Forum Włocławek

Fatalne były cztery reformy rządu Buzka, których głównym
Fatalne były cztery reformy rządu Buzka, których głównym celem była ogromna ilość posad dla „naszych”. Najgorsza – emerytalna służy jako źródło ogromnych dochodów dla instytucji finansowych, w lwiej części zagranicznych kosztem przyszłych emerytów. Prof. Józef Blass, mieszkający w USA specjalista zajmujący...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PrzeczytajcieWłocławek
Witam. Poszukuje kamerzysty na ślub,który nagra niedrogo
Witam. Poszukuje kamerzysty na ślub,który nagra niedrogo film. mam na myśli ok 2 godz.(ślub + kawałek wesela)znacie?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~teofilWłocławek
Dzień dobry Polsko, Czy Polska to tylko takie bicie
Dzień dobry Polsko, Czy Polska to tylko takie bicie pokłonów i ślepe posłuszeństwo: http://www.youtube.com/watch?v=K7UMW_0b6sw Polsko, obudź się, nie było tutaj Reformacji, nie było tutaj Oświecenia, nie było tu rewolucji. Głupota jest większa niż na Zachodzie, o zgrozo. Kraju mój ojczysty, ja krwawie gdy widzę, gdy Twoje...
Komentarzy2
Wyświetleń807
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Dzień dobry Polsko !Włocławek
Dzień dobry! No i zaczęła się szopka w dzisieszej
Dzień dobry! No i zaczęła się szopka w dzisieszej włocławskiej "radzie miejskiej"!!!!!!!!!!!!!ISTNA FARSA!!!!!!!!!!Szkoda prądu na te oświetlenie , głośniki,by słuchać takich pierdół sld.MASAKRA!!!!!!!!!!!!!
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~LALA20Włocławek
Ciekawy jestem skąd Powiatowy Urząd Pracy bierze
Ciekawy jestem skąd Powiatowy Urząd Pracy bierze pieniądze na bankiety,który miał ostatnio miejsce w RATUSZOWEJ,-ogólnie bieda i nędza a szanowni państwo bawią się i piją do utraty tchu.
Komentarzy3
Wyświetleń934
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Stefan MarkowskiWłocławek
Czy ktoś zna wyrok w sprawie wyborów do Włocławskiej
Czy ktoś zna wyrok w sprawie wyborów do Włocławskiej (kolesiowskiej) Spółdzielni Mieszkaniowej?
Komentarzy3
Wyświetleń928
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
W razie, gdyby Włocławianki nie wiedziały jak budzić
W razie, gdyby Włocławianki nie wiedziały jak budzić swoich facetów przedstawiam wynik pewnej sondy ulicznej :) http://www.youtube.com/watch?v=odybISto2-w
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zxxcWłocławek
Oddajcie glosy na Wloclawek na Monopoly.pl Kliknac na
Oddajcie glosy na Wloclawek na Monopoly.pl Kliknac na Ranking, Dodaj miasto do dzikiej karty.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~WloclawWłocławek
Dla ludzi myślących w morzu niemyślących. Nie wszyscy są
Dla ludzi myślących w morzu niemyślących. Nie wszyscy są jeszcze ubezwłasnowolnieni psychicznie i umysłowo. Polecam, przekazujcie dalej te informacje, jeśli chcecie zdrowia psychicznego, samodzielnego myślenia i bycia podmiotem, a nie przedmiotem w tej machinie pierwszego koncernu zagranicznego w Polsce, który niszczył lokalne podmioty...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Myślenie daje wolność !Włocławek
Przeczytałem Księgę Gości restauracji N..... Jeść mi
Przeczytałem Księgę Gości restauracji N..... Jeść mi się odechciało.
Komentarzy1
Wyświetleń855
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~GŁODNYWłocławek
Aż chce się wymiotować czytając wypociny Szuji,Kaloryfera
Aż chce się wymiotować czytając wypociny Szuji,Kaloryfera i podobnych ,którym wydaje się,że już opanowali info. Dyskusja z Wami to tak jak rozmowa z posłankami Wróbel czy Kempa.Paplanie bez sensu byle było na świecy.
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OloWłocławek
"Patriotyzm wyraża się w SZczynach" - czyli Yaro, wróg i
"Patriotyzm wyraża się w SZczynach" - czyli Yaro, wróg i potencjalny ciemiężyciel Internautów zaczyna prowadzić bloga! Oczywiście na tym pokracznym tworze jakim jest salon.24: http://jaroslawkaczynski.salon24.pl/
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Szanowni.Muszę przyznać się,że jestem katechetycznym
Szanowni.Muszę przyznać się,że jestem katechetycznym analfabetą.Ukończyłem tylko dwa lata nauki religi.Mój bunt w stosunku do kościoła katolickiego powstał po 1965 roku kiedy zakończył się II-gi Sobór Watykański i wprowadzono do liturgi w miejsce łaciny język polski.Mogę stwierdzić,że najbliżej jest mi do Levebrystów tak...
Komentarzy2
Wyświetleń832
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~cykluśWłocławek
Facet podszył się pod babę napisał i
Facet podszył się pod babę napisał i wygrał. elka-gra.blog.pl/ Wygrał ten, W konkursie brały udział, blogi wszystkich portali. A wy stale ,że znowu na trawniku gówienka leżą .
Komentarzy2
Wyświetleń856
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
No i co państwo na to? Wolno im tak? Zrobimy coś w końcu
No i co państwo na to? Wolno im tak? Zrobimy coś w końcu czy będziemy bez głosu szli na łaskę oszustów? http://www.youtube.com/watch?v=dAKdqc2AGOE "Prawda w oczy kole ale trzeba ją powiedzieć..."
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~WolnyWłocławek
W telewizji,radiu, prasie, w rozmowach prywatnych, wszędzie
W telewizji,radiu, prasie, w rozmowach prywatnych, wszędzie albo Smoleńsk albo wybory.Ludzie jednak żyją też czymś innym, ale czy to jest to . Może już tylko tak można odreagować na otaczająca nas rzeczywistość? http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,66725,9086494,List_tygodnia.html
Komentarzy1
Wyświetleń779
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Miasto Ruin - zapierający dech w piersiach polski
Miasto Ruin - zapierający dech w piersiach polski krótkometrażowy film animowany z 2010 w reżyserii Damiana Nenowa w 3ds max; przedstawia zburzoną i wyludnioną Warszawę z perspektywy lotu wiosną 1945. Obraz był reklamowany w mediach jako pierwsza na świecie cyfrowa rekonstrukcja zniszczonego...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zxxcWłocławek
Cieszę się, że na Kazimierza Wielkiego wybudują Netto
Cieszę się, że na Kazimierza Wielkiego wybudują Netto :-). Sklep jest przyjemny, czysty, zadbany. Zbudowany jest z cegieł a nie z blachy. Dba się w nim o estetykę. Ogromnie się cieszę, dość już tych Biedronek na każdym kroku. Teraz mam nadzieję, że i Płocka doczeka się swojego supermarketu, tym razem jakiegoś nowego we...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~eh...Włocławek
Witam! Do przedszkoli zapisy od 1 marca.Mam pytanie
Witam! Do przedszkoli zapisy od 1 marca.Mam pytanie dotyczące dzieci 3 letnich. Otóż co dziecko takie małe powinno już same robić? Czy panie w przedszkolach pomogą dziecku jeśli zajdzie potrzeba np.podczas posiłku lub ubierania się? Co jeśli zdarzy się dziecku zrobić siku w spodnie?Czy panie przebiorą je? Chciałabym posłać swą...
Komentarzy2
Wyświetleń884
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~karolina32Włocławek
Po przeczytaniu tego artykułu pomyślałem że w Polsce też
Po przeczytaniu tego artykułu pomyślałem że w Polsce też powinniśmy zablokować plany prywatyzacji Lasów Państwowych. http://wolnemedia.net/ekologia/odwolanie-prywatyzacji-lasow/ Nie jest to trudne a poza tym dużo więcej niż 100 tysięcy polaków stanęło by w obronie naszej przyrody.Nasza Natura jest naszym skarbem na skalę...
Komentarzy1
Wyświetleń691
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez mr.betterknowWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA