Forum Włocławek

Podobno grunty na których jest Włocławska Strefa Rozwoju
Podobno grunty na których jest Włocławska Strefa Rozwoju Gospodarczego nie należą do miasta i firmy nie chcą tam budować swoich siedzib,dopóki sytuacja własności nie zostanie wyjaśniona.
Komentarzy4
Wyświetleń948
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MwWłocławek
Tak mówicie ale najwierniejszy przyjaciel człowieka
Tak mówicie ale najwierniejszy przyjaciel człowieka przyjaciel cie zostawi a pies jest przy tobie czemu? bo jest wierny swojemu panu bo kocha swojego pana bo jego pan jest dla niego światem Przytoczę tu kilka drastycznych przykładów...
Komentarzy1
Wyświetleń791
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ObroncazwierzatWłocławek
Mam zadłużenie bo właściciel prywatny podniósł mi
Mam zadłużenie bo właściciel prywatny podniósł mi czynsz. Teraz chce odciąć wodę, Niech Pan mi pomoże i niech Pan zapłaci dług. Obiecał Pan. Mam 2 małych dzieci i niech Pan to zrobi dla nich. Ps. Piszę bo trudno sie do Pana dostać
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~III Zastępca PrezydentaWłocławek
140 metrów kw. 150 tys. gotowy do
140 metrów kw. 150 tys. gotowy do zamieszkania. http://orka.sejm.gov.pl/osw6.nsf/%28$All%29/AE51168B60D25580C1257714005CD352/$File/OSW3_424.pdf?OpenElement
Komentarzy2
Wyświetleń914
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Dom tanio sprzedamWłocławek
O ludzie, szok! Aż mi się kolacji
O ludzie, szok! Aż mi się kolacji odechciało!! http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/olsztyn/wujek-gwalcil-dziecko-a-rodzice-spali-pijani,1,4187502,region-wiadomosc.html
Komentarzy2
Wyświetleń926
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Pacjencie,lecz się sam a najlepiej na własny koszt Witam
Pacjencie,lecz się sam a najlepiej na własny koszt Witam wszystkich Od dłuzszego czasu wiele się mówi i pisze o zachowaniach naszej służby zdrowia.Żeby nie uogólniać bo nie każdy ma takie podejście do sprawy a raczej jego brak to sprecyzuję.Wszystkim,którzy mają problem z kręgosłupem i otrzymają skierowanie na zabiegi...
Komentarzy2
Wyświetleń814
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~On 66Włocławek
nie mam zamiaru dokladac do MPK,nalezy jak najszybciej
nie mam zamiaru dokladac do MPK,nalezy jak najszybciej wyrzucic M.K.on powinien byc placowym,a nie prezesem,jak mozna stawiac tak n..... ludzi do kierowania firmą.Autobusow jak na lekarstwo,ale pieniadze,jak za kierowanie MZk w Warszawie.ZA zaliczenie takiego bagna, to tylko Mielęcin, to inne miernoty nie pchali by się na stołki.
Komentarzy1
Wyświetleń776
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~pasażer,myślący pasażerWłocławek
Obserwuję ceny domów podawane na allegro. I tak;
Obserwuję ceny domów podawane na allegro. I tak; właściciel podaje cenę 600 tys. zł, Firma R..... już 650 tys.zł, a N..... 750 tys.zł. W końcu w czyim imieniu te firmy działają. Rozumiem,że chcą zarobić, ale to jest jeden wielki kant.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ObserwatorkaWłocławek
Słyszałam w radiu wypowiedź Jerzego Wenderlichta, że
Słyszałam w radiu wypowiedź Jerzego Wenderlichta, że włocławek jest w "czarnym koniem" w woj. kuj.-pom., że żadne miasto w regionie tak dynamicznie się nie rozwija. Zastanawiam się czy oni go na pewno do Włocławka przywieźli?!, a może dostał kartkę z przemówieniem które miał w innym mieście wygłosić. Idąc np."deptakiem" 3...
Komentarzy18
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~zibiWłocławek
Łapanka “Vel’d'Hiv” czyli antysemityzm we
Łapanka “Vel’d'Hiv” czyli antysemityzm we Francji w służbie Przemysłu Holokaustu We Francji powrócił ostatnio spór o czarną kartę historii tego kraju – francuską współodpowiedzialność za deportację Żydów w czasie ostatniej wojny. Symbolem tej hańby stała się tzw. łapanka Vel’ d’Hiv z 1942...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JohanWłocławek
Co wy Na to Aby we Włocławku zrobić marsz (NIE)Milczenia?
Co wy Na to Aby we Włocławku zrobić marsz (NIE)Milczenia?
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ObroncazwierzatWłocławek
przeglądam oświadczenia majątkowe radnych i proszę o
przeglądam oświadczenia majątkowe radnych i proszę o wyjaśnienie (nie orientuję się w tym kompletnie) Pani radna Osińska ma umieszczone w nim tylko mieszkanie i działkę budowlaną jako małżeńską wspólnotę majątkowa. Natomiast Pan radny Osiński ma ponadto kilka samochodów, hurtownie i to również ma określone jako małżeńska...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~dasuWłocławek
„Proszę koleżeństwa, ktoś nas tutaj robi w
„Proszę koleżeństwa, ktoś nas tutaj robi w konia!” Coraz częściej takie głosy dobiegają ze środowiska „młodych, wykształconych, z wielkich miast”, co to, zgodnie z rozkazem przekazanym przez telewizję, karnie głosowało na Platformę Obywatelską – bo w telewizji powiedzieli, iż głosowanie na kogo...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~koalicja moherowaWłocławek
Nie ma to jak w mig wykorzystać nadarzającą się
Nie ma to jak w mig wykorzystać nadarzającą się okazję;)))) http://www.wykop.pl/link/604145/najmadrzejszy-facet-na-swiecie/?utm_source=link_604145&utm_medium=newsletter_2011-02-02&utm_campaign=Newsletter_Wykop
Komentarzy0
Wyświetleń727
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Poszukuje TANIEGO notariusza we Włocławku - z tego co do
Poszukuje TANIEGO notariusza we Włocławku - z tego co do tej pory zauważyłam włocławscy notariusze drogo się wyceniają. Z góry dziekuję
Komentarzy4
Wyświetleń10K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PatkaWłocławek
Niedlugo bedziemy ginac zupelnie przypadkowo na ulicy od kol.
Niedlugo bedziemy ginac zupelnie przypadkowo na ulicy od kol. Rzad pod naciskiem handlarzy bronia cichaczem wydal prawo ulatwienia nabycia broni nawet przez internet. Juz kopiujemy bez zadnego ograniczenia Stany Zjednoczone. Z jednej strony gromica i krzyz, z drugiej strony karabin i pistolet. Jak dlugo nasze spoleczenstwo bedzie znosic tych ludzi...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Czy naszym posłom powinno być wstyd? 2 miesiące pracy -
Czy naszym posłom powinno być wstyd? 2 miesiące pracy - http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9113363,John_Godson_chce_promowac_Lodz_jako_miasto_t olerancyjne.html
Komentarzy3
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Tomek.LWłocławek
Kupię mieszkanie od Pana Władysława Józefa Skrzypka za
Kupię mieszkanie od Pana Władysława Józefa Skrzypka za cenę podaną w oświadczeniu majątkowym, a nawet dwukrotnie wyższą! http://www.bip.um.wlocl.pl/index.php?sit=1030
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~cicho-ciemy48Włocławek
Nocleg w hotelu waszego pięknego miasta: 1.Targasz się na
Nocleg w hotelu waszego pięknego miasta: 1.Targasz się na 4 piętro, z bagażami po schodach. 2.Siadasz w restauracji i słyszysz, że jest tylko jedno danie (wszyscy goście rechoczą, nawet tego nie kryją). 3.Na śniadaniu - szwedzki stół, biorę talerzyk i ...mam całą łapę upapraną ketchupem, tak umyty od spodu, łyżeczka w...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Gość - już nigdy.Włocławek
W MPK szykują miejsce dla Chodynickiego. Nie może być
W MPK szykują miejsce dla Chodynickiego. Nie może być v-prezesem to robią reorganizację. Miejce pracy Chodynickiego ma kosztować nas mieszkańców 10 mln zł. SLANDAL http://www.nowosci.com.pl/look/nowosci/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=6&NrIssue=1648&NrSection=220 &NrArticle=196131&IdTag=39
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~kierowca MPKWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA