
Wizyty Lecha Kaczyńskiego w Katyniu 10 kwietnia 2006 r. - nieobecny 17 wrzesnia 2006 r.- nieobecny 10 kwietnia 2007 r. - nieobecny 17 wrzesnia 2007r. - obecny (wybory do sejmu) 10 kwietnia 2008 r. - nieobecny 17 wrzesnia 2008r. - nieobecny 10 kwietnia 2009 r. - nieobecny 10 wrzesnia 2009 r. - nieobecny 10 kwietnia 2010r. -...
Komentarzy12
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~wyborca.Włocławek
Zgubiłem wczoraj rękawiczki skórzane w okolicy kościoła
Zgubiłem wczoraj rękawiczki skórzane w okolicy kościoła na Kazimierza Wielkiego. Ktoś kto je znalazł i chciałby mi je oddać może liczyć na nagrodę. Mają one dla mnie wartość sentymentalną – prezent. Z góry dziękuję osobie, która powiesiła szalik na ogrodzeniu kościoła (od strony TP SA). Pozdrawiam i liczę na pomoc....
Komentarzy2
Wyświetleń873
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PiotrekWłocławek
Artykuł dotyczący wpływu polityków na
Artykuł dotyczący wpływu polityków na media http://wolnemedia.net/media/dziennikarz-stracil-prace-przez-ministra-z-po/
Komentarzy0
Wyświetleń598
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
Oglądaliście te śmieszne
Oglądaliście te śmieszne filmiki? http://deser.pl/deser/1,84842,9177928,TOP_5_Kto_i_dlaczego__nasmiewal_sie__z_Polak ow__WIDEO_,,ga.html
Komentarzy3
Wyświetleń970
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Mamy podpiętrzenie Zgłowiączki czy nie mozna wykorzystać
Mamy podpiętrzenie Zgłowiączki czy nie mozna wykorzystać aby po zbudowoniu turbinki oswietlac most oraz katedrę za darmo ;;;
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~jakila Włocławek
Co zrobic gdy dewota wychodzi z psem, pies zaczyna
Co zrobic gdy dewota wychodzi z psem, pies zaczyna "klocowanie", dewota czeka a potem ucieka zostawiajac kloca?
Komentarzy36
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~pytajnikWłocławek
i znów zginęły tablice rejestracyjne na osiedlu
i znów zginęły tablice rejestracyjne na osiedlu Zazamcze..... tym razem srebrne auto straciło swój "dowód osobisty" a policja? jak to policja ma wszystko ... i kto ma nam pomagac? chyba tzreba się samemu wziąść za wymierzanie kar :(
Komentarzy2
Wyświetleń849
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~niuniaWłocławek
Witam.Dziś rusza spis
Witam.Dziś rusza spis powszechny. http://wolnemedia.net/wiadomosci-z-kraju/rusza-przymusowy-spis-powszechny/ Ja oficjalnie deklaruje że odmówię spisu jeśli okaże się że będę jedną z wylosowanych osób.Mówię kategorycznie nie łamaniu podstaw prawnych konstytucji i bezpodstawnemu naruszaniu prywatności. Spis ten jest...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Chciałam tylko napisać, że osób bardzo zadowolonych z
Chciałam tylko napisać, że osób bardzo zadowolonych z tego, że mieszka we Włocławku są tysiące. Ja sama na nic nie narzekam, zawsze wszak może być gorzej. Mam pracę, rodzinę. Uczyłam się pilnie i długo a teraz odbieram owoce swojej ciężkiej pracy nad sobą. Nigdy nie byłam podopieczną MOPRu czy PUPu, a że mi nieraz ciężko w...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MilusińskaWłocławek
Dziwi mnie jedno - likwidowane są szkoły a księża nie
Dziwi mnie jedno - likwidowane są szkoły a księża nie protestują przecież też pozbędą sie etatu, myślę że mają zapewnienie ze mimo wszystko będa mieli opłacany ZUS kryzys ich w żaden sposób nie siegnie.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MarianWłocławek
Szóstka była zawsze jest i będzie bo ona jest wszędzie
Szóstka była zawsze jest i będzie bo ona jest wszędzie w naszych sercach , w naszych duszach pan Pałucki nasz nie rusza , mamy siłę mamy wiarę nie ruszymy się z niej wcale . Staszic jest drugim naszym domem wielu radnych nie twierdzi tak bo nie chodzili do niej . Więc nie wiedzą co czujemy , że z całego serca żal do nich...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ucznieWłocławek
Pozdrawiam i życzę wytrwałości i uporu rodzicom i
Pozdrawiam i życzę wytrwałości i uporu rodzicom i uczniom w WALCE z samorządowcami w obronie gimnazjum nr 6 . W swym uporze jesteście doskonałym wzorem normalności dla włocławian , którzy chcą by wybrani samorzadowcy służyli im ,a nie odwrotnie .Podobnie myślących proszę o przyłączenie się do życzeń ...w ilości siła! A...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Rośnie bezrobocie na "zielonej wyspie" Jak podał GUS w
Rośnie bezrobocie na "zielonej wyspie" Jak podał GUS w styczniu stopa bezrobocia wzrosła do, 13% podczas gdy w grudniu wynosiła12.3%. W urzędach pracy zarejestrowanych jest ponad 2 mln bezrobotnych. Do urzędów wpłynęły tylko 46.6 tyś. ofert pracy. Specjaliści uspokajają, że zima jest zawsze czasem gdy bezrobocie rośnie. Jak się...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~JohanWłocławek
ul. Kolska - świeżo położona przed wyborami, na szybko,
ul. Kolska - świeżo położona przed wyborami, na szybko, bez sensu, nie dość że źle zrobiona (ogromna kałuża na zakręcie), to już w sobotę (!!!!) była łatana!! 2-3 miesiące po położeniu!!!! skandal!!! te 6 milionów na drogi z budżetu też tak zostaną spożytkowane???
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~mabWłocławek
Wczoraj,wracajac z obowiazkowego zastrzyku wspomagajacego
Wczoraj,wracajac z obowiazkowego zastrzyku wspomagajacego wzrost leukocytów(zniszczenia spowodowane chemią)zajżałem do mini marketu Netto.W wiatrołapie zaczepil mnie,lekko niedogolony mężczyzna zapytując czy nie kupiłbym mu jednej bułki.Zaskoczyło mnie to bardzo,zważywszy na fakt iż w takich sytuacjach bezrobotni-bezdomni często...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~cykluśWłocławek
Witam Szanownych użytkowników i redakcję. Mam kilka
Witam Szanownych użytkowników i redakcję. Mam kilka propozycji co do działania portalu wloclawek.info.pl Pierwsza komentarze zarejestrowanych użytkowników powinny być publikowane od razu (tak jak na stronie np WOLNEMEDIA.NET i innych).Zarejestrowany użytkownik ma opublikowany komentarz od razu.Zdejmowany jest dopiero w wyniku...
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA