Forum Włocławek

Podobno ,wybrańcy'', którzy obiecywali rezygnację z
Podobno ,wybrańcy'', którzy obiecywali rezygnację z połowy diety radnych stwierdzili ,że nie muszą odpowiadac wyborcom na natarczywe pytania dotyczące tej obietnicy , czy to już szczyt pychy ,czy jeszcze można oczekiwać na ciag dalszy ?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Nawet wśród dzikich świń panuje większy porządek jeśli
Nawet wśród dzikich świń panuje większy porządek jeśli chodzi o dostęp do koryta. http://strzalowo.eu/
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Artykuł dla przemyślenia sobie kwestii wolności
Artykuł dla przemyślenia sobie kwestii wolności osobistej. http://wolnemedia.net/prawo/kolejne-1255-slow-przeciw-prohibicji/
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
Panie Prezydencie Pałucki proszę zwrócić się do
Panie Prezydencie Pałucki proszę zwrócić się do Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad o zmianę nazw węzłów autostradowych w Brzeziu i Pikutkowie.Po sugestiach Prezydenta Kutna GDDKiA zatwierdziła nadanie nazw dla węzła w m.Kotliska na "Kutno - Wschód" a w m.Sójki na "Kutno - Północ". Proponuję nazwy dla węzła Brzezie...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Henryk Włocławek
Drodzy Włocławianie nie tłumaczcie dokumentów w B....
Drodzy Włocławianie nie tłumaczcie dokumentów w B.... T.... przy ul. POW. To co normalnie mieści się na jednej stronie to im wychodzi na dwóch; a co za tym idzie kasują podwójnie. NIE POLECAM I PRZESTRZEGAM.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Biuro tłumaczeńWłocławek
Cholera jasna ,czy tu nie można zainstalować podglądu
Cholera jasna ,czy tu nie można zainstalować podglądu przed wysłaniem posta.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Drodzy mieszkańcy zgłaszajcie uwagi do MRR (Min. Rozwoju
Drodzy mieszkańcy zgłaszajcie uwagi do MRR (Min. Rozwoju Regionalnego), Włocławek musi koniecznie znaleźć się w planach budowy kolei wysokich prędkości, która planowana przez m.in. przez Płock i Toruń. Włocławek koniecznie musi się też znaleźć na trasie z Warszawy do Torunia, gdzie już jest ujęty Płock. Redakcjo...
Komentarzy1
Wyświetleń741
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Kolei i autostradaWłocławek
Do mieszkańców Michelina! Właśnie rozpoczęła się
Do mieszkańców Michelina! Właśnie rozpoczęła się budowa supermarketu przy Jana Pawła II w Michelinie. Czy wiecie może jakiej sieci ? Mam nadzieję, że nie będzie to Biedronka, bo tego jest już za dużo w tym mieście. Powinien powstać ALDI.
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ALDIWłocławek
Jeżeli uważasz za krzywdzące bądź obraźliwe określenie
Jeżeli uważasz za krzywdzące bądź obraźliwe określenie "polskie obozy zagłady" (jakże często używane przez światowe media) - wyraź to poprzez podpisanie się pod stosowną petycją, podobnie jak postąpiło już ponad 200 tys. osób. http://www.thekf.org/events/news/petition/
Komentarzy2
Wyświetleń877
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Witam ponownie... Proszę Państwa stawiam kawę lub piwo,
Witam ponownie... Proszę Państwa stawiam kawę lub piwo, osobie której uda się telefonicznie uzyskać informację z MZD we Włocławku. Chodzi o informacje czy dozwolone jest łatanie dziur w temperaturze poniżej +5 stopni C.Próbowałem kilkakrotnie się o to dowiedzieć ale jestem rozłączany. Numer do Miejskiego Zarządu Dróg we...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Tak patrze i mam pytanie. Ktore z rozwiazan jest lepsze i co
Tak patrze i mam pytanie. Ktore z rozwiazan jest lepsze i co sie bardziej oplaca dla mieszkancow? I co bylo takiego niewygodnego w tych materialach? http://slawomirbienkowski.pl/index.php?link=wiecej&id=26
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Pytanie do ekonomistyWłocławek
oglądając transmisję rady miasta Włocławek aż łza
oglądając transmisję rady miasta Włocławek aż łza mi poleciała z oczu Jestem dumny że mamy takich mieszkańców jak te matki które bronią wytrwale szkoły swoich dzieci jak pani Aleksandra Ciarka Pięknie to Powiedziała "nie przyszliśmy tu dla nas tylko dla dzieci prosimy" Wielki Szacunek Dla was !!! Brawo należy też...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~absolwentszóstkiWłocławek
Zobaczcie i pomyślcie do czego solidaruchy doprowadziły
Zobaczcie i pomyślcie do czego solidaruchy doprowadziły kraj a tak krzyczano.Miała być Ja-pan a wyszłą Ja -żebraczka. http://wyborcza.pl/1,75478,9143949,Praca_ani_dyplom_nie_chronia_przed_bieda.html
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Glosujmy na Wloclawek na www.monopoly.pl. Trzeba sie
Glosujmy na Wloclawek na www.monopoly.pl. Trzeba sie zarejestrowac aby glos byl wazny. Jestesmy na 20 miejscu a mozemy byc na 1 jak sie zmobilizujemy. Przed nami nie ma wiekszych miast niz Wloclawek dlatego osiagniecie 1 miejsca jest w zaciegu 100 tys. miasta
Komentarzy0
Wyświetleń551
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~WloclawWłocławek
Jak nazwać POlitykę prorodzinną w imię której POdobno
Jak nazwać POlitykę prorodzinną w imię której POdobno dla naszego dobra podwyższa się drastycznie podatek wat na artykuły dla dzieci .Jesteśmy jedynym państwem w unii ,które tak ,,dba'' o dzieci i o RODZINĘ .Czy w tym Tuskolandzie obłuda ma jakieś granice ?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Witam! Proszę o informację na temat przedszkoli w Chodczu i
Witam! Proszę o informację na temat przedszkoli w Chodczu i Choceniu.Jaka atmosfera panuje w tych placówkach,jak opieka nad dziećmi i jakie są panie przedszkolanki w tych oddziałach? Chciałabym posłać swą pociechę,ale mam pewne obawy i nie wiem jeszcze na które przedszkole się zdecydować... Bardzo proszę o informacje!
Komentarzy0
Wyświetleń571
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~karolina32Włocławek
Witam, jeśli mieszkacie na Zazamczu i w jakiś magiczny
Witam, jeśli mieszkacie na Zazamczu i w jakiś magiczny sposób nieopodal was powstają kupki usypane z żużlu lub szlaki z pieca przyjrzyjcie się kto to wyrzuca, wczoraj przyłapałem panią która jeździ niebieskim Fiatem Uno CW54... i wysypuje z reklamówek to ustrojstwo. jeśli spotkacie takie osoby które w tak prymitywny sposób...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JRLWłocławek
http://wolnemedia.net/gospodarka/kto-rozdaje-karty-na-swiecie/ Proszę sobie przeczytać. Artykuł przedstawia pokrótce jak to się kręci aktualnie.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
To co?Saniko łączy się z Zielenią Miejską i powstaje
To co?Saniko łączy się z Zielenią Miejską i powstaje Zakład Usług Komunalnych?Nie mają wyjścia.Oddzielnie by padli.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~szperaczWłocławek
Prosty system podatkowy, mniej biurokracji po stronie
Prosty system podatkowy, mniej biurokracji po stronie przedsiębiorców i po stronie państwie, korzyści dla wszystkich. http://zpp.net.pl/pub/img/ZPP_proponuje_dodatkowe_32_miliardy_do_budzetu_Panstwa_kopia.jpg Ciekawe co na to "liberalny" obecny rząd ?
Komentarzy0
Wyświetleń593
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ZPPWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA