Forum Włocławek

Nareszcie Anwil wygrał - bravo.
Nareszcie Anwil wygrał - bravo.
Komentarzy2
Wyświetleń786
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~StachaWłocławek
Przebudź się Rodaku, manipulują
Przebudź się Rodaku, manipulują Tobą: http://www.youtube.com/watch?v=OUbw0hhKOMA&feature=related Dlaczego nigdy nie sprawdza się faktów, choć mówi się: "Cała prawda całą dobę TVN24"
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Koniecznie obejrzeć !!!Włocławek
Teraz kolej na Polskę ,też zielona .Premier jeszcze
Teraz kolej na Polskę ,też zielona .Premier jeszcze bardziej zielony.Hahaha http://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/318821,kraj-w-kryzysie-premier-nie-chce-juz-byc-szefem-partii.html
Komentarzy0
Wyświetleń600
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Przewodniczący Rady Włocławskiej Spółdzielni
Przewodniczący Rady Włocławskiej Spółdzielni Mieszkaniowej pan T... miał z tym całym grajdołem zrobić porządek.Tak przynajmniej obiecywał.A jedyne co zrobił to zatrudnił w spółdzielni córkę i zięcia.W
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~lampionWłocławek
Tak się składa ,że wczoraj Dzień Babci a dzisiaj Dzień
Tak się składa ,że wczoraj Dzień Babci a dzisiaj Dzień Dziadka.Mało się pisze na tym forum o seksie. Znalazłem ciekawy i bardzo rozsądny artykuł.Ciekawe co sądzicie o jego treści .Może Seniorka się wypowie,coś ostatni ucichła. http://supermozg.gazeta.pl/supermozg/1,91626,8980454,Babciu__a_czy_ty_jeszcze_robisz__to__z_dziad...
Komentarzy1
Wyświetleń873
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez kortyzolWłocławek
Witam wszystkich ! Mam pytanie czy ktoś ma jakieś
Witam wszystkich ! Mam pytanie czy ktoś ma jakieś informacje na temat stacji paliw EWAR-PRIM Pana P.... w Siutkówku ???
Komentarzy0
Wyświetleń702
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~tommy-xWłocławek
Wczoraj grzecznie napisałem co mi na forum nie pasi i
Wczoraj grzecznie napisałem co mi na forum nie pasi i musiałem trafić znowu na tego moderatora co mnie nie lubi albo ukrywa przed szefem ,ze sa jakieś niezadowolenia.Hahaha
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Kim to jest pan Kierzkowski, że wypowiada się w sprawach
Kim to jest pan Kierzkowski, że wypowiada się w sprawach miasta? On nawet nie mieszka we Włocławku! Jest chyba jedynym członkiem tzw"Lewicy", hehe. No ale nie ważne kim jest dla TV WC, byle by gadał na Pałuckiego i SLD. I to cała prawda o tej TVWC, ciągle te same 4 osoby, stronniczość, brak obiektywizmu w dyskusjach a raczej...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Widz Włocławek
W ,,kuluarach '' ostatnio pojawiła się wieść ,że w
W ,,kuluarach '' ostatnio pojawiła się wieść ,że w drugiej turze miejscowa PO głosowała jednak na lewicę -czy to może być prawda ? Czy to nie lokalna ,,zdrada małżeństwa " zawartego na znanej konferencji prasowej ?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Zobaczcie jak w sobotę sprzątają w
Zobaczcie jak w sobotę sprzątają w Amsterdamie. http://hdtv.webcam.nl/website/page1/page7/h264_streaming_video.html
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~OlafWłocławek
Warto obejrzeć, słaba jakość
Warto obejrzeć, słaba jakość dźwięku: http://www.youtube.com/watch?v=NisWiZO01XM&feature=related
Komentarzy0
Wyświetleń637
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~wwwWłocławek
pan Chodynicki ma w d...e działkowców choć tyle lat go
pan Chodynicki ma w d...e działkowców choć tyle lat go utrzymywali teraz dobiera się do kasy pracowników m.p.k bo jak wiadomo to kolega pana prezydenta Pałuckiego
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~karaWłocławek
Dla pATRIOTÓW
Dla pATRIOTÓW :-( http://www.wykop.pl/link/595793/fanka-stalina-odznaczona-orderem-orla-bialego/
Komentarzy1
Wyświetleń689
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Ordery dlaWłocławek
Apel - proszę wszystkich ,którzy są ofiarami oszukańczych
Apel - proszę wszystkich ,którzy są ofiarami oszukańczych praktyk handlarzy obuwiem we Włocławku , o podzielenie się doświadczeniami w temacie odzyskiwania pieniędzy od tych ,,anonimowych '' włascicieli sklepów obuwniczych sprzedających buble z pękajacymi podeszwami po miesiącu użytkowania i uchylajacymi się przed ustawową...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
"Koncern Shanghai Electric przymierza się do produkcji w
"Koncern Shanghai Electric przymierza się do produkcji w Polsce urządzeń do elektrowni wiatrowych" (źródło: Rzeczpospolita) Czy we Włocławku, na terenie dawnej fabryki URSUS, tj. przy trasie PII, wykaże się Pan Pałucki, Horonz, Kuzik, Kukuc, itd. itp. i ściągną tego inwestora ?!?! I kolejna sprawa, czy głosowali powyżsi na...
Komentarzy1
Wyświetleń745
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~?!Włocławek
Czy tv cw nie może trochę urozmaicić swoich gości w
Czy tv cw nie może trochę urozmaicić swoich gości w studiu. Kanapę ciągle grzeje pan Chmielewski, który nie jest ekspertem - jak sam twierdzi - ale docinać, że trzeba było przewidzieć to potrafi. Ludzie, do konkretnych spraw zapraszajcie ekspertów. Pis i PO już dużo powiedzieli niech inni też mają szansę.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~knutWłocławek
Mozna oceniac Prezydenta Wloclawka na
Mozna oceniac Prezydenta Wloclawka na stronie www.portalsamorzadowy.pl/serwis-miejski
Komentarzy1
Wyświetleń845
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~WinnyWłocławek
Kolejna "Społeczna" komisja ujawniła się. Społeczna
Kolejna "Społeczna" komisja ujawniła się. Społeczna Komisja Mieszkaniowa licząca 12 członków po 250 zł+Przewodniczący-? rodem z SLD to comiesięcznie już znaczna kwota .Ciekawe ile jeszcze takich społecznych wynalazków funkcjonuje we Włocławku?
Komentarzy2
Wyświetleń978
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~TedyWłocławek
proszę bardzo ... Jeszcze powinni do kościołów zajrzeć z
proszę bardzo ... Jeszcze powinni do kościołów zajrzeć z tymi podatkami http://wiadomosci.wp.tv/i,Holandia-Prostytutki-opodatkowane,mid,721056,index.html?ticaid=5ba3b#m721056
Komentarzy3
Wyświetleń875
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~DarusiaczekWłocławek
Ranking styczeń 2011 na najlepszego wieśka za
Ranking styczeń 2011 na najlepszego wieśka za kierownicą: pierwsze miejsce -bezkonkurencyjnie zajmuje CLI bez względu na wiek kierującego, drugie -młodzi gniewni z CW, trzecie???? pewnie myślicie że CWL,CRA lub CAL NIE!!! Trzecie -zaszczytne miejsce zajmują szczęśliwi posiadacze na blaszce numerów zaczynających się na WW,WN,WD.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez pazdziochWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA