Forum Włocławek

Czytam różne opinie na temat Pana Wójta z Fabianek. Ale
Czytam różne opinie na temat Pana Wójta z Fabianek. Ale podłość z każdej strony.Tyle ten człowiek zrobił na rzecz gminy i brak docenienia tego człowieka .Boiska, drogi,remonty szkół i wiele wiele innych zadań inwestycyjnych. Widać tylko podłość i nic więcej wstyd i hamstwo z Waszej strony . Głupota ludzka nie zna granic .
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Kazimierz z gm.FabiankiWłocławek
Seks, a potem szantaż a jak braknie mamony do mamra.Ja nie
Seks, a potem szantaż a jak braknie mamony do mamra.Ja nie rozumiem.Rodzice chyba tylko udają ,że nie widzą tak drogich rzeczy u córek czy chłoptasiów.Czego to ich na tej religii uczą. http://wprost.pl/ar/233444/Seks-a-potem-szantaz/
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Kto korzysta z tego banku przy kaliskiej no bankomat to mają
Kto korzysta z tego banku przy kaliskiej no bankomat to mają wypasiony ciągle brak kasy żenada już w piatek po południu kasy brak.
Komentarzy1
Wyświetleń694
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Bank MillenniumWłocławek
Witam Na niedzielny wieczór proponuje państwu film który
Witam Na niedzielny wieczór proponuje państwu film który przedstawi wam że wojna jest już obok nas.Mam nadzieję że film ten da wam do myślenia i będziecie mogli zacząć nowy tydzień stojąc po dobrej stronie frontu. Zapraszam do oglądania i proszę o przesyłanie dalej.Świadomi jesteśmy silniejsi.
Komentarzy3
Wyświetleń988
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
Kochani...,,nasz'' dbający o nasze potfele premier pojechał
Kochani...,,nasz'' dbający o nasze potfele premier pojechał z wizytą do ,,ISRAELA''....,,zacieśniać współpracę'' !!!!Teraz na Okeciu bez maski p-gaz nie będzie można się poruszać ,chyba .....że ktoś lubi smród czosnku ...POdobno rozważana jest też zmaiana nazwy lotniska na ...Starozakonne ...a tak poważnie POdobno zapachowi...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Towarzyszu Kukucki. Czekam na przeznaczenie połowy swojej
Towarzyszu Kukucki. Czekam na przeznaczenie połowy swojej diety radnego na te przejazdy dla bezrobotnych do pośredniaka. Obiecywał Pan to w telewizji kujawy. Tak więc czekamy. Oczywiście Kukucki słowa nie dotrzyma, bo jest politykiem (wielokrotnie w przeszłości udowodnił, chociażby w przypadku sprawy ze Skrzypkiem kilka lat temu, czy...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~a kukuWłocławek
Prosiłem o podpowiedzi jeśli chodzi o zakup telefonu.Tak w
Prosiłem o podpowiedzi jeśli chodzi o zakup telefonu.Tak w kwestii formalnej ,to zdecydowałem się na Nokie N8.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez kortyzolWłocławek
Wyobraźcie sobie, że jadąc w parku na rowerze gadałem
Wyobraźcie sobie, że jadąc w parku na rowerze gadałem przez komórę i straż miejska chciała im wlepić mandat za to że używałem telefonu. Ja ich wyśmiałem a oni się zaperzyli i zaczęli dzwonić po misków, miśki jak to miśki nie przyjechały a ja straciłem pół godziny. Po co te służby...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ZibiWłocławek
Szuja stajesz się jak ta smoleńska katastrofa nudny.
Szuja stajesz się jak ta smoleńska katastrofa nudny. Wchodzić tu się już nie chce bo pewnie szuja znowu kadzi. Admini tego portalu wasz pisarz nadworny robi wam na szkode. mnie juz tu się wchodzić nie chce bo ten natręt szuja, znowu i zapewne ferment sieje. To jest nudne jak wpisy u konkurencji z lubrańca.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~LogitekWłocławek
Drogi solidaruszku zobacz co będziesz miał w
Drogi solidaruszku zobacz co będziesz miał w garnuszku: http://www.zegardlugu.pl/
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Najmłodsi wyborcy (pomiędzy 18 a 24 rokiem życia) nie
Najmłodsi wyborcy (pomiędzy 18 a 24 rokiem życia) nie chcą już mistrzów pijaru i udawanej miłości, tylko w większości chcą głosować na Prawo i Sprawiedliwość. 34 % za partią Jarosława Kaczyńskiego i tylko 29% za Platformą.Zboni rośnie w siłę , Teosiowi botoks zanika,Domicela już tak nie onieśmiela.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Co to za ustrój,przekręt goni przekręt i przekrętem
Co to za ustrój,przekręt goni przekręt i przekrętem popycha przekręty,z reszta sami przeczytajcie. A wszystko to w obozie solidaruszków zwanym dalej POPiS http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Marcin-Dubieniecki-wspolnikiem-aferzysty,wid,13160148,wiadomosc_prasa.html?ticaid=1bda2&_ticrsn=3
Komentarzy0
Wyświetleń768
Śledzących0
Ocena0
No więc rozpoczynamy kolejny weekend. Proponuję zatem
No więc rozpoczynamy kolejny weekend. Proponuję zatem odsapnąć od dziurawych dróg, marnych wynagrodzeń (lub braku wynagrodzeń;), sprzedawców obuwia ze sklepu Max Max, likwidowanych gimnazjów, braku perspektyw, przerażających prognoz dot. przyszłych cen chleba, wójtów zainspirowanych życiem środkowoamerykańskich bossów...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
naprawdę czasami trudno uwierzyć w te inwestycje dziury na
naprawdę czasami trudno uwierzyć w te inwestycje dziury na dziurze wszędzie i na dodatek robią ponoć nowe drogi nowe nawierzchnie jak na Okrzei a już są koleiny na wysokości Kościuszki to jest syzyfowa praca dopóki nie będzie obwodnicy a na resztę dróg to już lepiej kupić sobie jeepa a czemu niby są u nas inwestycje? i takie nie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~parasol26Włocławek
Zauważyłem że redakcja usuwa z głównej strony trudne
Zauważyłem że redakcja usuwa z głównej strony trudne tematy gdy na nich rozkręca się dyskusja. Pozostawiając inne których nikt nie komentuje.Redakcjo czyżby naciski?Kto za to odpowiada?Jeśli w najbliższym czasie redakcja nie przestanie sztuczkami utrudniać ważnych tematów Wielu Szanownym Dyskutującym w tym Kaloryferkowi, Szuji,...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
Czy to prawda że spółdzielnia ,,Zrzeszeni'' okradała
Czy to prawda że spółdzielnia ,,Zrzeszeni'' okradała lokatorów ze zwrotów nadpłaty za ogrzewanie ? Podobno zapadł wyrok sądu ? Czy prezesi ,,zrzeszeni w Zrzeszeni'' zarobili już w ten sposób na nowe Audi i Tyoty ?
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Kiedy we Włocławku zaczną powstawać nowe przedszkola
Kiedy we Włocławku zaczną powstawać nowe przedszkola publiczne. Ceny w prywatnych są nie do przyjęcia przy naszych zarobkach. A już w przyszłym roku 5-latki idą do zerówki i trzeba te dzieci profesjonalnie do tego przygotować.
Komentarzy2
Wyświetleń868
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PrzedszkoleWłocławek
Mam pomysl. Jezeli jestesmy opodatkowani na kosciol, placimy
Mam pomysl. Jezeli jestesmy opodatkowani na kosciol, placimy za wszystkie machniecia kropidlem przy najmniejszej okazji, to kosciol powinien wydawac faktury za uslugi podczas koledy, pogrzebow, ... powinien odprowadzeac WAT i placic podatki jak wszyscy mieszkancy naszego kraju. Z drugiej strony za to, ze oplacamy kosciol powinnismy zmniejszac...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Ogłaszam drugi ranking naszych RADNYCH-bezradnych. Kto się
Ogłaszam drugi ranking naszych RADNYCH-bezradnych. Kto się pnie w gore kto spada, Jakie jest Wasze zdanie? 1. Bieńkowski Sławomir +1 (Jak kogos blokuja to cos musi byc na rzeczy, 13000 na glowe to za duzo za Internet) 2. Borowiak Joanna 0 (stagnacja i slowotok) 3. Chełminiak Damian 1 (kolejny raz zawod ale dam 1 bo narazie jest w...
Komentarzy0
Wyświetleń566
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~RankingWłocławek
Czy to normalne, zeby w gminie Fabianki wojt i jego bliscy
Czy to normalne, zeby w gminie Fabianki wojt i jego bliscy wspolpracownicy mieli niemoralnie wysokie zarobki, podatek mieszkancow gminy idzie na wynagrodzenie wojta i rozjazdy. Z jakiej racji ma kierowce, przeciez moze prowadzic sam samochod, a zamiast na kierowce to lepiej wydac na dwie osoby do sprzatania nieczystosci chociazby przy drodze....
Komentarzy28
Wyświetleń7K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AdamWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA