Forum Włocławek

Okazuje się ,że poczta mailowa do np. Urzędu Miasta jest
Okazuje się ,że poczta mailowa do np. Urzędu Miasta jest tylko dla bogatych ludzi .Tylko takich bowiem stać na wykupienie podpisu elektronicznego.Nie możesz złożyć zwykłego zapytania czy skargi bez takiego podpisu.Mimo ,że gdzie indziej jeżeli poda się adres i nr telefonu jest honorowana. Trzeba iść na Zielony albo wysłać pismo...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez waderaWłocławek
[email protected] napisał(a): Szanowni Państwo, Temat
[email protected] napisał(a): Szanowni Państwo, Temat legalności dzielenia się plikami w Internecie powraca w specjalnym raporcie Komisji Europejskiej (KE). Trwają konsultacje publiczne na temat wdrażania dyrektywy o egzekwowaniu własności intelektualnej w UE. Internauto, nie przegap szansy wypowiedzenia się w tej sprawie....
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
CZY KTOŚ ,MI WRESZCIE POWIE , KTO SĄ MAŁŻEŃSTWO
CZY KTOŚ ,MI WRESZCIE POWIE , KTO SĄ MAŁŻEŃSTWO OSIŃSKICH, JAKIE MAJĄ ZASŁUGI DLA WŁOCŁAWKA ,BO KTOŚ JAK JEST WYBIERANY DO RADY MIEJSKIEJ , TO MUSI MIEĆ JAKIEŚ OSIĄGNIĘCIA SWOJEJ DZIAŁALNOŚCI, BY MÓC SIĘ WYKAZAĆ , ŻE NIE SIEDZIAŁ PRZEZ KILKA LAT NA PRÓŻNO I TYLKO KASĘ POBIERAŁ , TERAZ ŻONKĘ DO KOPTOWAŁ ,KTÓRĄ NIKT...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~LALA20Włocławek
Ale się w tej Warszawie i nie tylko porobiło. Znowu jak w
Ale się w tej Warszawie i nie tylko porobiło. Znowu jak w socjaliźmie świnie hodują.Tylko w tedy były polskie białe.Teraz większość w jarmułkach.Koryta małe a świń dużo i pchają się do nich. Kwik,rwetes, bo to 20 lat świnie się żywią a paszy coraz mniej,prawie nic nie zostało. Nawet dozownik z karmą kredytową sobie...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Uczciwego znalazcy poszukuje Grabarczyk.Zapodziało mu się
Uczciwego znalazcy poszukuje Grabarczyk.Zapodziało mu się gdzieś 15mld zł.Ciekawe z VAT-em czy bez.Oj POgubione solidaruchy. http://www.youtube.com/watch?v=j1NOe_et_Vw
Komentarzy1
Wyświetleń790
Śledzących1
Ocena1
Drogie Mamy właśnie wystartował nowy portal regionalny -
Drogie Mamy właśnie wystartował nowy portal regionalny - www.mamywsieci.pl, będący inicjatywą kilku mam. Znajdziecie na nim informacje o wydarzeniach związanych z dziećmi jak i tych zarezerwowanych wyłącznie dla Was. Ponadto strona zawiera bazę informacyjną dot. żłóbków przedszkoli szkół itp Jest to świeży portal i czeka na...
Komentarzy0
Wyświetleń554
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~mamy w sieciWłocławek
Panie Radny Krzysztofie Kukucki! Dziś przeczytałem
Panie Radny Krzysztofie Kukucki! Dziś przeczytałem koklejną Pana wypowiedź w "Pulsie Regionu". I proszę o zmianę używanego czasu z przyszłego na terażniejszy, a najlepiej przeszły. Proszę skończyć z czasownikami wybudujemy, stworzymy, poprawimy oddamy itp i zacząć pisać wybudowaliśmy, stworzyliśmy, poprawiliśmy, oddaliśmy ...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Czy ktoś wie gdzie dziś kierowcy płacą za włocławskie
Czy ktoś wie gdzie dziś kierowcy płacą za włocławskie dziury-wczoraj kasa z radarem stała na P2 ?
Komentarzy0
Wyświetleń619
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Na CW oglądam reportaż w którym lidzie 60+ wypowiadają
Na CW oglądam reportaż w którym lidzie 60+ wypowiadają się, że we Włocławku najbardziej potrzeba miejsc pracy dla młodych, a gdzie są ci młodzi? . O ile wiem żadna praca im nie odpowiada, sam się o tym przekonałem. Pomimo okazywanego dyplomu ludzie ci nie posiadają zazwyczaj umiejętności praktycznych, ale...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~AlekWłocławek
Notowania cukru na rynkach światowych biją rekordy, dlatego
Notowania cukru na rynkach światowych biją rekordy, dlatego Krajowa Spółka Cukrowa, która ma 39 proc. udziału w polskim rynku, chce rozpocząć działalność za granicą – informuje „Parkiet”. W ciągu trzech lat spółka chce produkować dwa razy więcej cukru niż obecnie, czyli ok. milion ton. Stąd zagraniczne...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~BrześcianinWłocławek
wpadly mi dzisiaj w rece pamietniki takie ze szkolnych
wpadly mi dzisiaj w rece pamietniki takie ze szkolnych lat.... Pelno w nich wspomnien i roznych"zlotych mysli" Oto jedna z nich jakze aktualna i teraz!!: Idz smialo przez zycie , miej bycza mine>, lap szczescie za ogon i dus jak CYTRYNE" A wy pamietacie jakies tez....?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~seniorkaWłocławek
Duże brawa dla Zbonikowskiego i tych co mu uwierzyli i
Duże brawa dla Zbonikowskiego i tych co mu uwierzyli i wykupili na własność z gruntem swoje mieszkania w blokach spółdzielczych. Od nowego roku będą płacić podatek katastralny. Jak paniska ,to paniska całą gębą.Hahaha
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Witam szukam kuwety ale nie kociej. Poprostu jak sprzątalam
Witam szukam kuwety ale nie kociej. Poprostu jak sprzątalam klatke śwince morskiej mi się złamała na pół. Tą co się tam kładzie trciny to tam na dole w klatce . Nie wieci gdzie moge taką dostać . I w jakiej cenie
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~DaraWłocławek
a ja o klubie T. K... we wzorcowni.byłem ze znajomymi na
a ja o klubie T. K... we wzorcowni.byłem ze znajomymi na dyskotece i prosze sobie wyobrazic dyskoteka zakonczyła sie bardzo wczesnie poniewaz tak jak to tłumaczył"niby"manager jest za mało klientów.wiec ja sie pytam pani włascicielki jakie są limity i czy tez w swojej galerii,gdy nie ma klientów zamyka ją? a co do managera nie dziwie sie...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~jonWłocławek
Uwaga -dziś kierowcy płacą za dziury na P2 -za
Uwaga -dziś kierowcy płacą za dziury na P2 -za samochodówką od rana stoi kasa z radarem ,stoją koło 354 dziury na tej drodze .Jedziesz 40 km/h -płacisz ,bo po dziurach można poruszać sie tylko 30km/h. Podobno kasa z radarem nie wie kto jest autorem tylu dziur na P2 więc ,,nie może go ukarać '' winni są więc kierowcy - Kabaret...
Komentarzy1
Wyświetleń782
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
ogolnie mowi sie ze my Polacy jestesmy najbardziej ponurym
ogolnie mowi sie ze my Polacy jestesmy najbardziej ponurym spoleczenstwem w Europie?! Czy zgadzacie sie z ta opinia? Ja mysle ze i ponurym i pesymistycznyma przede wszystkim malo tolerancyjnym w postepowaniu bo deklaracje to i owszem...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~barbapapaWłocławek
Przykry ten wypadek Kubicy ale chlop kusil licho moim
Przykry ten wypadek Kubicy ale chlop kusil licho moim zdaniem. Mam nadzieje ze nabierze rozumu i WYJDZIE z tego obronna reka
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~pinokioWłocławek
Zainspirowal mnie temat "grzesia" o banerze. Jak myslicie czy
Zainspirowal mnie temat "grzesia" o banerze. Jak myslicie czy te wielkie ,zolte tablice rozmieszczone tu i tam z napisem:"zakaz wyrzucania smieci " i podpis Prezyden Miasta to ma magiczna moc? i nikt tam smieci nie wyrzuci? A moze sam fakt ze zakazuje Prezydent ma tu znaczenie? Jesli tak to postawic co pare metrow tablice o zakazie pozostawiania...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~seniorkaWłocławek
Ciekawi mnie dlaczego jeszcze Pan Chodynicki nie został
Ciekawi mnie dlaczego jeszcze Pan Chodynicki nie został powołany przez radę nadzorczą na członka zarządu MPK. Czyżby w sprawowaniu tej funkcji przezkadzał zakaz pełnienia funkcji publicznych do 2014 roku?
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~bubuszareWłocławek
Wszyskim ,którzy POCHOPNIE mają zamiar ,,wyrzucić
Wszyskim ,którzy POCHOPNIE mają zamiar ,,wyrzucić pieniądze''i kupić obuwie w niektórych włocławskich sklepach bouwniczych(w supermarketach ,i nie tylko) polecam przed zakupem dokładne zapoznanie się z ustawą konsumencką z dnia 27 LIPCA 2002 ROKU .Lektura tej ustawy z pewnością przybliży sprawy składania reklamacji , pozwoli...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Pytanie Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA