Forum Włocławek

DLACZEGO!!!!!!! W Gdyni są takie same parkometry
DLACZEGO!!!!!!! W Gdyni są takie same parkometry zainstalowane przez tą samą firmę ( wiem w 100% że wzorowano się na włocławku z tą inwestycją w gdyni) i pytam się DLACZEGO!!! u nich 30 min kosztuje 50gr w soboty jest darmo, a u nas 80gr i w sobotę też biorą... do czyjej kieszeni idzie ta różnica
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~big1978Włocławek
Zwróćcie uwagę jak mało teraz zajmuje czasu naszych
Zwróćcie uwagę jak mało teraz zajmuje czasu naszych Politykierów los powodzian ,a nie tak dawno latali Po wałach jak opętani ,Po wyborach ten temat może zostać zakazany ,jak w 1997r .....
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Dlaczego wy tylko widzicie to co media wam pokazują i to
Dlaczego wy tylko widzicie to co media wam pokazują i to jedynie na literę k....Dla mnie najlepszym z tych wszystkich kandydatów jest niezmanierowany młody ideowy Napieralski. Jak dotąd najlepiej wypada w mediach, zero potknięć i brak bagażu historycznego, który przytłacza i hrabiego i kaczora. Napieralski ma przed sobą przyszłość a...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Głosuje na młodegoWłocławek
o Unia Europejska, a nie polski rząd, może zdecydować o
o Unia Europejska, a nie polski rząd, może zdecydować o tym, czy dozwolony będzie handel w niedzielę - akcentuje "Dziennik Gazeta Prawna". Przeciwni są pracodawcy, tylko trochę to dla mnie nie zrozumiałe, to co mamy kupić w niedzielę, można przecież kupić w piątek , czy sobotę , wiec o stratach finansowych raczej mowy być nie...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez waderaWłocławek
Wszystko schodzi na tuski/czytaj po kaszubsku psy/Nawet
Wszystko schodzi na tuski/czytaj po kaszubsku psy/Nawet Cimoszewicz zrobił z siebie .... a właściwie owczarka do nagonki owiec panu Komorze. Buhahaha
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez rolnikWłocławek
Co takiego się stało, że W.Cimoszewicz POparł hrabiego?
Co takiego się stało, że W.Cimoszewicz POparł hrabiego? Dla mnie osobiście jest to POniżej godności, PO prawie wykończyła Go w poprzednich wyborach a teraz.... Szok!!! Miałem Cimoszewicza za POważnego człowieka/POlityka, teraz stracił w moich oczach. Obecne wybory prezydenckie będą podobne do tych z przed 5-ciu lat. Głosowanie...
Komentarzy2
Wyświetleń962
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez pamarWłocławek
Pan Komorowski zmienia zdanie w zaleznosci od sytuacji.
Pan Komorowski zmienia zdanie w zaleznosci od sytuacji. Najpierw podpisuje przedluzenie pobytu naszych zolnierzy w Afganistanie, pozniej mowi o wycofaniu tych samych wojsk. Jest za prywatyzacja szpitali i jednoczesnie mowi o szpitalach publicznych, ktore zapewnione sa kontytucja. Jak mozna zaufac takiemu czlowiekowi. Jezeli chodzi o pana Pawlaka...
Komentarzy0
Wyświetleń618
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Dziś zapoznałem się z informacją, która mnie bardzo
Dziś zapoznałem się z informacją, która mnie bardzo zasmuciła: "W budżecie, który administracja prezydenta USA Baracka Obamy przedstawi w poniedziałek Kongresowi, wykreślono planowane wcześniej fundusze na program ponownych lotów załogowych na...
Komentarzy2
Wyświetleń964
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Bardzo proszę zajmijcie sie skrzyzowaniem przy Katedrze
Bardzo proszę zajmijcie sie skrzyzowaniem przy Katedrze zjazd z mostu w prawo i wjazd na most z lewej - ktos kto wymyślił tę sygnalizacje chyba nie myslał w ogóle-przejedzcie sie w godz rozpoczecia pracy czy to bedzie 6.30 czy 7 czy 8 czy 10 -i powrotu z pracy miedzy 14 a 17-i zobaczcie co sie dzieje . Płacimy podatki tak jak wsyscy...
Komentarzy3
Wyświetleń927
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~zawiślakWłocławek
Jaruś Ch. to solidarny (2010)- z panem Łukaszem ze zdjęcia
Jaruś Ch. to solidarny (2010)- z panem Łukaszem ze zdjęcia poniżej. Wzorcowo wprowadzają prawo i sprawiedliwość dla siebie i innych: http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100614/WLOCLAWEK01/790132100
Komentarzy1
Wyświetleń732
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~bómWłocławek
parę ciekawostek o lotnictwie mogą dać wam do myślenia
parę ciekawostek o lotnictwie mogą dać wam do myślenia na temat aktualnych pustych retorycznych kłótni...sami wiecie o czym...a oni sobie na górze grają... http://alfaomega.webnode.com/news/czy-tu-154m-wroci-z-samary-/ http://pl.wikipedia.org/wiki/Katastrofa_lotu_Iran_Air_655 http://www.altair.com.pl/start-2466
Komentarzy1
Wyświetleń648
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~.....Włocławek
MAFIA we Włocławku !!!!!!! Żadne inne słowo nie
MAFIA we Włocławku !!!!!!! Żadne inne słowo nie przychodzi mi na myśl kiedy zerkam na listy osób zasiadających w komisjach wyborczych. Te same osoby,nawet całe rodziny okupują stołki w komisjach od wielu lat. Czy nikt nie zainteresuje się tym patologicznym zjawiskiem? Sam wiem o pewnej rodzinie związanej układami PiS,owskimi która...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez observerWłocławek
Wiecie jak działają nasze obiektywne media i jak używają
Wiecie jak działają nasze obiektywne media i jak używają demokracji? Pytają was czy chcieli byście mieć gorzej czy dużo gorzej,macie do wyboru tylko dwie odpowiedzi więc dużo to nie zmienia...a potem powiedzą że przecież 80% ludzi chce byśmy mieli gorzej ,10% zeby było dużo gorzej a 10% nie wie... witamy w nowej rzeczywistości
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~DemokracjaWłocławek
czy może ktoś się orientuje kiedy bedą biesiady
czy może ktoś się orientuje kiedy bedą biesiady kasztelańskie we włocławku
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~łukaszWłocławek
Czy nie sądzicie ,że jedynm konretem wczorajszej debaty to
Czy nie sądzicie ,że jedynm konretem wczorajszej debaty to BRAK KONKRETÓW? Wszyscy leją wodę zapominając ,że w tym roku jest jej nadmiar.O mnimum socjalnym(zapis w traktacie) ,które już powinno obowiązywać w Polsce zapomnieli ,a to jest podstawa polityki prorodzinnej w krajach starej unii.
Komentarzy3
Wyświetleń968
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
po zakazie wstępu na bulwary tylko taśmy porozrywane
po zakazie wstępu na bulwary tylko taśmy porozrywane pozostały jak miał je kto wieszać na rozkaz prezydenta tak nie ma ich kto posprzątać wstyd i żenada na szczęście to ostatnie miesiące tej prezydentury i tej grupy populistów
Komentarzy0
Wyświetleń633
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Gall AnonimWłocławek
"Zgoda buduje"-jedyny agresor w trakcie debaty to
"Zgoda buduje"-jedyny agresor w trakcie debaty to Komorowski.Prawdziwe oblicze Platformy Obywatelskiej.Głosuje na Napieralskiego.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~były zwolennik POWłocławek
NIE TANKUJCIE NA ..!!!!!!! Za to co zrobili w zatoce
NIE TANKUJCIE NA ..!!!!!!! Za to co zrobili w zatoce meksykańskiej nie powinniśmy dorabiać tego światowego truciciela. niech się zapchają i zaleją tą swoją ropą i benzyną.
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~APELWłocławek
Głową państwa to może Komorowski i będzie, ale szyją
Głową państwa to może Komorowski i będzie, ale szyją dalej Tusk lub po Kaszubsku burek/pies/. Jak to się porobiło nie pies pana hrabiego ,ale pan hrabia będzie słuchał swego ogara. Buhaha
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez rolnikWłocławek
Miejskiej ,która dziś rano ,,bohatersko'' blokowała
Miejskiej ,która dziś rano ,,bohatersko'' blokowała pojazdy na Bulwarach .Zawsze to podkreślam -nic im tak nie wychodzi jak zakładanie blokad pod nieobecność kierowcy .A trawniki cały czas są zasrywane, a oni tego nie widzą ,to samo dotyczy bezpieczeństwa na ul 3-go Maja .Za co my płacimy te podatki ?Na zachodzie dziurawa droga jest...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Gratulacje dla Straży Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA