Forum Włocławek

Niezły kwiatek. Biało-czerwony "Tulipan Wałęsa" z grubą
Niezły kwiatek. Biało-czerwony "Tulipan Wałęsa" z grubą łodygą - za dychę, ogląd za darmo GDAŃSK. Premiera tulipana „Lech Wałęsa”. Symbolicznego chrztu kwiatka szampanem dokonała w Gdańsku Danuta Wałęsa. Do niedzieli, 13 lutego można w Galeria Rzeźby w Gdańsku oglądać ten okaz tulipana. Kwiat prezentowany jest...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~JohanWłocławek
Jeszcze raz się okazało, że nie ma tego złego, co by na
Jeszcze raz się okazało, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Dzięki usterce rządowego Tupolewa ogłoszenie Raportu tzw. Komisji Millera może opóźnić się nawet o 6 tygodni! Nawet o sześć tygodni – to jednak znaczy, że Raport ten może zostać ogłoszony akurat w przeddzień okrągłej rocznicy katastrofy pod...
Komentarzy1
Wyświetleń703
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JohanWłocławek
@ zbuntowany_kaloryfer Myślę ,że cię to
@ zbuntowany_kaloryfer Myślę ,że cię to zainteresuje.http://deser.pl/deser/1,111857,9086755,Punkrock_vs__cenzura__Nowe_dokumenty_z_Jaro cina__ZDJECIA_.html?bo=1
Komentarzy1
Wyświetleń768
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Slyszalem, ze SLD ma wniesc projekt uchwaly, ktora zakonczy
Slyszalem, ze SLD ma wniesc projekt uchwaly, ktora zakonczy problem dziur w drogach: "Uchwała rady miasta: Dziury na ulicach nie będą łatane tylko zarybiane."
Komentarzy3
Wyświetleń929
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Projekt uchwałyWłocławek
dzisiaj jest"dien pisania piorem" Kto pamieta te obsadki.,
dzisiaj jest"dien pisania piorem" Kto pamieta te obsadki., stalowki i koszmar kleksow?? Dyktando a tu buch..kleks na pol strony!! Odrabianie lekcji to byl wyczyn co??? Kto z Was uzywa czasami wiecznego piora? I kto pamieta jaka marka swiecila triumfy? Kto mial takie pioro to byl GOSC!
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~seniorkaWłocławek
Do Właściciela klubu B.....Jestem 36 latkiem ,który ma
Do Właściciela klubu B.....Jestem 36 latkiem ,który ma prawo tak samo jak młodzież ,która nie ma 14 lat ,a jest wpuszczana bez dowodu -byłem świadkiem przez tzw. ochronę (śmiesznych selekcjonerów),wejść i pobawić się , ale Nie . Pan ochroniarz na siłę podniósł mi bluzę z kapturem ,spytał, co pod nią mam ja na to ,że...
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez hose74Włocławek
co to za wiadomości są? piszą o tym co gazety napiszą,
co to za wiadomości są? piszą o tym co gazety napiszą, niech sami postarają się o materiał, taki z życia, nie z gazet!
Komentarzy2
Wyświetleń804
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~mieszkaniecWłocławek
Dnia 10.02 na ulicy Kaliskiej zginal czarny lakierowany
Dnia 10.02 na ulicy Kaliskiej zginal czarny lakierowany portfel. Uczciwego znalazce prosze o kontakt z nr. telefonu 661919901. Czeka nagroda!!!
Komentarzy2
Wyświetleń882
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~portfelWłocławek
W dniu dzisiejszym tj.pitek 11.02.2011 na Os. Kazimierza
W dniu dzisiejszym tj.pitek 11.02.2011 na Os. Kazimierza Wielkiego odbywała się zbiórka pieniędzy rzekomo na niepełnosprawne dzieci, oczywiście muszę dodać że owa zbiórka to było pukanie od drzwi do drzwi. Kiedy odmówiłam datku na pocztówkę, pan powiedział mi że on jeszcze nie skończył do mnie mówić i zrobił się agresywny. Z...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~AsWłocławek
D.... B... gniezno czy ktos to zna, tragedia nie
D.... B... gniezno czy ktos to zna, tragedia nie firma.Ludzie uważajcie na nią.Własnie się dałem nabrać na bubel nie drzwi.
Komentarzy0
Wyświetleń593
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~internautaWłocławek
hehhee ciesz sie ze Anwil wygral bo wielu z nas juz spisywalo
hehhee ciesz sie ze Anwil wygral bo wielu z nas juz spisywalo chlopakow na straty. a moze oni potrzebowali wiecej czasu na zgranie sie itd. oby jutro pokazali co potrafia :))
Komentarzy0
Wyświetleń595
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~bbWłocławek
czy ktos wie co sie stalo okolo 15.00 na Okrzei? byl jakis
czy ktos wie co sie stalo okolo 15.00 na Okrzei? byl jakis wypadek ale nie wiem co sie stalo dokladnie. ktos cos wie?
Komentarzy1
Wyświetleń700
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~exWłocławek
Firma Max Max która sprzedała mi ,,imitację'' butów
Firma Max Max która sprzedała mi ,,imitację'' butów zimowych i opiera się z uznaniem złożonej pisemnie reklamacji chyba szykuje sie do zwiniecia żagli .Świadczą o tym chyba 70% obniżki -pomyślcie zanim będzie musztarda po obiedzie ....
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
A jakie p.Kukucki ma zasługi dla WŁOCŁAWKA ?Następny z
A jakie p.Kukucki ma zasługi dla WŁOCŁAWKA ?Następny z SLD ,gołosłowny? I co to się pchać do rady , jak się NIC nie zdziałało?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~LALA20Włocławek
Dziś rano ktoś kamerą filmował włocławska
Dziś rano ktoś kamerą filmował włocławska specjalność -oznakowanie 30km/h na P2. Może ponownie będziemy sławni ...najszybsza gmina nowoczesnej Europy....50 dziur na m2 -Włocławek dziurami słynie ?
Komentarzy1
Wyświetleń694
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Wszędzie piszą,żeby jak najprędzej rozliczać się z
Wszędzie piszą,żeby jak najprędzej rozliczać się z podatku, ale jak można się rozliczyć skoro np. czeka się jeszcze na PIT z zakładu pracy i z ZUS. Nie wiadomo jak długo jeszcze. Tak się u nas pracuje.
Komentarzy2
Wyświetleń900
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~WeraWłocławek
Przepraszam ,ze może jestem namolny ale chcę zadać
Przepraszam ,ze może jestem namolny ale chcę zadać ostatnie pytanie w zakresie kupna tel. komórkowego. Może ktoś już używa podanej na linku marki i zechce się podzielić wiadomościami na temat działania sprzętu np. odbioru tv itd.Bardzo dziękuję. http://allegro.pl/8mp-telefon-9700-wifi-tuner-tv-mp4-pl-dostawa-2dni-i1447776479.html
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez kortyzolWłocławek
Niedlugo wiekszosc Polakow bedzie bezzebnych. Rzad nie dba o
Niedlugo wiekszosc Polakow bedzie bezzebnych. Rzad nie dba o podstawy leczenia spoleczenstwa, brak pieniedzy z funduszu zdrowia i z drugiej strony dentysci tez sa bezwzgledni, lapczywi na pieniadze, zdrowie pacjentow jest dla nich obojetne. Nasz kraj to kompletne liberalne dno.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Nareszcie nie będzie brakować części zamiennych dla
Nareszcie nie będzie brakować części zamiennych dla człowieka. Ale jak tu uśmiercić ...... http://wiadomosci.onet.pl/wideo/sukces-polskich-genetykow,8693708,1,klip.html#
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Wpadł mi artykuł Rozmowa Z Bogiem ;Co u ludzi zdumiewa Cię
Wpadł mi artykuł Rozmowa Z Bogiem ;Co u ludzi zdumiewa Cię najbardziej/Bog ;Toże znudziło im się bycie dżiecmi ,Tak im się spieszy ,aby dorosnąć,a potem ponownie pragną być dziecmi,To,że tracą zdrowie ,zarabiając pieniądze ,a potem tracą pieniądze, by przywrócić zdrowie.To że martwiąc się o przyszlość, zapominają o...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~jaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA