Forum Włocławek

Nie wiem co sądzić o właścicielach piesków puszczanych
Nie wiem co sądzić o właścicielach piesków puszczanych luzem na plaży nad jeziorem Wikaryjskim.Przychodzi mi tylko na myśl słowo "prostactwo". Nie dość że pieski kąpią się pośród dzieci to jeszcze psy,małe i większe biegają puszczane luzem pomiędzy opalającymi się osobami. Zero kultury i odpowiedzialności za swoich...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MagWłocławek
Wizerunkowa zmiana Jarosława Kaczyńskiego przekroczyła
Wizerunkowa zmiana Jarosława Kaczyńskiego przekroczyła kolejne granice. Najpierw z drapieżnego wilka przeistoczył się w owieczkę i przyjaciół Moskali a obecnie stara się udowodnić wszem i wobec, że jest lewicowcem z krwi i kości. Czy jak mówił Jacek Kurski, głupi naród to kupi? Prawdopodobnie tak jeśli spojrzymy na wyborczy...
Komentarzy3
Wyświetleń977
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Portalowy TrolWłocławek
Glosowalem na PO, bo mieli nie byc ulegli wobec Zachodu i
Glosowalem na PO, bo mieli nie byc ulegli wobec Zachodu i Rosji, mieli byc skuteczni, bo podobno nieskuteczny byl Kaczynski. http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,8066792,Gazprom_dostal_w_Polsce_wieksze_ulgi_niz_na_ Bialorusi.html Jak pisze sama Gazeta Wyborcza, ktora jak wiadomo nie cierpi Kaczynskiego, mamy najnizsze stawki za...
Komentarzy0
Wyświetleń615
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Szok !!!!Włocławek
Z okazji słonecznej niedzieli trochę humoru zapodam.
Z okazji słonecznej niedzieli trochę humoru zapodam. Apolitycznego dla złapania oddechu - wszak tu ostatnio tak wojowniczo;)) Na fali sukcesu portalu dla poszukujących znajomych ze starych szkół, ruszyła cała lawina nowych serwisów. Najpierw Polski Związek Hodowców Koni ogłosił, że uruchomił nowy portal: Nasza-Szkapa.pl. Potem...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Ranking czasowy wynikający z wystąpień w telewizji
Ranking czasowy wynikający z wystąpień w telewizji publicznej[TVP-1,TVP-2,TVP-info,TVP-Polonia]kandydatów na prezydenta Polski przedstawia się następująco: Komorowski -43:09:37 godz/min/sek Kaczyński -23:19:15 Napieralski -19:38:19 Pawlak -13:31:56 Lepper -03:22:52 Korwin-Mikke-01:41:00 Ziętek -02:05:19 Jurek ...
Komentarzy1
Wyświetleń755
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
ojciec braci Kaczyńskich Rajmund Kaczyński walczył w
ojciec braci Kaczyńskich Rajmund Kaczyński walczył w szeregach Armii Krajowej w Powstaniu Warszawskim w batalionie Baszta. Rajmund Kaczyński od 1941 należał do Związku Walki Zbrojnej a następnie do AK. Odznaczony z rozkazu dowódcy AK orderem Virtuti Militari za udział w Powstaniu Warszawskim. Odznaczony też został Krzyżem Walecznych....
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~dziadek KaczynskiegoWłocławek
Urząd Pracy czy Urząd bez Pracy? Czy Nasze wladze poza
Urząd Pracy czy Urząd bez Pracy? Czy Nasze wladze poza wymianą kostki brukowej, pomagaja w tworzeniu miejsc pracy. Czy Urzad jest Urzedem Pracy, czy UM ma jakis system sprzezenia zwrotnego, czy po prostu to idzie wszystko na zywiol i kazdy sobie kijek skrobie?. http://www.platformaspolecznosciowa.pl/index.php?link=wiecej&id=44
Komentarzy3
Wyświetleń873
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JoblessWłocławek
Pan Generał Petelicki komentuje to, jak to Pan Bronisław
Pan Generał Petelicki komentuje to, jak to Pan Bronisław zwiększa kontynent w Afganistanie, jakie obiecanki zacanki mówi żołnierzom, itd. http://www.youtube.com/watch?v=lZmk2vqIArs&feature=player_embedded#at=174 Wybieram w wyborach mniejsze zło, Bronisław Komorowski mówił w czasie kampanii, że on nie kłamie, że jest czlowiekiem...
Komentarzy1
Wyświetleń712
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Gen.Petelicki AfganistanWłocławek
czy wie ktoś kiedy będą biesiady kasztelanskie i jakie
czy wie ktoś kiedy będą biesiady kasztelanskie i jakie wystąpią zespoły
Komentarzy2
Wyświetleń761
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~łukaszWłocławek
Mam nadzieję że pan Kaczyński nie przyjedzie do
Mam nadzieję że pan Kaczyński nie przyjedzie do Włocławka. Obawiam się o cnotę mojej kotki.
Komentarzy1
Wyświetleń875
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez wesolyWłocławek
portal niech wreszcie przegoni te karaluchy,wstrętne.Tak
portal niech wreszcie przegoni te karaluchy,wstrętne.Tak trzymać ,brawo!!!!Najważniejszy pieniądz,nie kultura i dobry smak,fe.DNO DNA.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~xWłocławek
Mialam glosowac na Komorowskiego. Zmienilam zdanie. Mowi o
Mialam glosowac na Komorowskiego. Zmienilam zdanie. Mowi o Afganistanie. Przeciez jak dowiedzialam sie wczoraj w przyszlym roku wiekszosc panstw odchodzi z Afganistanu. To wcale nie bedzie jego zasluga. Nie chce rozmawiac o funduszu zdrowia bo naprawde chce wszystko do reszty sprywatyzowac. Przypomnialo mi sie, ze chce aby tylko na gorze...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Postanowiłem zmienić swoj wizerunek.Nie chcę być
Postanowiłem zmienić swoj wizerunek.Nie chcę być postrzegany jako ksenofob,antysemita,człowiek o poglądach ultraprawicowca i rasisty.Jestem za pełną swobodą jak najszybszego otrzymywania przez wyznawców Mahometa obywatelstwa polskiego.Dlaczego akurat taka zmiana.Jestem za pełna demokracją na wszystkich płaszczyznach. Budowa meczetów...
Komentarzy1
Wyświetleń787
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
A ja dziś byłem z dzieckiem na placu zabaw w parku
A ja dziś byłem z dzieckiem na placu zabaw w parku sienkiewicza i co widzę? Przewrócona lokomotywa. nikt się tym faktem nie przejął. Nawet monitoring nie pomaga hehehe mają w D... dzieci. Panie Pałucki zrób Pan porządek z ludźmi co odpowiadjaą za place zabaw. Dzieci mają się nam pokaleczyć? PS. W tym parku po powodzi chyba ze 3...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~rodzicWłocławek
Gratuluję wszystkim którzy będą głosować na
Gratuluję wszystkim którzy będą głosować na Komorowskiego.Wasze towarzystwo to Urban,Kiszczak,Jaruzelski;zbrodniarze komunistyczni,Piotrowski;zabójca księdza Popiełuszki,Maleszka;kapuś komunistyczny[przyczynił się do zabójstwa S.Pyjasa]i wielu innych kryminalistów komunistycznych,są to fakty medialne.Dziwię się tym...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~platformersWłocławek
Mam pytanie, czy uprawianie miłości w miejscu publicznym
Mam pytanie, czy uprawianie miłości w miejscu publicznym nie powinno być karalne. Ostatnio musiałam wytłumaczyć dziecku co robi pewna para na parkingu na masce samochodu. Jakiś normalny człowiek chwycił za telefon i zgłosił to na policję. Mój mąż z ciekawości poczekał na rozwój wydarzeń i reakcję funkcjonariuszy policji. Moje...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~WłocławiankaWłocławek
Niedawno Jarosław Kaczyński chwalił rządy PiS lat 2005
Niedawno Jarosław Kaczyński chwalił rządy PiS lat 2005 – 2007 twierdząc, że zastał Polskę: z wysokimi podatkami, z wysoką przestępczością i z wysokim bezrobociem. Zapomniał dodać, że jego rząd miał wyjątkowe szczęście. Nie dość, że po wejściu do Unii Europejskiej w 2004 roku, pozbył sie 2 mllionów bezrobotnych,...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~VikiWłocławek
jestem mamą dziecka uczęszczającego do sp nr 2 dla
jestem mamą dziecka uczęszczającego do sp nr 2 dla bezpieczeństwa dzieci droga przy szkole jest oznaczona jako " strefa zamieszkania" moze gdyby bezmyslni kierowcy nie parkowali samochodów gdzie popadnie to było by bezpiecznie w dniu dzisiejszym stało ok 20 autek na chodniku a piesi zmuszeni byli do schodzenia na trawniki, jeden...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~KROPKAWłocławek
Proszę zobaczyć jak "hrabiego"przyjmują poddani z
Proszę zobaczyć jak "hrabiego"przyjmują poddani z Włocławka.A często piszecie ,że u nas to komuna. Pracownik/podaj ,zanieś,pozamiataj / delegatury UW strasznie na pewno uśliniło.Przyszywany hrabia jaki zadowolony.Hahahaha ale numer. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4fd582261bf6765f.html
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Pracownicy zakładu B...... we Włocławku spędzają
Pracownicy zakładu B...... we Włocławku spędzają większość czasu pracy przy komputerze. Ja jako informatyk mogę to potwierdzić. to już lekka przesada żeby przesiadywać na naszej klasie, na stronie Radia Gra - fotoleracje z imprez włocławkich, allegro, otomoto itp. Sprawą chyba powinien zająć się Pan dyrektor D. proponuje po...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Piotr LagierowskiWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA