Forum Włocławek

Czy nie sądzicie ,że powinno się dla potrzeb naszych
Czy nie sądzicie ,że powinno się dla potrzeb naszych ,,nowych'' starych radnych ustalić jednostkę określajacą ilośc dziur na m2 -dla uproszczenia DZIUROMETR .Powrót do czasów Barei i Altrnatyw w zasięgu reki ..... zwłaszcza powyborach ? a może wioska wloclawek z czegoś w ,,Polszcze'' zasłynie ?
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Czy to nie jest śmieszne, ze sprzątający z Osiedla
Czy to nie jest śmieszne, ze sprzątający z Osiedla Śródmiescie WSM we Włocławku w sytuacji gdy lód jest na drodze , chodzą i sprzątają papierki.Dobrze , ze dbają o czystość, ale kiedy jest jeszcze sporo osiedlowych uliczek z lodem, to przydałoby się najpierw ruszyć trochę łopatą, tym bardziej, ze lód jest miękki.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ZytWłocławek
Witam forumowiczów. Na codzień po mieście poruszam się
Witam forumowiczów. Na codzień po mieście poruszam się samochodem, lecz wczoraj miałem przyjemność pospacerowania po nim korzystając z prawie wiosennej pogody. Jedyne, co mi się nasuwa na myśl po wczorajszym dniu to to, że Włocławek powinien nazywać się Dziurladnio-Gówlandią. Nie dość, że w mieście są same dziury w ulicach to...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~morpheussWłocławek
a ja mam pytanie takie. Jak powinnismy zachowac sie gdy wiemy
a ja mam pytanie takie. Jak powinnismy zachowac sie gdy wiemy i widzimy ze ktos ewidentnie naciaga instytucje czerpie z klamstwa korzysci? Poinformowac? udawac ze sie nic nie wie? Czy to donosicielstwo czy obywatelska postawa? No jak myslicie?
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~barbapapaWłocławek
Kto oczyści chodniki na os. Południe. Co robi
Kto oczyści chodniki na os. Południe. Co robi Spółdzielnia, za co bierze pieniądze, co na to p. prezes i przew. rady nadzorczej. Nic, dmuchają w jedną trombę i byle do wiosny.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ZuzaWłocławek
Klub Seniora SLD, doswiadczenie a nie bzdury, tylko
Klub Seniora SLD, doswiadczenie a nie bzdury, tylko Przewodniczacy Kukucki zauwazyl, ze kazdy musie przejsc etapy zawodowe i normalne jest, ze kompetencja i wiedza przychodzi z wiekiem. Ja nie mam nic przeciwko temu aby stanowisko zajmowali ludzie starsi bo mam do nich zaufanie, wiele lat pracowali na swoja...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ObserwatorWłocławek
Niedawno nasi mieszkańcy narzekali, że chodniki nie
Niedawno nasi mieszkańcy narzekali, że chodniki nie odśnieżone, ale przynajmniej było łądnie jasno i czysto.A teraz znikł śnieg i odkrył..... kupy psie. Ludzie, czy naprawdę chcecie mieszkać w takim brudzie i smrodzie. Może warto stworzyć nowe stanowiska pracy - zimą do odśnieżania a przez pozostałe dni roku do sprzątania kupek...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~klonWłocławek
Do redakcji i użytkowników. Co sądzicie o tym by na
Do redakcji i użytkowników. Co sądzicie o tym by na podstronie "Włocławianie piszą" można było wyszukać temat według tego który był ostatni ale także według kolejności najczęściej komentowanych. Przydało by się to by ominąć niektóre według mnie mało istotne tematy i móc kontynuować poważne dyskusje nie musząc ich...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
W okolicach banku BGŻ 8,01,2011 znaleziono tablice
W okolicach banku BGŻ 8,01,2011 znaleziono tablice rejestracyjną CWL**LM. Właściciela proszę o kontakt telefoniczny na numer 500175890.
Komentarzy0
Wyświetleń658
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Znaleziono tablicę rejes.Włocławek
Gdzie we Włocławku można napełnić tuszem toner do
Gdzie we Włocławku można napełnić tuszem toner do drukarki? Chodzi mi dokładnie o czarny tusz. Prosiłbym o adres sklepu i jeśli ktoś orientujecie się ile to kosztuje, to także proszę o napisanie ceny. Z góry bardzo dziękuje za pomoc i wszystkie odpowiedzi :)
Komentarzy8
Wyświetleń6K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~.PaKa.Włocławek
to co dzieje sie na naszych drogach to tragedia. dzisiaj
to co dzieje sie na naszych drogach to tragedia. dzisiaj drogowcy robili wiadukt no i narobili go oi narobili. przesuneli barierki nizej i tyle. pare dziurek zalatanych i to ma byc naprawa drog w maszym miescie to chyba kpina!!!! a w nocy nie mozna zamknac calego pasa i naprawic drogi??? nie bo po co myslec!!!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~drogiWłocławek
Może mi ktoś wyjaśni dlaczego dziś. nie można było
Może mi ktoś wyjaśni dlaczego dziś. nie można było wyjechać samochodem z Kazika?
Komentarzy2
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~graczWłocławek
Lokalni patrioci. Głosujcie na karmę dla schroniska we
Lokalni patrioci. Głosujcie na karmę dla schroniska we Włocławku. http://www.tesco.pl/schroniska/index.php?glosujNa=720 Włocławek ul. Przemysłowa, trzeba być w pierwszej piątce.
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~GŁOSUJCIEWłocławek
No i , stało się , p.Pałucki zwalnia kolejnych bardzo
No i , stało się , p.Pałucki zwalnia kolejnych bardzo dobrych pracowników zatrudnionych w róznych dziedzinach naszego miasta , wstawiając kolejnego emeryta p. Chodynickiego , KTÓRY JUŻ TERAZ POBIERA 8TYSIĘCY EMERYTURY!!!TO JEST KOLEJNA OSOBA Z MILICYNO- WOJSKOWEGO SZEREGU P.PAŁUCKIEGO !!!NIE WSTYD TAK CAŁY CZAS OBDŻERAĆ WŁOCŁAWIAN...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~LALA20Włocławek
Miasto jest bogate- o 9 rano oświetlony Zielony Rynek czy
Miasto jest bogate- o 9 rano oświetlony Zielony Rynek czy nikt tego nie widzi?
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~StachaWłocławek
Ile dajecie moi drodzy w kopertkę księdzu po kolędzie , bo
Ile dajecie moi drodzy w kopertkę księdzu po kolędzie , bo słyszałam że co łaska - ale od 50 zł. do góry.
Komentarzy23
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~IzaWłocławek
Czy temu Adamkowi przewróciło się w głowie - będzie
Czy temu Adamkowi przewróciło się w głowie - będzie walczył z Kliczką, chyba że liczy na kasę za walkę/będzie przyzwoita/ szkoda jego przygotowań lepiej niech zamówi nosze, szkoda pieniędzy widzów bo będzie to tylko przereklamowana walka a kibice wyjdą z opuszczonymi nosami, wszystkie tego typu walki są organizowane wyłącznie...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MarekWłocławek
Mam pytanie do ciągle narzekających dwóch pań na brak
Mam pytanie do ciągle narzekających dwóch pań na brak pracy.chodzi mi o *Stachę* i *Pytanie*. Czy Panie skorzystały z wiszącego na tej stronie ogłoszenia ? Proszę się podzielić z forumowiczami jak zostałyście przyjęte itd. [email protected]
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Nowy prezes Zieleni Miejskiej czyli stary prezes Saniko
Nowy prezes Zieleni Miejskiej czyli stary prezes Saniko zapomnial chyba że cmentarz komunalny,ktorego utrzymaniem zajmuje się Zieleń też trzeba odśnieżać.Posypane są tylko nieliczne alejki.Po większości alejek nie można w ogóle chodzić.Szklanka i lodowisko to mało powiedziane.Panie szanowny - proponuję nie myśleć tylko o grubych...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~deathWłocławek
nie ma to jak w godzinach popołudniowych zablokować całe
nie ma to jak w godzinach popołudniowych zablokować całe miasto bo panom diabłom zachciało się łatać dziury na wiadukcie w stronę Tesco ! ... czy nie można takich akcji przeprowadzać w godzinach wieczornych albo w takich w których ludzie nie jadą lub wracają z pracy ?
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez negocjatorWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA