Forum Włocławek

Matka i syn na
Matka i syn na urlopie. http://www.aftonbladet.se/wendela/article8404935.ab
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
W jaki sposób mafia kradnie całe firmy? Poczytajcie jak
W jaki sposób mafia kradnie całe firmy? Poczytajcie jak się robi wałki w tym kraju.. http://www.millionaire.pl/w-jaki-sposob-mafia-kradnie-cale-firmy.html
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez zxxcWłocławek
Mili moi! Powiedzcie co teraz jest na topie w tancach? Jaki
Mili moi! Powiedzcie co teraz jest na topie w tancach? Jaki taniec jest hitem tego sezonu. jest karnawal i nie chcialabym byc passe Podpowiecie co kroluje na parkiecie???
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~pWłocławek
Propozycja podatkowa -1% dla ......naszych biednych
Propozycja podatkowa -1% dla ......naszych biednych włocławskich (bez)radnych w ramach odpisów PIT -co Wy na to ?
Komentarzy2
Wyświetleń938
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Witam.Czy we Włocławku można wypożyczyć garnitur.
Witam.Czy we Włocławku można wypożyczyć garnitur.
Komentarzy2
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~aliWłocławek
"Propozycje do projektu zgłosili również radni miejscy.
"Propozycje do projektu zgłosili również radni miejscy. Opozycja negocjuje z prezydentem zawarcie w budżecie swoich projektów. Klub Prawa i Sprawiedliwości wypracował 20 wniosków, które przedstawił Andrzejowi Pałuckiemu. - Wnioskujemy, między innymi, o podwyżki dla strażników miejskich w kwocie 200 tysięcy na rok, a także...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~SLDPISPO...Włocławek
Szanowni Internauci z danych z godziny 17:25:00 W Ł O C Ł
Szanowni Internauci z danych z godziny 17:25:00 W Ł O C Ł A W E K na 2-gim miejscu ranking: 1.Elbląg -4873 2.Włocławek -4146 3.Zamość -4145 4.Zabrze -3843 5.Skierniewice -3499 Może wreszcie wygramy w jakiejkolwiek klasyfikacji. Zespólmy siły dla naszych włocławskich zwierzaków.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez cyklistaWłocławek
pan prezydent pałucki przechodzi samego siebie po grudniowej
pan prezydent pałucki przechodzi samego siebie po grudniowej podwyżce w styczniu obsadza swoich kolesiów w miejskich spółkach chodzi o pana chodynickiego i mpk czy były prezydent tak nie udolny miał jakieś pojęcie o komunikacji miejskiej czy następny ciepły stołeczek na koszt pracowników mpk
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~kazik2Włocławek
Kolejny ciekawy temat godny
Kolejny ciekawy temat godny dyskusji. http://wolnemedia.net/wiadomosci-z-kraju/polscy-zolnierze-po-misjach-trafiaja-do-szpitali-psychiatrycznych/
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
Mam pytanie do internautów - czy ktoś miał operacje na
Mam pytanie do internautów - czy ktoś miał operacje na staw kolanowy lub skokowy /endoproteza/, interesuje mnie gdzie była robiona z jakim efektem i co może doradzić - dziękuję.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MarianWłocławek
LUDZIE PISZCIE DO NASZEJ WŁADZY: RADNYCH I PREZYDENTA ITD
LUDZIE PISZCIE DO NASZEJ WŁADZY: RADNYCH I PREZYDENTA ITD NIECH ODDAJĄ GŁOSY, SPRAWDZAŁEM I MIMO ŻE MÓWIŁEM IM TO ONI NAWET NIE ODDALI GŁOSU WSTYD, PISZCIE, ZALEJMY ICH MAILAMI !!! LUDZIE GLOSUJA A ONI NAWET NIE ODPOWIEDZA NA MAILA, WSTYD !!!! NIECH WYGRA SCHRONISKO WE WLOCLAWKU !!!!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~UWAGAWłocławek
a to nas w maliny wpuscili z licznikami
a to nas w maliny wpuscili z licznikami przedplatowymi!Energomaty znikaja jak ten kolo Tesco i duze prowizje trzeba placic bo pozawierali umowy ze sklepami np POLOMarket. Jak tak mozna z klientami? Monopolisci psia krew!!
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~seniorkaWłocławek
STALO SIE! JAN PAWEL bedzie wyniesiony na oltarze 1 maja!
STALO SIE! JAN PAWEL bedzie wyniesiony na oltarze 1 maja! Bedzie swieto i nowy powod do zadymek ulicznych no bo jedni swieto pracy patron sw. Jozef zreszta inni pochody na czesc JP ....ale sie bedzie dzialo....
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~pinokioWłocławek
ostatnio dużo jest poruszany temat jak zawsze ze Smoleńsk
ostatnio dużo jest poruszany temat jak zawsze ze Smoleńsk to był zamach ale nawet jeżeli tak było to co my możemy zrobić Rosjanom nic , jedynie pogrymasić u siebie za miedza
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~panekWłocławek
Jak patrzę na "klientów" MOPR to mnie krew zalewa. w 90% to
Jak patrzę na "klientów" MOPR to mnie krew zalewa. w 90% to zwykłe ......, każdy w czasie swojego życia mógł się uczyć (to nic nie kosztowało prócz wysiłku i pracy w nauce). Większość to nie skończyła nawet gimnazjum czy zawodówki i pretensje do świata, że pracy dla nich nie ma! A nawet jak jest to im się nie opłaca. Za to...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KowalWłocławek
Ludzie OSTRZEGAM! Nic wspólnego z firma PPHU
Ludzie OSTRZEGAM! Nic wspólnego z firma PPHU A..... Zatrudniaja na umowę o dzieło, wysyłają w delegację do pracy na dachach bez ubrań roboczych, wszystkich oskarżaja o kradzież, a godziny ucinają. Tam praca tylko dla zdesperowanych i głupców! Powinien zainteresować sie nimi Urząd Skarbowy i PIP!!!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~romekWłocławek
Zastanawiałem się nieraz czy Kościół Katolicki stać na
Zastanawiałem się nieraz czy Kościół Katolicki stać na wielki gest wobec najbiedniejszych w całym tego słowa znaczeniu wiernych i wybudowaniu Kliniki Katolickiej z najlepszym sprzętem dostępnym w najlepszych klinikach na świecie. Czy potrafiłby skupić wokół tej kliniki doktorów oraz personel medyczny ze wszech miar oddany...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez cyklistaWłocławek
Jakieś komunalne ,to forum .Nikt nie podzieli się swoimi
Jakieś komunalne ,to forum .Nikt nie podzieli się swoimi uczuciami,że mamy nowego świĘtego,bo podpis Benka to już czysta formalność.Ile to tablic z nazwami ulic trzeba będzie zmienić w kraju.Już jest zatrudnienie.Ja to tak się cieszę,że chyba pojadę do Kruszyna pomodlić się.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Jestem młodym mieszkańcem Włocławka razem z sześcioma
Jestem młodym mieszkańcem Włocławka razem z sześcioma kolegami zamierzamy zająć sie modelarstwem zdalnie sterowanym. W naszym mieście rozwój dla młodych osób jest mocno ograniczony i zawęża sie do kilku szkół a w weekendy kończy się w klubach przy piwie. Nas takie spędzanie czasu nie bawi i chcemy zachęcić większe grono do...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MichałWłocławek
Śledząc zeznania majątkowe radnych obecnej i minionej
Śledząc zeznania majątkowe radnych obecnej i minionej kadencji można znaleźć deklaracje uzyskiwania dochodów z pracy społecznej.Czy to to normalne?Na tych przykładach można być pewnym,że wszelkie stowarzyszenia i "społeczne" w nazwie to fikcja z Owsiakiem na czele.Dlaczego przeciętny emeryt i rencista w obawie przed uszczupleniem...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~SchneemannWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA