Forum Włocławek

I znów wygrał Komorowski. Rzeczowo i zrozumiale prawił, a
I znów wygrał Komorowski. Rzeczowo i zrozumiale prawił, a kaczor jak zwykle o żyrandolach. W niedzielę pewny jestem, że wygra Komorowski. Jarek żyrandol! Nowa ksywa prezia.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PiterWłocławek
Miażdzące zwycięstwo Pana Jarosława Kaczyńskiego w
Miażdzące zwycięstwo Pana Jarosława Kaczyńskiego w straciu z Panem Komoroskim
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~pomylone garyWłocławek
Nie zagłosuję na Jarka bo : Kocham Cię Ojczyzno Nie
Nie zagłosuję na Jarka bo : Kocham Cię Ojczyzno Nie jestem już żaden smarkacz, Łeb mam pokryty siwizną Nie zagłosuję na Jarka, Bo zbyt cię kocham, Ojczyzno! Niejeden ciężar na barkach Dźwigałem, znosiłem trudy. Nie zagłosuję na Jarka, Bo dość mam kłamstw I obłudy. Gdy spytasz mnie, niedowiarka, Dlaczego? Wyznam ci...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez negocjatorWłocławek
Zobaczcie jaki super wierszyk! Wierszyk o Bronku - Kto ty
Zobaczcie jaki super wierszyk! Wierszyk o Bronku - Kto ty jesteś? - Jestem Bronek, PROSTY JAK OD SZPADLA TRZONEK! - Jaki znak twój? - Fałsz, obłuda! - A w co wierzysz? - w Tuska cuda! - Gdzie ty mieszkasz? - W polskim grodzie! - W jakim kraju? - Gdzie powodzie! - Czy Kraj kochasz? - Jak pieniądze! - A w...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~egotecWłocławek
Wyborczego ,,ORLIKI PODSTAWĄ ROZWOJU GOSpoDARCZEGO
Wyborczego ,,ORLIKI PODSTAWĄ ROZWOJU GOSpoDARCZEGO POLSKI''-dla motlochu orliki ,dla Zbychów ,Rosołów ,Donaldów,Palikotów - KASA .Co Wy na ten program cudotwórcy ?Zgadzacie się ?
Komentarzy0
Wyświetleń664
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Propozycja hasłaWłocławek
Jestm w naszym mieście jakieś miejsce, gdzie młodzież
Jestm w naszym mieście jakieś miejsce, gdzie młodzież może pograć w siatkówkę? Interesuję się siatkówką od prawie 10 lat, baardzo lubię grać, ale jest problem, bo .. nie mam z kim. tzn mam kilku znajomych, z którymi raz od wielkiego dzwonu wychodzę na dwór i odbijam piłkę. Fajnie by było, gdyb było zorganizowane miejsce, gdzie...
Komentarzy1
Wyświetleń786
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zazamczowiankaWłocławek
Cyklista wylogowany jest poszukiwany. Czy ktosik tego
Cyklista wylogowany jest poszukiwany. Czy ktosik tego chłopaka widział ?
Komentarzy0
Wyświetleń683
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~WłocławianiuuuniuśWłocławek
Poeta Wojciech Dąbrowski trafił w samo sedno. Celniej już
Poeta Wojciech Dąbrowski trafił w samo sedno. Celniej już nie można!! 100/100 "Bo Polska jest najważniejsza" Nie jestem już żaden smarkacz, Łeb mam pokryty siwizna Nie zagłosuję na Jarka, Bo zbyt Cię kocham, Ojczyzno! Niejeden ciężar na barkach Dźwigałem, znosiłem trudy. Nie zagłosuję na Jarka, Bo dość mam kłamstw...
Komentarzy2
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Dlaczego na zazamczu przy ulicy Wesołej i Bajecznej znikają
Dlaczego na zazamczu przy ulicy Wesołej i Bajecznej znikają piaskownice, nie ma barierek wokół trawników, NIE MA ŻADNEJ ŁAWKI prócz tej za blokiem przy ulicy Wesołej 16, która jest w opłakanym stanie? Wszystko znika! Był wspaniały plac zabaw przy ulicy Wesołej 14 i 16 na dużym trawniku w zeszłym roku ale starszym ludziom się...
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~mieszkanka zazamczaWłocławek
Witam, ten długi tekst to taka małą przestroga przed
Witam, ten długi tekst to taka małą przestroga przed telewizją nowej generacji... miłej lektury 14-go kwietnia zamówiłem sobie telefonicznie telewizję n (taki zestaw: czasza + dekoder). Po kilku dniach przyjechał kurier z paczką. Zapłaciłem panu 90 zł za przesyłkę i zabrałem się do podłączania zestawu. Po uruchomieniu...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~N :(Włocławek
Dlaczego w naszym mieście z podwórek i ogródków znikają
Dlaczego w naszym mieście z podwórek i ogródków znikają ławki i boiska a także małe place zabaw na rzecz parkingów itp...? a potem się dziwicie że młodzież pije stoi,pod klatkami lub szuka jeszcze innych miejsc i zajęć?... radzę zmienić ten kierunek działania albo przestać marudzić na niewyżytą...
Komentarzy1
Wyświetleń729
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Toruń buduje dojazd z Szosy Lubickiej z wiaduktem nad
Toruń buduje dojazd z Szosy Lubickiej z wiaduktem nad torami, cyt. za Nowościami "Niespełna kilometrowy odcinek będzie miał dwie jezdnie po trzy pasy każda. Będzie też miał dwa wiadukty nad torami kolejowymi - po jednym dla każdej jezdni". We Włocławku ma być remontowana droga 252, czy ktoś pomyślał żeby wybudować tam wiadukt?...
Komentarzy0
Wyświetleń690
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~DOJAZD DO A1 !!!!!!!!!!!!Włocławek
Przeglądając dziś neta natrafiłem na taki
Przeglądając dziś neta natrafiłem na taki artykuł: http://minakowski.pl/jak-komorowscy-wyludzili-tytul-hrabiowski-i-herb-korczak/ Za przywłaszczenie i posługiwanie się jakimś tytułem zwykłemu człowiekowi groziła by odpowiedzialność karna. Ciekaw jestem jak będzie w przypadku pana marszałka?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez pamarWłocławek
Przed niedzielną debatą zwolennicy PiS-u przed budynkiem
Przed niedzielną debatą zwolennicy PiS-u przed budynkiem TVP śpiewali piosenkę Johna Lennona "Give Peace A Chance" co po polsku (oczywiście z przymrużeniem oka) można zapisać "Giv pis a czens" co w wolnym tłumaczeniu można zapodać "Dajcie PiS(owi) szanse". Ktoś POwie, że oni już raz mieli szansę, ale któż z nas miał pełne...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez pamarWłocławek
Z obrad dzisiejszej Sesji Rady Miasta zapamiętałem tylko
Z obrad dzisiejszej Sesji Rady Miasta zapamiętałem tylko jedną merytoryczną sprawę wniesioną przez radnego , a mianowicie zaproszenie zebranych na ciacho i kawę . A swoją drogą proszę przyjąć najserdeczniejsze /nieco spóżnione/ życzenia z okazji imienin ,Sto Lat Panie Władysławie, a właściwie Władku.
Komentarzy2
Wyświetleń900
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~nieco starszyWłocławek
w debacie,Jarosław Kaczyński widząc w zygocie człowieka
w debacie,Jarosław Kaczyński widząc w zygocie człowieka ,jasno i klarownie przypomniał co mówi Konstytucja RP o związku małżeńskim jako związku mężczyzny i kobiety i dlatego należy chronić ten przepis. A co mówi Konstytucja o charakterze Państwa Polskiego ? Jest świeckie czy w praktyce wyznaniowe ? a co mówi o poszanowaniu...
Komentarzy0
Wyświetleń640
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~jutuWłocławek
Były hrabia Maria Bronisław Komorowski skłamał???// a co
Były hrabia Maria Bronisław Komorowski skłamał???// a co się stało ,że na stronie Komorowskiego nie ma już opisu ,że to hrabia herbu Korcz ?PRAWDOPODOBNIE NIESŁUSZNIE PRZYWŁASZCZYŁ SOBIE TYTUŁ HRABIOWSKI .
Komentarzy1
Wyświetleń666
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~koalicja moherowaWłocławek
BRAWO PO, partia liberalna, anty-policyjna, brawo
BRAWO PO, partia liberalna, anty-policyjna, brawo !!!! http://www.tvn24.pl/-1,1662580,0,1,wraca-wielkinbspbrat-z-tysiacami-fotoradarow,wiadomosc.html Brawo !!!!!
Komentarzy2
Wyświetleń839
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PR,kłamstwo !!!Włocławek
BIADA WAM NIE KATOLICY JAK KATOLIK KACZYNSKI ZOSTANIE
BIADA WAM NIE KATOLICY JAK KATOLIK KACZYNSKI ZOSTANIE PREZYDENTEM
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PiotrWłocławek
od trzech tygodni omijam wielkim łukiem wszystkie SKOKI /
od trzech tygodni omijam wielkim łukiem wszystkie SKOKI / nie , nie , nie skoki na boki / . Zgadnijcie dlaczego zachowuję się tak zachowawczo ?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~jutuWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA