Forum Włocławek

Ktoś komuś obiecywał darmowe bilety MPK i obcięcie diet
Ktoś komuś obiecywał darmowe bilety MPK i obcięcie diet radnych o połowę- czy pamietacie kto to taki ten OBIECYWACZ ?Czy nie sądzicie ,że trzeba sobie go okresowo przypominać ?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Włocławianie błagam pomóżcie ! Zgubiłem o ok. 12 bardzo
Włocławianie błagam pomóżcie ! Zgubiłem o ok. 12 bardzo ważny dokument napisany w języku niemiecki. Jest to dowód rejestracyjny samochodu Volkswagen Golf Plus. Zgubiłem go albo w urzędzie skarbowym bądz przy obrzezach Kauflanda. Błagam jesli bd tamtędy przechodzić spójrzcie czy nie ma tam tego dokument( sam już szukałem...
Komentarzy2
Wyświetleń844
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Grzegorz JarębskiWłocławek
Jeśli tak będziemy walczyć o spokój na meczach
Jeśli tak będziemy walczyć o spokój na meczach wyłączając kolegów Policji to nic z tego nie będzie... http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Skandal-na-stadionie-w-Bydgoszczy-policjant-zawieszony,wid,13375341,wiadomosc.html
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~..........Włocławek
chciałbym poznać zdanie użytkowników na temat
chciałbym poznać zdanie użytkowników na temat wymienionego artykułu.....Ja jestem przeciw jakiekolwiek kontroli internetu gdy nie ma ona żadnego potwierdzenia sądowego ani udowodnionej szkodliwości blokowanych stron. http://di.com.pl/news/37685,0,Wikileaks_Kanada_i_Nowa_Zelandia_naciskane_przez_USA _ws_praw_autorskich.html
Komentarzy3
Wyświetleń961
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~.........................Włocławek
wiecie czemu musimy się bać tych arabusów bo oni nie
wiecie czemu musimy się bać tych arabusów bo oni nie walczą o pieniądze ,wpływy tak jak zawsze o to chodziło tylko żeby niszczyć wroga w imię religii i ginąc na polu walki to już jest 3 wojna światowa tylko ze tu nie ma reguł i teraz już nie zaatakują tam gdzie wszyscy myślą tylko wszędzie tam gdzie się nikt tego nie spodziewa
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~wojna jokerWłocławek
Zastanawia mnie dlaczego już są zdejmowane flagi w naszym
Zastanawia mnie dlaczego już są zdejmowane flagi w naszym mieście. Dzień świąteczny się jeszcze nie skończył, a już jeżdżą i zdejmują flagi z naszych ulic.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez profek412Włocławek
pomysł z urodzinami 3 maja świetny tylko szkoda że miasto
pomysł z urodzinami 3 maja świetny tylko szkoda że miasto się nie dołączyło i jakieś gwiazdki na występy nie zaprosiło ale pomysł świetny byle więcej i lepszej pogody.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~rokoWłocławek
Wycofać Włocłavie z ligi i zaprzestać dotacji z miasta,
Wycofać Włocłavie z ligi i zaprzestać dotacji z miasta, co oni reprezenują.Wszystko to za nasze podatki.Lepiej wybudować przedszkola,dróżki rowerowe itp,itd...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~GerwinhoWłocławek
Chciałbym serdecznie pogratulować pomysłu osobie bądż
Chciałbym serdecznie pogratulować pomysłu osobie bądż grupie osób która wczorajszego wieczoru uszkodziła około 10 znaków drogowych i tablic w okolicy mostka na Lubieńce na styku Włocłaawka i Nowej Wsi.Naprawde jestem po wrażeniem waszej pomysłowości i kosekwencji że tez wam sie chciało zużyćć tyle energi.Jesli w przyszłości...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~normalWłocławek
Zamysl GRUPY TRZYMAJACEJ WLADZE we Wloclawku jest prosty,
Zamysl GRUPY TRZYMAJACEJ WLADZE we Wloclawku jest prosty, wyeliminowac np. poprzez wyjazdy z Wloclawka studentow oraz ludzi wyksztalconych, a zostawic grupe ludzi, ktorymi latwo jest manipulowac czytaj, ktorzy uwierza w PROPAGANDE SUKCESU tak dumnie gloszona w Naszym miescie Wloclawku.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ben JakovWłocławek
Dlaczego w Śródmieściu nie grzeją kaloryfery a na
Dlaczego w Śródmieściu nie grzeją kaloryfery a na Południu jest ciepło? Czyżby WSM przehulała całą naszą kasę?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ZibiWłocławek
Ile takich firm jak France T...... ,która posiada
Ile takich firm jak France T...... ,która posiada większość akcji Polskiej T...... a firmą(26%} państwową francuską działa na terenie już nie naszego kraju tworząc enklawy typu Watykan.
Komentarzy1
Wyświetleń845
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez waderaWłocławek
witam chcialem wyrazic swoja opinie na temat uslug
witam chcialem wyrazic swoja opinie na temat uslug oferowanych przez salon fryzjerski przy ul. star....... jakosc wykonywanych uslug i sposob traktowania klienta pozostawia wiele do zyczenia. niezrozumienie potrzeb klienta, zimno w lokalu wysoka cena za bardzo mierne wykonanie uslugi, szczerze nie polecam i odradzam wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!
Komentarzy1
Wyświetleń712
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ti fiWłocławek
Dostałem właśnie w prezencie..no właśnie,
Dostałem właśnie w prezencie..no właśnie, książkę?..album?..monografię?.."Włocławek na starej fotografii". Luknąłem na twórcę.A.Winiarski. Ładne jaja, pomyślałem. Wstęp i "od autora", teksty nie najwyższych lotów tylko potwierdziły, że dobrze nie będzie. Ale przepiękne wydanie, na kapitalnie stylizowanym papierze,...
Komentarzy15
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ananasWłocławek
Obejrzyj, zacznij
Obejrzyj, zacznij myśleć: http://www.youtube.com/watch?v=WZnzG6uTZwI&feature=related Przekaż dalej!
Komentarzy1
Wyświetleń743
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Obejrzyj, zacznij myślećWłocławek
1-go Maja świętuje się na całym świecie a nie w
1-go Maja świętuje się na całym świecie a nie w "socjalistycznej, przeszłej" Polsce. Niektórzy siedzą w domu i nie świętują ani nie manifestują, że praca jest czymś ważnym w życiu, inni idą do kościoła bo to święto św. Józefa patrona pracy a jeszcze inni manifestują pochodem w demokratycznej Polsce to, że praca to...
Komentarzy1
Wyświetleń677
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~święto PracyWłocławek
Czy ktoś zwrócił uwagę na ,,treściwą '' wypowiedź
Czy ktoś zwrócił uwagę na ,,treściwą '' wypowiedź ,,wilczych oczu'' w kwestii beatyfikacji Karola Wojtyły ? Trzeba mieć tupet i bezczelność by po zniszczeniu przemysłu ,odebraniu Polakom miejsc pracy , oddawaniu naszego kraju w obce ręce tak wypowiadać się przed kamerami -POlecam tym ,ktorzy chcą na jego ,,partyjkę'' głosować...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Święto Pracy - Święto komunistyczne uchwalone za czasów
Święto Pracy - Święto komunistyczne uchwalone za czasów PZPR więc po co tego "ŚWIĘTA" nie zdejmą z konstytucji jeśli , jest zmieniony ustrój polityczny na demokracje ludzie dajcie spokój żeby robić pochody pierwszo majowe . Nie te czasy co się chodziło tłumami i machało flagami bo jak nie to cie z roboty wyrzucili ....
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~xXxXWłocławek
Już jutro (1 maja) wielka akcja FMSu "chcemy pracy od
Już jutro (1 maja) wielka akcja FMSu "chcemy pracy od Donalda". Zachęcam wszystkich bezrobotnych do wysłania swojego CV do Prezesa Rady Ministrów (można to zrobić na stronie www.premier.gov.pl w zakładce "napisz do premiera"). Wskażmy premierowi problem, który dotyka w głównej mierze ludzi młodych skoro on sam go nie widzi lub stara...
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~FMSWłocławek
Nareszcie bede sie mogła modlyć do Jana Pawła jak zrobią
Nareszcie bede sie mogła modlyć do Jana Pawła jak zrobią go świentym .
Komentarzy3
Wyświetleń885
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~katolyczkaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA