Forum Włocławek

Co to za miejsce w świecie, gdzie bez problemu zdobywa się
Co to za miejsce w świecie, gdzie bez problemu zdobywa się mandat kupujac głosy, gdzie prezydent kupczy stanowiskami, a ordery i medale przyznaje się osobom oskarżonym o malwersacje?
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Dlaczego we Włocławku jest takie bezrobocie a masz
Dlaczego we Włocławku jest takie bezrobocie a masz prezydent nie robi nic w tym kierunki.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~RudaWłocławek
No i proszę , jak to nasza władza za nasze pieniądze się
No i proszę , jak to nasza władza za nasze pieniądze się bawi na jubileuszu M..., po cichu wieczorkiem słuzbowymi samochodzikami dowożono towarzystwo i wybranych rajców(bo trzeba zaznaczyc ,że nie wszyscy radni byli godni dostac zaproszenie na imprezkę),a biedacy i ciemnota co to tak solidarnie glosowała na wlocławską wladzę liczy...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~LALA20Włocławek
Monika Adaś i Jerzy nie znają się i git majonez, nawet nie
Monika Adaś i Jerzy nie znają się i git majonez, nawet nie lubia: http://www.youtube.com/watch?v=7gYk-O9qhX8&feature=related
Komentarzy3
Wyświetleń910
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~TowarzychoWłocławek
O tym jak oszukać ludzi i wciskać im dalej nowomowę,
O tym jak oszukać ludzi i wciskać im dalej nowomowę, ciekawe, że jak ktoś płaci to ludzie potrafią być taki głupi i dalej wciskają kit, co pieniądze i władza robią... http://www.youtube.com/watch?v=RvnyPpwLr1M&feature=player_embedded
Komentarzy0
Wyświetleń491
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Polski cukierWłocławek
U nas też powinno się tak zrobić i to
U nas też powinno się tak zrobić i to bezpolitycznie... http://wolnemedia.net/wiadomosci-z-kraju/manifa-inna-niz-wszystkie/ Co Państwo o tym sądzą?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
Kilka lat temu przeprowadziłem się z miasta na Gąbinek i
Kilka lat temu przeprowadziłem się z miasta na Gąbinek i zauważyłem dziwny proceder ludzi z włocławka.Porzucają przy drogach w rowach worki ze śmieciami.Co za ludzie!!!!!!
Komentarzy2
Wyświetleń950
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~barnejWłocławek
Gdzie w Naszym mieście można kupić gaz do obrony???
Gdzie w Naszym mieście można kupić gaz do obrony???
Komentarzy7
Wyświetleń8K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~fifiWłocławek
Drodzy Włocławianie ! Czy wie ktoś może jaka firma
Drodzy Włocławianie ! Czy wie ktoś może jaka firma będzie zarządzała budynkami gminy miasta Włocławek od 1 kwietnia 2011 roku , bo dziś usłyszałam że obecna firma zarządzająca budynkami ZARZĄDCA nie wygrała przetargu na kolejne lata.
Komentarzy2
Wyświetleń710
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~sowaWłocławek
Jak Wam się podobał wczorajszy koncert Dżemu? Mnie bardzo:)
Jak Wam się podobał wczorajszy koncert Dżemu? Mnie bardzo:)
Komentarzy2
Wyświetleń755
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~jutaWłocławek
Czy ktoś się orientuje jak wygląda obecnie sytuacja z
Czy ktoś się orientuje jak wygląda obecnie sytuacja z miejscami w publicznych żłobkach we włocławku? Trudno jest się dostać? A może istnieją prywatne kluby malucha? Jeśli tak to będę wdzięczna za namiary a także informacje z jakimi kosztami muszę się liczyć. Dziękuję.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~figguniaWłocławek
No i mamy nowy dowód WDZIĘCZNOŚCI pana Pałuckiego! Teraz
No i mamy nowy dowód WDZIĘCZNOŚCI pana Pałuckiego! Teraz musiał biedak zatrudnićp. Lebiedzińskiego , jako ASYSTENTA!Nadszedł czas zapłaty za głosy oddane!Mało, że pełno emerytów zatrudnił i dodatkowo trzeci wiceprezydent(do tej pory było dwóch i wystarczyło ,tak teraz im jest biedniej w mieście, tym obstawa rośnie w siłę...
Komentarzy2
Wyświetleń853
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~LALA20Włocławek
Przedstawiam ciekawy szybki test na IQ.Miałem w ciągu 7,2
Przedstawiam ciekawy szybki test na IQ.Miałem w ciągu 7,2 min 112pkt. http://www.megatest.pl/test,11943,40678
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Polecicie mi jakiegoś dermatologa który przyjmuje
Polecicie mi jakiegoś dermatologa który przyjmuje prywatnie?proszę o namiary
Komentarzy1
Wyświetleń747
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~jutaWłocławek
Ciekawe wyniki poparcia społecznego: ,,twórcza'' Platforma
Ciekawe wyniki poparcia społecznego: ,,twórcza'' Platforma leci z ,,pieca na łeb''.Czyżby ludzie zaczęli dostrzegać to propagandowe efekciarstwo i iluzje ,,zielonej wyspy''? Czy dotarło do świadomości ,że wyborcy są potrzebni POlitykierom TYLKO do napełniania koryta ? Najgorsze w tym wszystkim jest to ,że za plecami iluzjonistów...
Komentarzy0
Wyświetleń567
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Przypadkowo dowiedzialem sie, ze w sasiednich krajach
Przypadkowo dowiedzialem sie, ze w sasiednich krajach europejskich urzednik na stanowisku naszego wojta w gminie do 10 000 mieszkancow zarabia do 2400 €. a wiec o jedna trzecia wiecej od zwyklych pracownikow gminy. Wojt w Fabiankach razem z nagrodami, przywilejami, dietami, trzynastka zarabia ponad 20000 zl. 20 razy wiecej anizeli zwykly...
Komentarzy2
Wyświetleń856
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Adam Włocławek
Ogladajac wywiad przeprowadzony w jednym z lokalnych
Ogladajac wywiad przeprowadzony w jednym z lokalnych programów regionalnych parsknałem smiechem.Rozmowa dotyczyłą czytelnictwa, a pr5zeprowadzona zostałą z pania Kierownik jednej z miejskich bibliotek. W pewnej chwili przeprowadzajacy wywiad(zwracał sie po imieniu do Pani Kierownik) Andrzej W. stwierdził- Ja jestem pisarzem. To ja sie...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~cykluśWłocławek
Dlaczego nasi politycy skorumpowani, albo nie dbajacy o swoj
Dlaczego nasi politycy skorumpowani, albo nie dbajacy o swoj sektor sa nietykalni. Zamieszani w rozne sprawki, nieudacznicy, na przyklad odpowiedzialni za sluzbe zdrowia, szkolnictwo, transport kolejowy, rolnictwo (ziemie rolnicze betonowane i zywnosc sprowadzamy z innych krajow) kpia sobie z ludzi, korzystaja z przywilejow i jeden drugiego...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AdaWłocławek
W związku z nadejściem kolejnego weekendu czas na kolejną
W związku z nadejściem kolejnego weekendu czas na kolejną porcję kawałów;)) Panie Stefanie, jak panu nie wstyd? 50 lat pan z żoną przeżył i teraz pan ją zostawia żeniąc się z jakąś 20-latką? Czy pan zwariował??? - A czego pan się czepia? Wie pan jak to co wieczór z żoną było? Validol jej podaj. Herbatki zaparz. Przykryj,...
Komentarzy1
Wyświetleń807
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
"Zakończenie całej inwestycji planowane jest na 30 czerwca
"Zakończenie całej inwestycji planowane jest na 30 czerwca 2011 r." Dotyczy to oczywiście remont odcinka drogi krajowej zwanej Jedynką od mostu Zgłowiączka do McDonald'sa. Czy podołają ? czy zdążą na czas, czy też pójdą pieniądze i kolejne zapewnienie posadek temu co trzeba, aby przedłużyć termin ? Aha i taka ciekawostka...
Komentarzy3
Wyświetleń985
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Koniec w VI 2011 hurra !!Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA