Forum Włocławek

I.W dniu 27.02 2011 r. wysłałem poczta mailową pismo do
I.W dniu 27.02 2011 r. wysłałem poczta mailową pismo do Urzędu miasta następującej treści: Na Zazamczu na ul. Promiennej 5 b budowany jest nowy pawilon handlowy.Mam zastrzeżenie co do wycięcia kilku zdrowych dorodnych drzew rosnących w pasie zieleni równoległym do nieruchomości a oddalonym od budowli na tej nieruchomości o jakieś 8...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zielonyWłocławek
,,Drzewko za butelkę '' -czy ta akcja jest adresowana do
,,Drzewko za butelkę '' -czy ta akcja jest adresowana do tych ,,panów'' opróżniajacych butelki pod sklepami , na trawnikach, w bramach i....w innych miejscach , które Straż Wiejska omija szerokim łukiem ?
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Radny Kukucki z panem Kuźniewiczem przesadzili na
Radny Kukucki z panem Kuźniewiczem przesadzili na konferencji na temat pana Zbonikowskiego . Jak są przy władzy to myślą że im wszystko wolno . Szacunek dla pana Zbonikowskiego każdy w życiu błędy popełnia nawet taki polityk .
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~włocławianinWłocławek
Serdeczne gratulacje dla Szanownej Redakcji za zwycięstwo w
Serdeczne gratulacje dla Szanownej Redakcji za zwycięstwo w turnieju piłkarzyków stołowych dla włocławskich mediów :)
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez dzonny_killerWłocławek
oto przykład rządów liberałów jeszcze ro k i będziemy
oto przykład rządów liberałów jeszcze ro k i będziemy mieli kartki na mięso i alkohol http://biznes.onet.pl/rzad-chce-wprowadzic-maksymalne-ceny-na-cukier-i-p,18572,4228752,1,news-detal
Komentarzy1
Wyświetleń800
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wittoWłocławek
O wyższości wódki nad laptopem Komentarz •
O wyższości wódki nad laptopem Komentarz • „Dziennik Polski” (Kraków) • 30 marca 2011 Jak wiadomo, w naszej młodej demokracji korupcja nie jest żadnym patologicznym marginesem, ale najgłówniejszą zasadą rządzenia. Wprawdzie istnieje nawet specjalna antykorupcyjna razwiedka, ale - podobnie jak...
Komentarzy0
Wyświetleń562
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JohanWłocławek
Przestrzegam wszystkich ,którym chęć posiadania ogromnych
Przestrzegam wszystkich ,którym chęć posiadania ogromnych mięśni przysłoniła rozsądek i łykają to świńskie żarcie .Syn koleżanki po tych świńskich odżywkach cierpi na przerost mięsnia sercowego i ma uszkodzoną nieodwracalnie wątrobę.Wiekszość składników tych odżywek stanowią substancje podawane tucznikom , by szybciej...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Szanowny Panie były wiceprezydecie miasta Włocławka
Szanowny Panie były wiceprezydecie miasta Włocławka Arkadiuszu Horonziak. Oglądając Pańska wypowiedż w CW a dotyczącą spraw związanych z budownictwem -inwestycjami, remontami,rewitalizacją prowadzonymi przez Urząd Miejski we Włocławku pomimo różnic wynikających z politycznych przekonań jestem gotów w imię współnych działań...
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~cykluśWłocławek
wlasnie wrocilem z ZUS,pan orzecznik mnie uzdrowil,a jak to
wlasnie wrocilem z ZUS,pan orzecznik mnie uzdrowil,a jak to sie ma do p.radnego T.R. ktory jak sie dowiedzialem,od kilku lat ma rente i to stala,a zdrowy jest jak ryba,i pracuje w kilku miejscach.prosze o kontrole komisyjna tego pana.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~uczciwy pracujacyWłocławek
W świetle swoistej "afery" i poruszenia odnośnie
W świetle swoistej "afery" i poruszenia odnośnie odszkodowań dla Żydów, znalazłem coś...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zxxcWłocławek
Komunia święta to wielki biznes.Proboszcz z kościoła na
Komunia święta to wielki biznes.Proboszcz z kościoła na Kazimierza Wielkiego powiedział że chce aby rodzice dali po 100 zł od dziecka.On zapewni wystrój kościoła który zostanie zaopatrzony z najbliższej kwiaciarni.Załóżmy że idzie 120 dzieci pomnożone przez 100 zł daję 12000.Kwiaciarnia za wystrój full wypas zainkasuję...
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~włocławianinWłocławek
Dziś jechałem tak przez nasze miasto przez ulice cyganka
Dziś jechałem tak przez nasze miasto przez ulice cyganka 3-go maja , stary rynek , tumska itd i pomyślałem po co jest ten projekt "Ku Wiśle" , jeżeli będzie zrobiona architektura zieleni , chodniki jezdnie . A nie bedzie zrobionych budynków które się sypią .
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~dDsWłocławek
Mieszkam w bloku znajdującym się 15 metrów od lasu.
Mieszkam w bloku znajdującym się 15 metrów od lasu. Poprzedniej wiosny na nasadzenie iglaków pod swoim oknem wydałem 80 zł. (dla nie jednego, to sporo). Teraz jest wielkie G..... Właściciele piesków łażą z nimi, one sikają i sr..ją pod oknami. Jak wiadomo, jeśli pies obsika iglaka, ten usycha. Boże, gdzie ja mieszkam. Ludzie co z...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~sąsiad z PołudniaWłocławek
Co to za ustrój jest obecnie w Polsce ???????? Ustrój
Co to za ustrój jest obecnie w Polsce ???????? Ustrój poplątania z pomieszaniem stworzyła solidarność żeby się nachapać kosztem pozostałej b roniącej ich hołoty. http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/328561,sejmowa-wierchuszka-przyznala-sobie-wielkie-premie.html
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Jak dlugo bedziemy glosowac na tych liberalow. Rozwalili
Jak dlugo bedziemy glosowac na tych liberalow. Rozwalili zaklady, rozwalaja szkoly, podwyzszyli WAT, w Polsce ludzie gloduja, nie chca wprowadzic minimalnego wynagrodzenia, kiedy sami panosza sie i uzywaja zycia z naszej kieszeni, ja jestem rowniez za tym aby ograniczono wyciagania bajonskich sum przez prezesow i szefow tych roznych spolek. Nasze...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AdaWłocławek
Analizując pojawiajace się informacje na temat katastrofy w
Analizując pojawiajace się informacje na temat katastrofy w japońskiej elektrowni atomowej (w tym głupawe milczenie ,,polskich niezależnych'' mediów )można myśleć ,że prawdy o skażeniu dowiemy się za 10 lat.A na dzień dzisiejszy najlepszym komentarzem dotyczącym ,,panowania'' homo sapiens nad atomem może być stwierdzenie ,,dać...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Bardzo proszę o informacje ,może ktoś wie cos na temat
Bardzo proszę o informacje ,może ktoś wie cos na temat skupowania akcj Anwilu przez Orlen
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~JanWłocławek
Dokad podazasz QQ. Glosowalam na Ciebie. Myslalam, ze jestes
Dokad podazasz QQ. Glosowalam na Ciebie. Myslalam, ze jestes nadzieja na nowa lewice, bez agresji, stagnacji i arogancji. Mam nadzieje, ze jeszcze jest na to szansa. Mala ale jest. Nie musisz sie podazac za tymi, ktorzy juz schodza ze sceny. Wladza to tez nic wiecznego. To Ty, Chelminiak jestescie twarzami SLD dla 16+, 30-. I co robicie z tym? Nie...
Komentarzy0
Wyświetleń671
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Qvo Vadis QQWłocławek
Kibice w Ameryce Południowej znani są ze swojego fanatyzmu
Kibice w Ameryce Południowej znani są ze swojego fanatyzmu i dziwnych pomysłów. Ostatnio w Kolumbii przynieśli na mecz trumnę z ciałem zastrzelonego kolegi, by ten mógł ostatni raz oglądać z trybun swój ukochany zespół. http://www.youtube.com/watch?v=L7z8I451Zxs
Komentarzy0
Wyświetleń502
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Co się dzieje z "Zarządcą"? Czyżby nowy-stary zarząd
Co się dzieje z "Zarządcą"? Czyżby nowy-stary zarząd liczył na prezent w postaci kontraktu z Gminą tak jak to było cztery lata temu i się przeliczył? Właśnie cztery lata temu po wygranym przetargu przez Zarządce ludzie którzy obecnie rządzą (G...K...,A...S...,K...M...,S...F...)dokonali przewrotu w firmie i nic nie zrobili do tej...
Komentarzy3
Wyświetleń894
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~znajomyWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA