Forum Włocławek

a mnie zastanawia logo pana Palikota?Co ma oznaczac?
a mnie zastanawia logo pana Palikota?Co ma oznaczac? Pomyslalam sobie ze te skrzydla to moze odniesienie do huzarii ktora pod Grunwaldem zdecydowala o zwyciestwie Jagielly? a moze to indianskie pioropusze i skalpy beda sciagane..... a Wam co przychodzi na mysl?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~seniorkaWłocławek
Proszę o podpowiedź jaką komórkę sobie kupić .Zakładam
Proszę o podpowiedź jaką komórkę sobie kupić .Zakładam ,że będzie mi długo służyć .Komórka prosta w obsłudze,bez bajerów i aparatu fotograficznego.Myślę o Nokii i LG.Cena do 250 zł.Jest tego czubato w necie, ale zapytać się na forum nie zaszkodzi a chcę abonamentu.Raczej dużo rozmawiam.
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez kortyzolWłocławek
Widziałem dziś BANER-ZATRZYMAJ SIĘ WE WŁOCŁAWKU
Widziałem dziś BANER-ZATRZYMAJ SIĘ WE WŁOCŁAWKU -PREZYDENT MIASTA .Myślę że należy to zmienić na ZATRZYMAJ SIĘ WE WŁOCŁAWKU BO JAK NIE ZATRZYMASZ SIĘ SAM TO ZATRZYMAJĄ CIĘ NASZE DZIURY -PREZYDENT MIASTA WŁOCŁAWKA POZDRAWIA PECHOWCÓW.
Komentarzy2
Wyświetleń945
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~grześ Włocławek
powiedzcie mi czy na Kujawach obowiazuje nazwa "chrusciki"
powiedzcie mi czy na Kujawach obowiazuje nazwa "chrusciki" czy "faworki"?Chodzi o zaklad! Ja stawiam na faworki kumpel chrusciki i skrzynka piwa jest do wziecia...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~tangensWłocławek
w dniu 4 lutego 2011r. byłam na połowinkach w klubie
w dniu 4 lutego 2011r. byłam na połowinkach w klubie p*****i trochę się rozczarowałam zachowaniem panów ochroniarzy. Byłam świadkiem jak ochrona klubu p***** pobiła nastolatków,a raczej takiego prawa nie mają i gdzie tu jest sprawiedliwość? może w końcu ktoś zainteresował by się atmosferą i personelem klubu p*****?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Barbara MostkaWłocławek
Dzien dobry! No i jakie wrazenia po spotkaniu z Palikotem?
Dzien dobry! No i jakie wrazenia po spotkaniu z Palikotem?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~barbapapaWłocławek
Wpadl mi mądry wierszyk ;Polak jestem.od przodkow wolną
Wpadl mi mądry wierszyk ;Polak jestem.od przodkow wolną wziąłem duszę myślę.mówię,czynię jak chcę,nie jak muszę'
Komentarzy1
Wyświetleń714
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~galWłocławek
Czy nasza bohaterska Straż Wiejska nie reprezentuje zbyt
Czy nasza bohaterska Straż Wiejska nie reprezentuje zbyt wąskiej specjalizacji ? Mam na myśli blokowanie kół .Psie kupy ich nie dotyczą , pijalnie piwa pod chmórką też omijają dużym łukiem (np na Polnej) ,o dziurawych ulicach nie wspomnę,za co ta ,,elita'' domaga się podwyżek ? Za chowanie się po bramach ?
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Ostrzegam przed zakupem obuwia w sklepie ... w markecie
Ostrzegam przed zakupem obuwia w sklepie ... w markecie Real.W domu,w trakcie pierwszego zakładania,zauważyłam rozprucie na szwie.Reklamacja nie została uwzględniona,gdyż jak napisał "rzeczoznawca" rozprucie nastąpiło mechanicznie z winy użytkownika.Kontakt z właścicielem stoiska jest utrudniony,unika kontaktu.Jedna z pracownic...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Pamela CCCWłocławek
Na Zazamczu na ul. Promiennej 5 b budowany jest nowy pawilon
Na Zazamczu na ul. Promiennej 5 b budowany jest nowy pawilon handlowy. Nie mam nic przeciwko budowie.Mam natomiast zastrzeżenie co do wydania przez kogoś tam zezwolenia na wycinkę zdrowych dorodnych drzew rosnących w pasie zieleni równoległym do nieruchomości a oddalonym od budowli na tej nieruchomości o jakieś 8 metrów.Na podobnej...
Komentarzy2
Wyświetleń869
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
bardzo cieszy mnie to ze nastapi koniec z glupawymi filmikami
bardzo cieszy mnie to ze nastapi koniec z glupawymi filmikami wyborczymi z ktorych nic merytorycznego nie wyplywalo> Poza tym pora aby w kampanii nie padaly enigmatyczne haselka tylko konkrety w jaki sposob to czy tamto chca zrobic! Po drugie male prawdopodobienstwo aby ktoras z partii wygrala tak wysoko by rzadzic samodzielnie i uwazam ze my...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~seniorkaWłocławek
Szóstka jest Była i będzie ! .
Szóstka jest Była i będzie ! .
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~absolwentgimnazjumWłocławek
Witam, przedstawiam wam według mnie bardzo ważny dokument
Witam, przedstawiam wam według mnie bardzo ważny dokument napisany przez Panią która ma dużo do powiedzenia na temat szczepionek.Ma wykształcenie i bardzo duże wykształcenie.Dzięki niej Polska nie dała się nabrać na kupowanie milionów szczepionek w 2009-2010.Polecam przeczytać i przekazać innym.Uważam że ta informacja jest dla nas...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
@Seniorka a gdzie to tak w necie rozpisują się nie
@Seniorka a gdzie to tak w necie rozpisują się nie używając polskich liter.Śmiało ,masz okazję wykazać się wiadomościami i znajomością forów.A może to tak jak z tymi falami.Hahaha [Odpowiedz]
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Czy czytacie swoje horoskopy? Maja one wplyw na Wasze decyzje
Czy czytacie swoje horoskopy? Maja one wplyw na Wasze decyzje czy traktujecie je tylko z "przymrozeniem oka"???
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~barbapapaWłocławek
Złodziejski kraj ten nasz szabropoland. Władze różnego
Złodziejski kraj ten nasz szabropoland. Władze różnego szczebla nas okradają różnymi podatkami wymyslonymi pod potrzeby władzy. Prawo zezwala na okradanie obywateli w postaci wszelkich licznych incydentów przyzwolenia, np konkrsy sms, zmniejszona używalność wszystkich dóbr materialnych, mniejsze opakowania, stan dróg i wiele wiele...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~NobelWłocławek
Mam tylko jedno pytanie.Dlaczego kler katolicki Boga się nie
Mam tylko jedno pytanie.Dlaczego kler katolicki Boga się nie boi?
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Ponad 140 teologów katolickich z Niemiec, Austrii i
Ponad 140 teologów katolickich z Niemiec, Austrii i Szwajcarii zaapelowało o reformę Kościoła Katolickiego, w szczególności o zniesienie celibatu, dopuszczenie kobiet do święceń kapłańskich a także o uznanie związków partnerskich osób tej samej płci. http://wyborcza.pl/1,76842,9053991,Niemieccy_teologowie_zadaja_zniesienia_celib...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Kiedy miłość zmienia się w nienawiść?. Rozwód?
Kiedy miłość zmienia się w nienawiść?. Rozwód? Alimenty?, to było wczoraj. Potrzebna specjalna kasa rentowa, zwana Alimenty, a wpłacać powinni : Kawalerzy czy panny,rozwodnicy, i bezdzietni. Żadna matka z dzieckiem w przyszłość bez zasiłku.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Szanowny Cyklisto! Bądź uprzejmy odezwać się; Choroba to
Szanowny Cyklisto! Bądź uprzejmy odezwać się; Choroba to nie powód do milczenia. Są tu ludzie - także i ja - którzy czekają na Ciebie, życzą dobrze i o Tobie myślą. Więc pisz. Choćby o tej poniedziałkowej chemii.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA