Forum Włocławek

Mam pytanie do radnego Chmielewskiego. W które dni wakacji
Mam pytanie do radnego Chmielewskiego. W które dni wakacji będzie najcieplej bo chciałbym zaplanować wyjazd nad morze i innym też podpowiedzieć? Pan podobno potrafi przewidzieć pogodę i zjawiska meteorologiczne oraz ich skutki, hehe. I i jeszcze jedno Panie Chmielewski jak Panu zadają pytanie w TV Wc typu: co pan sądzi o.... a Pan...
Komentarzy2
Wyświetleń782
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Jarek KretWłocławek
witam gdzie we wlocławku moża zakuć wąż do klimatyzacji
witam gdzie we wlocławku moża zakuć wąż do klimatyzacji w samochodzie ? dzieki wielkie za info
Komentarzy3
Wyświetleń948
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~bazyl_78Włocławek
Co to za zamieszanie panuje ostatnio w SANIKO.Czyżby gubili
Co to za zamieszanie panuje ostatnio w SANIKO.Czyżby gubili się we własnym bałaganie?
Komentarzy3
Wyświetleń892
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~stary pojemnikWłocławek
Czy to prawda,że SM Południe knuje z firmą z innego miasta
Czy to prawda,że SM Południe knuje z firmą z innego miasta w sprawie wywozu śmieci.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~WłocławiakWłocławek
Radny Chmielewski to jest bystry! Wiedział w grudniu, że
Radny Chmielewski to jest bystry! Wiedział w grudniu, że będą roztopy w styczniu i zaleje działki przy Zgłowiączce. Gratuluję, mam tylko pytanie z kim przed zalaniem Chmielewski podzielił się tą informacją, żeby działkowicze się przygotowali, hehe. Gratuluję dbałości Chmielewskiego o mieszkańców.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MeterologWłocławek
Jestem przedsiębiorcą, niedługo skończy się dla mnie
Jestem przedsiębiorcą, niedługo skończy się dla mnie okres ochronny w postaci obniżonej comiesięcznej składki (ubezpieczenie zdrowotne, społeczne, FP i FGŚP, FEP, w tej chwili płacę tylko 2 pierwsze), no i niedługo zacznę płacić prawie 900 zł. Dziś jest to około 350 zł. W związku z tym chciałem przedstawić pewne...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Hamulcowy rozwoju-państwoWłocławek
W kolejce na operację zaćmy - 3 LATA -POLSKA W UNII ? Chyba
W kolejce na operację zaćmy - 3 LATA -POLSKA W UNII ? Chyba Ministerstwo (podobno) Zdrowia dba o to by Polacy nie widzieli bałaganu jaki wprowadza się celowo by tym bardziej nas okradać ? Przykład -Niemiec ma to na rządanie!!!!!!!!!
Komentarzy0
Wyświetleń695
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Gdzie jest dobry weterynarz we Włocławku?Który jest dobry
Gdzie jest dobry weterynarz we Włocławku?Który jest dobry w leczeniu świnek morskich
Komentarzy5
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~:)Włocławek
panie prezdeńcie kuźniewicz szkoda że wybory nie są jutro
panie prezdeńcie kuźniewicz szkoda że wybory nie są jutro te parę tysięcy działkowiczów by wam podziękowało za tą krzywdę która ich spotkała za nie udolne inwestycje i nadzór nad nimi jak mażna było tak nie pozorną rzeczkę zwęrzyć o połowę i jeszcze ta barka w poprzek rzeki to sprawa dla prokuratora myślę że zarządy tych...
Komentarzy3
Wyświetleń971
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~kazik2Włocławek
sluchajcie juz wiadomo ze nasze schronisko bedzie mialo
sluchajcie juz wiadomo ze nasze schronisko bedzie mialo drugie miejsce. super wloclawianie dalismhy rade i pokazalismy ze mozna wspolnie. zwierzaki dostana sucha karme
Komentarzy3
Wyświetleń992
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ewaWłocławek
Pan Kukucki mówi o zwolnieniu z opłat dla bezrobotnych
Pan Kukucki mówi o zwolnieniu z opłat dla bezrobotnych szukających pracy, ale tylko w przypadku otrzymania skierowania z Urzędu Pracy. Ja jestem zarejestrowana w UP pół roku i nie dostałam jak dotąd żadnej oferty. Szukam pracy na własną rękę i koszt. I skąd mam brać pieniądze na przejazdy. No ale w końcu nie pracuję i mogę...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~kkkkkkkWłocławek
"Jak ten kraj ma dojść do normalności jak tacy nim
"Jak ten kraj ma dojść do normalności jak tacy nim rządzą?"
Komentarzy2
Wyświetleń830
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Nikoś DyzmaWłocławek
Nie popełnię drugi raz tego samego błędu głosując na
Nie popełnię drugi raz tego samego błędu głosując na PO. Panie premierze - więcej godności i odwagi! Od czasu zaborów cały czas to samo - do Rosji na kolanach!
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~widz_26Włocławek
Ciekawostka -W/g danych GUS przeciętne wynagrodzenie w
Ciekawostka -W/g danych GUS przeciętne wynagrodzenie w Polsce w grudniu 2010r wyniosło - UWAGA-3847zł 91gr/miesięcznie!!!!! Jak to się ma do zarobków w mieście powiatowym(?) Włocławek ? Jak to się ma do zarobków pracownika z wyższym wykształceniem medycznym(staż 20lat) pracujacego za .....1800zł brutto ? A jak to się ma do diety...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Czyżby znowu prezes SM Południe oszukał mieszkańców i
Czyżby znowu prezes SM Południe oszukał mieszkańców i podniósł opłaty za c.o. ,tłumacząc sie podwyżką za ciepło dokonaną przez MPEC.Zgodnie z relacją na TVP Kujawy okazało się, że MPEC wcale nie wprowadził wyższych cen. Jak pan może tak bezczelnie kłamać i zdzierać pieniądze z biednych emerytów sam opływając w...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~RencistaWłocławek
Dal babci Seniorki Babciu kocham cie bardzo
Dal babci Seniorki Babciu kocham cie bardzo mocno! Dziadka tylko troszkę , Widziałam jak obmacywał sąsiadki Gośkę. I mruczał jej do ucha , Że ładna z niej dziewucha. Że jak tylko babcia pójdzie do kościoła, To szybko ja zawoła. Nie wiem tylko poco? Chociaż dawał jej do ręki jakieś złoto! Babciu zobacz dziadka...
Komentarzy1
Wyświetleń741
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Rzetelne spojrzenie na spory dot. raportu MAK - Dyskusja
Rzetelne spojrzenie na spory dot. raportu MAK - Dyskusja zawodowców. http://lotnictwo.net.pl/3-tematy_ogolne/15-wypadki_i_incydenty_lotnicze/24626-2010_04_10_tu_154_samolot_prezydenta_rp_rozbil_sie_pod_smolenskiem-100.html#post548666
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zxxcWłocławek
Proszę podzielcie się opiniami co do organizacji wesela w
Proszę podzielcie się opiniami co do organizacji wesela w Portofino. Organizuję tam wesele na 60 osób, jednak nie mam kompletnie żadnych opinii na ten temat. Z góry dziękuję
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~mnastWłocławek
Bardzo dziękuję wloclawek.info.pl za promowanie akcji Tesco
Bardzo dziękuję wloclawek.info.pl za promowanie akcji Tesco na rzecz Włocławskiego schroniska. Jesteśmy już na PIERWSZYM miejscu!!! Mamy LIDERA!!! Gratuluję i jeszcze raz dziękuję wszystkim ludziom dobrej woli za ten nic ich nie kosztujący gest. PS. wloclawek.info.pl - specjalne podziękowania za baner i treść na nim :)))
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez dzonny_killerWłocławek
Koło DiagMedu a dokładnie szczyt DiagMedu jak się idzie w
Koło DiagMedu a dokładnie szczyt DiagMedu jak się idzie w stronę wzorcowni (przy stacji paliw) jest nowy chodnik jakiś czas temu tam powstał. Dlaczego samochodu sobie robią z niego parking i stają na chodniku blokując nam drogę. Idąc w stronę Wzorcowni trzeba iść po błocie bo szanowni kierowcy muszą parkować w szeregu samochodami...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~DarusiaczekWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA