Forum Włocławek

OSTRZEŻENIE przed C..... + W tej firmie nie można
OSTRZEŻENIE przed C..... + W tej firmie nie można rozwiązać umowy, wysyłam kolejne pismo, a oni udają, że nie dociera do nich. Niestety nie jest jedynym przypadkiem, w internecie dużo się o tym piszę. Ostrzegam Was, abyście nie dali się nabrać tej chorej firmie. Udają, minie okres minimalny, potem jest wypowiedzenie 3...
Komentarzy2
Wyświetleń813
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~!!!Włocławek
.... no i mleko sie rozlalo! poznalismy raport MAK. nic
.... no i mleko sie rozlalo! poznalismy raport MAK. nic nowego tam nie ma prawie kazdy{poza zwolennikami PiS wiedzial ze co moglo dziac sie na pokladzie. Winni sa wszyscy tylko sa WINY posrednie i bezposrednie! Ze balagan i u nas i Rosjan? Tak oni jak my sa SLOWIANAMI a to dla tej nacji charakterystyczne niestety. Chodzi mi glownie o to iz Pis...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~barbapapaWłocławek
Jeszcze poruszę jeden temat. Tak przed wyborami było
Jeszcze poruszę jeden temat. Tak przed wyborami było głośno czego to się dla Włocławka nie zrobi! a pojedźcie sobie na michelin w boczne uliczki - LODOWISKO!!!!! cały Michelin i z tego co się orientuje to Zawiśle ma to samo. Ja rozumiem, że każdy pod domkiem sobie musi odśnieżać i pilnować tego wszystkiego,ale ulice czy...
Komentarzy2
Wyświetleń730
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~DarusiaczekWłocławek
Ja tego nie rozumiem... z miesiąc temu składałam CV i List
Ja tego nie rozumiem... z miesiąc temu składałam CV i List Motywacyjny do Urzędu Miasta. Szukali ludzi na podatki no i co? I nic! Ale z tego co wiem to poprzyjmowali wiele osób ale większość do po 40tce i większość to znane nazwiska! a ja jako 25 latka nie mogłam dostać pracy. Dziwne,no tak praca jest ale tylko dla znajomych tych co...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~DarusiaczekWłocławek
witam kilka dni temu zaginął na Zazamczu mały rudy pies,
witam kilka dni temu zaginął na Zazamczu mały rudy pies, towarzyszem zaginięcia był pies "haski". Haski wrócił a mały rudy nie. Rudy wygląda trochę jak jamnik długowłosy o rudej maści. w razie gdyby ktoś widział błąkającego się rudzielca proszę o kontakt 880442422
Komentarzy0
Wyświetleń511
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~mały rudy piesek zazamczeWłocławek
Myślę tak sobie i myślę i w żaden sposób wydumać nie
Myślę tak sobie i myślę i w żaden sposób wydumać nie mogę, po co taki wielki gmach na Zielonym dla Urzędu Miasta, plus na 3-go Maja .Ile tam ludzi jest zatrudnionych? Interesantów przyjmuje na parterze- kilka osób.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Nie wspieram Owsiaka, czyli felieton, z którym w 100% się
Nie wspieram Owsiaka, czyli felieton, z którym w 100% się zgadzam. Nie przeczę potrzebie ratowania dzieci, ale szantaż jakiemu jesteśmy co rok poddawani przez wszystko i wszystkich dookoła budzi we mnie obrzydzenie. Wiem, że to z "Faktu", ale jakoś nikt nie odważył się nigdzie indziej choćby spróbować o tym tak napisać....
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~rotkerWłocławek
obejrzalam program Sekielskiego i pomyslalam sobie jak dlugo
obejrzalam program Sekielskiego i pomyslalam sobie jak dlugo ludzie beda nosic datki do kosciolow? A to pogrzeb a to slub czy inna komunia a oni jeszcze z naszych podatkow emerytury dostaja i to jakie! cholera jak nie pasi to podlegaja prawu koscielnemu jak wygodnie i cos mozna zyskac to swieckiemu! Boze Ty widzisz i nie grzmisz!!!
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~seniorkaWłocławek
Znalazłam telefon komórkowy. Właściciela proszę o
Znalazłam telefon komórkowy. Właściciela proszę o zadzwonienie na swój numer.
Komentarzy0
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~tlumaczWłocławek
Co z programem dla ludzi po 50 ,likwiduje się nawet prace
Co z programem dla ludzi po 50 ,likwiduje się nawet prace interwencyjne i psu .praca choć 5 miesięcy ale dawala mi satysfakcję,
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~felaWłocławek
mam dylemat! Nie bardzo rozumie oddanie przez posla Palikota
mam dylemat! Nie bardzo rozumie oddanie przez posla Palikota legitymacji poselskiej i zrzeczenia sie mandatu! O ile dobrze rozumie to spoleczenstwo glosujac na niego tenze mandat zaufania Jemu dalo wiec??? Nie znam na wyrywki ordynacji wyborczej ale czuje przez skore ze to cos nie tak i chyba pachnie kpina z prawa? moze sie myle? kto mnie oswieci?...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~pinokioWłocławek
chce powiedziec ze nie mam nic przeciw zwierzetom i ptakom,
chce powiedziec ze nie mam nic przeciw zwierzetom i ptakom, sama dokarmim sikorki ale mam dosyc tego porozrzucanego na pl Wolnosci chleba naszego powszedniego i boje sie ze przechodzac oberwe w oko od jakiegos golebia! To nie jest bezpieczne i cos trzeba by zrobic z milymi ptaszkami.. jakos znalazly sie u nas ni z gruszki ni z pietruszki niczym w...
Komentarzy2
Wyświetleń821
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~barbapapaWłocławek
Mamy pytanie czy ktoś wie czemu nie ma jeszcze na kontach
Mamy pytanie czy ktoś wie czemu nie ma jeszcze na kontach wynagrodzenia stażowego za miesiąc grudzień mamy 11.01 a powinny juz być 10.01 na koncie .
Komentarzy1
Wyświetleń699
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek
– Zarobki burmistrzów i wójtów sięgające ok. 11
– Zarobki burmistrzów i wójtów sięgające ok. 11 tys. zł są niemoralnie wysokie w stosunku do zwykłych pracowników – tłumaczy Paweł Baj. – Byłem radnym opozycyjnym przez cztery lata i kiedy mowa była o wyższej pensji dla burmistrza, zawsze się temu sprzeciwiałem. Zdania nie zmieniłem. Zostałem burmistrzem, ale...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Niemoralne, a u nas okWłocławek
moze ktos z Was ma pomysl na to co zrobic z zabytkiem na ul
moze ktos z Was ma pomysl na to co zrobic z zabytkiem na ul Stodolnej bo od lat straszy wladze widac nie wiedza co z tym fantem zrobic... moze zrzutka ogolnonarodowa na remont moze cos... no pomyslcie !
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~pinokioWłocławek
Pan Stocki wypowiada się co 2 dni w telewizji WC. Ta
Pan Stocki wypowiada się co 2 dni w telewizji WC. Ta telewizja opiera się tylko i wyłącznie na krytyce Pałuckiego zamiast na obiektywizmie! Pan Stocki sam zadaje retoryczne pytania do zarządu naszego miasta i co najśmieszniejsze sam sobie na te pytania w odpowiedni i wygodny dla siebie sposób odpowiada, hehe I to jest śmieszne a nie...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ZorroWłocławek
a dzisiaj dla odmiany o 9 rano świeciły się lampy na
a dzisiaj dla odmiany o 9 rano świeciły się lampy na południu a co tam, lokatorzy zapłacą, nie panie Zbysiu?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~dirtyWłocławek
Pomóżmy
Pomóżmy zwierzakom! http://www.tesco.pl/schroniska/ranking-schronisk.php wczoraj byliśmy na miejscu 26 dziś już 15!!! oddawajcie głosy Włocławianie! pamiętajcie o weryfikacji na mailu !!!!
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MiśkaWłocławek
Mam propozycje odnośnie ;kupekpsich; mamy przy blokach
Mam propozycje odnośnie ;kupekpsich; mamy przy blokach śmietniki ,można wydzielić teren na toalety dla psów ,wlasciciel psa byłby zobowiązany posprzątać kupkę w innych miejscach . w celu unikniecia grożącego mandatu.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~asWłocławek
Witam kolejny ciekawy
Witam kolejny ciekawy artykuł... http://wolnemedia.net/wiadomosci-z-kraju/swiadkowie-afery-wyborczej-sa-zastraszani/ proszę o dyskusje Pozdrawiam
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez mr.betterknowWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA