Forum Włocławek

Czy jesteście za zerwaniem umowy konkordatowej i rozdziałem
Czy jesteście za zerwaniem umowy konkordatowej i rozdziałem państwo - kościół? Czyli za normalnością .
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~normalnaWłocławek
Dziś na ul Chopina ok godz 15 pomiedzy przejeżdźajacymi
Dziś na ul Chopina ok godz 15 pomiedzy przejeżdźajacymi ulicą samochodami naprawiacze dróg cięli asfalt piłą tarczową .Kawałki kamieni grzechotały po samochodach -czy to jest zgodne z przepisami BHP , a gdyby taki odprysk trafił przechodnia w oko ,gdzie jest Policja ,gdzie Państwowa Inspekcja Pracy ?
Komentarzy2
Wyświetleń797
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Kaloryferku drogi fucha ci się trafiła, Dzonny Killera
Kaloryferku drogi fucha ci się trafiła, Dzonny Killera administracja zabiła!
Komentarzy3
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Panie Prezydencie. Głosowałam na Pana. Ale chyba już mamy
Panie Prezydencie. Głosowałam na Pana. Ale chyba już mamy dość pracy emerytów w Urzędzie i na ważnych stanowiskach w naszym mieście. Czy z naszego miasta już wyjechali wszyscy młodzi wykształceni ludzie, którzy nadawaliby się do pracy na kierowniczych stanowiskach. Czy w naszym mieście musza rządzić ciągle te same osoby? Sama...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~`zas`Włocławek
Jeżeli weźmiemy litery z których ułożono skróty nazw
Jeżeli weźmiemy litery z których ułożono skróty nazw partii PO ,PiS ,to wyjdzie prawda co zrobiono przez 20 lat. Polskę Okradziono Podzielono i Sprzedano.Jednym słowem Solidarność popisała się .
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
No to ciekawe ile teraz czasu bedzie trwal remont kolejnego
No to ciekawe ile teraz czasu bedzie trwal remont kolejnego odcinka jezdni. Pewnie gdyby nie zima wszystko byloby juz dalej. No coz miejmy nadzieje, ze ani zima ani jakies podziemne niespodzianki nie przeszkodza w remoncie
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~mirWłocławek
Niniejszym chciałbym wszystkim forumowiczom serdecznie
Niniejszym chciałbym wszystkim forumowiczom serdecznie podziękować za często ostrą wymianę poglądów, za zgadzanie się ze sobą i za bycie "po drugiej stronie barykady" (ale tylko z argumentami)... Dziękuję Redakcji za możliwość swobodnej i wolnej wypowiedzi (ale tylko do piątku 04.03.2011r.)... W związku z permanentną cenzurą...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez dzonny_killerWłocławek
Ruch Samorzędowy Włocławka i jego struktury .
Ruch Samorzędowy Włocławka i jego struktury . Jeszcze niedawno włocławskie środowisko zaczynało uczyć się od podstaw Demokracji i mało kto zauważył że to już z dużym okładem mineło 20 lat .Wywołując pod publiczą debatę tak ważny temat zastanawiam się co neleż zrobić żeby ...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez stanislawWłocławek
Nowe auto pana Chmielewskiego - "Samochód egzaminacyjny !!!
Nowe auto pana Chmielewskiego - "Samochód egzaminacyjny !!! to już parodia panie dyrektorze jeździć w godzinach pracy samochodem egzaminacyjnym !!! a jeszcze na dodatek z odkrytą L-ką czy pana jakieś przepisy obowiązują ???? mnie uczono że jak nie wiezie się ucznia L-kę należy zakryć , no chyba że uczysz się jeździć, a potem...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~SwójWłocławek
"FAKTY" TVN: WNIOSEK PREZYDENTA W PRZYSZŁYM TYGODNIU Order
"FAKTY" TVN: WNIOSEK PREZYDENTA W PRZYSZŁYM TYGODNIU Order Orła Białego dla Wajdy Wajda dostanie Order Prezydent Bronisław Komorowski zadecydował o odznaczeniu Orderem Orła Białego Andrzeja Wajdy - dowiedziały się nieoficjalnie "Fakty" TVN. Wniosek w tej sprawie ma trafić do Kapituły Orderu w przyszłym tygodniu.
Komentarzy0
Wyświetleń642
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JohanWłocławek
może ktoś wie co się należy jak się odchodzi na
może ktoś wie co się należy jak się odchodzi na emeryture w Remwilu
Komentarzy1
Wyświetleń789
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~agaWłocławek
A waszym zdaniem
A waszym zdaniem jak? http://deser.pl/deser/1,111857,9139441,Ziemkiewicz__Durczok_byl__niedysponowany__na_wizji.html
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Przyznaję, że dopiero dziś zobaczyłem sesję zdjęciową
Przyznaję, że dopiero dziś zobaczyłem sesję zdjęciową finalistek konkursu Miss UMK, w której to wzięły udział podczas pobytu we Włocławku (zamieszczona jest w dziale: "Foto galerie"). To może zrobimy małe głosowanie??:))) Osobiście wybieram czarnulkę w różowym kostiumie - czwarty poziom, drugie zdjęcie od lewej, ex equo z...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Słyszałem dziś że w Anwilu szykują się kolejne
Słyszałem dziś że w Anwilu szykują się kolejne zwolnienia.100 osób!!!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~norekWłocławek
Polecam dla każdego kto jeszcze chce rozumieć więcej niż
Polecam dla każdego kto jeszcze chce rozumieć więcej niż tylko to co mówi Radio Maryja i TVN: http://www.youtube.com/watch?v=DTH5aX99tCs&feature=related Pozdrawiam
Komentarzy1
Wyświetleń694
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~FelietonWłocławek
Polecam fajną gierkę która umili czas przed kompem,
Polecam fajną gierkę która umili czas przed kompem, darmowa i bardzo ciekawa a przy okazji można poznać fajnych ludzi http://www.travian.pl/?uc=pl1_23916
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~rzymianinWłocławek
Witam przedstawiam wam według mnie BARDZO ważny artykuł
Witam przedstawiam wam według mnie BARDZO ważny artykuł dotyczący leczenia raka. http://www.eioba.pl/a/1zy7/witamina-b17amigdalina-amygdalina-laetrile-letril-to-lekarstwo-na-raka „Każdy powinien wiedzieć, że większość oficjalnych badań przeciw rakowi to wielkie oszustwa" – dr Linus Pauling (1901-1994), dwukrotny...
Komentarzy3
Wyświetleń967
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
Czy zwróciliście uwagę na ,,efekty'' wizyty ,,naszych''
Czy zwróciliście uwagę na ,,efekty'' wizyty ,,naszych'' notabli w ,,ISRAELU''? Komunikaty są niepokojąco lakoniczne......Czyżby Firma windykacyjna -HOLOKAUST- planowała kolejne ,,zajęcia '' w Polsce ? Jeśli nic nie mówią ,to znaczy ,że coś kombinują , a znając historię , ,,na zdrowie'' nam ich koszerne pomysły nie wyjdą .Chyba...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Za Angorą: W kwietniu w Warszawie ma ruszyć pierwszy lokal
Za Angorą: W kwietniu w Warszawie ma ruszyć pierwszy lokal w Polsce z psiną.Chce go otworzyć urodzony w naszym kraju Wietnamczyk.Na ten upiorny pomysł wpadł,gdy dowiedział się o likwidacji schroniska dla zwierząt w Celestynowie( pow.otwocki)Uznał że polskie prawo zakazuje znęcania się nad psami,ale nie zabijania ich w celach...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez waderaWłocławek
Czy może ktoś udzielić informacji ,gdzie we Włocławku w
Czy może ktoś udzielić informacji ,gdzie we Włocławku w gimnazjum jest klasa o profilu sportowym judo.Dziękuję.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez kortyzolWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA