Forum Włocławek

Najnowszy sondaż ! Przeprowadzony na próbie 1000
Najnowszy sondaż ! Przeprowadzony na próbie 1000 gwiazd pokazuje co następuje: PiS - 55% PJN - 20% SLD - 10% PSL - 5% PO -3% Pozostali po ~1% Ale się porobiło. Afera hazardowa zostanie rozliczona. Katastrofa smoleńska zostanie wyjaśniona. Komorowski będzie musiał abdykować. Majstrowanie przy budżecie zostanie...
Komentarzy2
Wyświetleń879
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Po zaobserwowanych ostatnio obrazkach z Pl Wolności
Po zaobserwowanych ostatnio obrazkach z Pl Wolności proponuję włocławskiej ,,bohaterskiej '' Policji i Straży Wiejskiej współzawodnictwo -kto pierwszy do stojącego na chodniku auta -mandat ,czy blokada .Tylko proszę o ostrozność w wyścigu ,w ferworze rywalizacji możecie powpadać w dziury- kratery , których przecież nie widzicie ....
Komentarzy0
Wyświetleń577
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Oświadczenia majątkowe radnych -
Oświadczenia majątkowe radnych - http://www.bip.um.wlocl.pl/index.php?sit=1030 - kto zna "genezę utworu" to się przy niektórych pośmieje. Nie polecam lektury podczas jedzenia, można się zakrztusić :)
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Tomek.LWłocławek
To są dopiero jaja! Zachęcam do zapoznania się z
To są dopiero jaja! Zachęcam do zapoznania się z interpelacjami naszych wspaniałych radnych Krzysia, Moni i Mundka. Coż za jednomyślność!!!A jakaż wydajność z jednej sesji!!! Mundzio, mam jednak do Ciebie prośbę. Jesteś przecież wraz z żoną wzorem uczciwosci i prawości. Nie pozwalaj zrzynać Krzysiowi ze swojej kartki, bo jak...
Komentarzy2
Wyświetleń763
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Kiedy skończy się w końcu dla Policji taryfa ulgowa albo
Kiedy skończy się w końcu dla Policji taryfa ulgowa albo raczej "ślepa"? Skoro oni są stróżami prawa i mają dawać przykład to powinni dostawać 4x większe kary.Nauczyli by się szacunku do godła pod którym pracują i przestali by je hańbić.Przykro że przez jakąś mendę niewinnym ludziom ucięło się...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
Witam serdecznie Czcigodnych Internautów.Dziękuję
Witam serdecznie Czcigodnych Internautów.Dziękuję serdecznie za słowa wsparcia i otuchy sprzed tygodnia.W szczególności seniorki,barbapapy,zbuntowanego-kaloryfera,kortyzola,szui,sportowca. Znowu jestem wylogowany.Po wpisaniu cyklista pojawia się informacja,że nick jest już zajęty. Byłem kuglarzem swojego życia.A balansowanie na linie...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~cykluśWłocławek
Słuchałem programu W-ce Prezydenta Wojciechowskiego w TV
Słuchałem programu W-ce Prezydenta Wojciechowskiego w TV Kujawy -żenada Jego program to nie budować mieszkań i zabronić sprzedawania mieszkań mieszkańcom - to będzie robota dla nas urzędników szkoda słów i pisania o tych wypocinach taki Wiceprezydent który nic nie robi i bierze dużą kasę nie jest nam potrzebny!!!!!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~urzędnik pracującyWłocławek
co to za kamery wiszą nad wiaduktem na wylocie w kierunku
co to za kamery wiszą nad wiaduktem na wylocie w kierunku Łodzi, nad każdym pasem w oby kierunkach ??
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~kierowcaWłocławek
Czy to prawda ,że diety radnych jednak mają być obiżone
Czy to prawda ,że diety radnych jednak mają być obiżone o połowę ? Dla mnie było by to całkowitym POZYTYWNYM zaskoczeniem .....
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Pytanie Włocławek
Nie wiem jaka jest sytuacja całej branży, ale i tak nie
Nie wiem jaka jest sytuacja całej branży, ale i tak nie jest dobrze skoro taki spadek zysku Przeczytajcie http://www.bankier.pl/wiadomosc/Zysk-netto-Anwilu-z-grupy-PKN-Orlen-spadl-do-46-mln-zl-w-2010-r-2285650.html
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~AnwilWłocławek
Kler katolicki to cwane bestie . Przy Robercie Kubicy chcą
Kler katolicki to cwane bestie . Przy Robercie Kubicy chcą zrobić sobie niezłą darmową reklamę .
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~kibicWłocławek
Panie Prezydencie zamiast fundować nam betonowe kręgi na
Panie Prezydencie zamiast fundować nam betonowe kręgi na bulwarach albo kamienny rynek - trzeba było spożytkować te pieniądze inaczej - kiedy my się doczekamy takich inwestycji w naszym mieście??? http://finanse.wp.pl/gid,13121128,galeria.html
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~żalWłocławek
Zeby bylo jasne! Ja nie mam nic przeciwko dzialkowiczom ale
Zeby bylo jasne! Ja nie mam nic przeciwko dzialkowiczom ale tak sobie mysle, jaka przyjemnosc maja z przebywania na swoich dzialkach Ci wlasciciele ,ktorych dzialki znajduja sie na Plantach? Ani to przyjemne ani pozyteczne wiec o co w tym chodzi?????
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~seniorkaWłocławek
http://www.neurokultura.pl/dzialaj/908-listy-otwarte-do-rpo-oraz-do-hierarchow-kocioa-katolickiegi.html zapraszam do poczytania pozdrawiam
Komentarzy3
Wyświetleń891
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
Zastanawia mnie ,jak to bedzie gdy przestanie funkcjonowac
Zastanawia mnie ,jak to bedzie gdy przestanie funkcjonowac przepis o tzw zameldowaniu?? Jak wiec odbywac sie beda wybory ? Co z rejestracja samochodow? Gesiej skory dostaje na mysl o tym chaosie jaki zapanuje. Jesli bedzie to wygladac tak jak zmiana rozkladu jazdy to ciezkie przeprawy z urzednikami nas czekaja.....
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~pWłocławek
zaskoczylo mnie to co zobaczylem w tv o Egipcie a mianowicie
zaskoczylo mnie to co zobaczylem w tv o Egipcie a mianowicie to ze protestujacy skrzykneli sie i ZACZELI SPRZATAC plac lacznie z uzupelnianiem powyrywanych kamieni..... Wstyd mi sie zrobilo ze my tacy cywilizowani tacy swiatowi tacy widzacy jak to inne narody maja dobrze - na cos takiego niezdobylismy sie nigdy!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~pinokioWłocławek
Dziekuje osoba podpisujacym sie "poziomka" i "barbapapa" za
Dziekuje osoba podpisujacym sie "poziomka" i "barbapapa" za "obrone" . To mile ale ja nic sobie z tych "glupoli" nie robie! Ot poprostu chlopcy nie wyrosli z krotkich spodni to raz a dwa anonimowosc w internecie wyzwala w NICH poklady "bohaterstwa" Moim zdaniem sami o sobie daja swiadectwo a dowcipy rzeczywiscie sa ciezkiego kalibru pozbawione...
Komentarzy1
Wyświetleń724
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~seniorkaWłocławek
Dlaczego w Kowalu znów okradziono reklamę Pałacu
Dlaczego w Kowalu znów okradziono reklamę Pałacu Bursztynowego z literek? To chyba jakieś hobby w tym mieście.
Komentarzy4
Wyświetleń961
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ZibiWłocławek
T... K.... ale chyba dla dla łysych napakowanych. Dziś
T... K.... ale chyba dla dla łysych napakowanych. Dziś wieczorem byłem świadkiem dwóch pobić klientów którzy w efekcie końcowym leżeli nieprzytomni na deskach, Ochrona - brak słów po prostu jej nie ma. I to zdarzenia bez awantur więc nie było mowy o prowokacji. Najgorsze jest to że w obu przypadkach sprawcy wyszli sobie jak gdyby...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~TomekWłocławek
W pewnym urzedzie przy ul. 3 go Maja wisi mapa powiatu chyba
W pewnym urzedzie przy ul. 3 go Maja wisi mapa powiatu chyba ale nie to jest istotne. Na tej mapie sa reklamy i oczom swoim nie wierzylem !Jest reklama art. tzw. kolekcjonerskich i akcesoriow z tym zwiazanych czyli dopalaczy. Byl to piatek ok.15 tej wiec postanowilem w poniedzialek zwrocic uwage. A co wy na to? Gdzie jak gdzie ale w urzedzie gdzie...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~barbapapaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA