Forum Włocławek

Gdzie Jasnie Panstwo startujace do wyborow chce zrobic biura
Gdzie Jasnie Panstwo startujace do wyborow chce zrobic biura wyborcze na zalanych terenach ? Na lodziach, na tratwach...? To sa kpiny z tych biednych ludzi i cynizm przekraczajaca wszelkie wyobrazenie. Ludzie stracili zycie, caly dobytek, nie maja co jesc, a oni troszcza sie jak dopiac swego i dobrac sie do koryta. Bezczelnosc, zadnego szacunku...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Dziś Dzień Chemika i festyn na lotnisku w Kruszynie. Tekst
Dziś Dzień Chemika i festyn na lotnisku w Kruszynie. Tekst sąsiada z liczną rodziną, który przytaszczył do stolika kilka solidnych porcji karkówki "jedz synku jedz, darmo dają, aż się po..asz"
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AnwilekWłocławek
witam... szukam pomocy ... ktoś może wie gdzie można TANIO
witam... szukam pomocy ... ktoś może wie gdzie można TANIO nabić klimę w aucie ? proszę o pomoc :) bo nie interesują mnie kwoty rzędu 200 zł tak jak wszędzie na mieście ...
Komentarzy11
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez negocjatorWłocławek
W naszych szkołach wyższych jak i w każdzej innej tego
W naszych szkołach wyższych jak i w każdzej innej tego typu pra-wybory wygra wiadomo kto....A co to by było jeśli takie wybory zorganizowanoby w Wyższej Szkole Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu. Wiadomo Toruń miastem akademickim jest i dużo profesorów w nim mieszka, takich prawdziwych profesorów...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Pytanie wyborczeWłocławek
Polecam ciekawą kamerę
Polecam ciekawą kamerę internetową: http://todaks.pl/jedynka_live.html Jeżeli macie jakieś inne odnośniki do kamer włocławskich to wpisujcie na dole tego komentarza. Dziękuje !
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Włocławek kamera jedynkaWłocławek
Szanowni Internauci nie dajcie sie zwieść. Rolnik to nowy
Szanowni Internauci nie dajcie sie zwieść. Rolnik to nowy login Szuii. Ten sama forma wyrażania opinii.Te same charkterystyczne skróty myślowe oraz forma zdań. Postanowiłem sprawdzić(nie znam się na tym całkowicie)to co opisywał rzekomy rolnik odnośnie działów gospodarki: rolnictwa,sadownictwa i ogrodnictwa.Okazało sie,że...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
Nasi dzielni miejscy twórcy i zamawiający kontrowersyjne
Nasi dzielni miejscy twórcy i zamawiający kontrowersyjne hasło na rurze MPEC koło Cmentarza usunęli już odklejający się napis "Włocławek miastem nowych możliwości". Niestety po zamontowaniu takiego samego napisu na sztywnym podłożu i usunięciu po jakimś czasie powiewających odpadów z rury panowie urządzili sobie śmietnik na...
Komentarzy2
Wyświetleń992
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MieszkaniecWłocławek
Nie było mnie w mieście dni kilka. I oto jak zostałem
Nie było mnie w mieście dni kilka. I oto jak zostałem powitany: przy ul. Toruńskiej zatrzymałem się do kontroli. Policjant po chamsku odezwał się do Pani Kaloryferowej. Kiedy zwróciłem Mu uwagę zostałem zmuszony do wyjścia z auta jak bandyta jakiś. "Uprzejmego" policjanta informuję, że każdy obywatel noszący to samo nazwisko...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
We wczorajszym programie ,,Warto rozmawiać'' w telefonicznym
We wczorajszym programie ,,Warto rozmawiać'' w telefonicznym głosowaniu 80% głosujących ,za działania w akcji powodziowej wystawiło rządowi Tuska OCENĘ NIEDOSTATECZNĄ .Jak to się ma do propagandy sukcesu lansowanej przez ,,niezależne ''media ? Należy przypomnieć ,że przy ocenie działań przy katastrofie smoleńskiej ocena rządu ...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Ciekawostka -Włocławek
Wydarzenia tzw. beatyfikacyjne oczami (mikrofonem) radia FiM
Wydarzenia tzw. beatyfikacyjne oczami (mikrofonem) radia FiM – inaczej niż w rydzyjku. Polecam: http://www.faktyimity.pl/Forum/Forum_postst437/Antyklerykalne-radio-FiM--archiwum/Default.aspx : - audycja z 7 czerwca, ale inne też są ciekawe. Poziom techniczny słaby, ale oni dopiero raczkują.
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~bómWłocławek
Polecam obejrzeć i głosować na człowieka, który mówi to
Polecam obejrzeć i głosować na człowieka, który mówi to jak jest, a nie sprzedaje Wam bajek, jak te wszystkie Komorskowskie, Kaczyńskie, Napieralskie,Leppery... http://www.tvn24.pl/-1,1659350,0,1,korwin_mikke-w-kampanii-walczy-bejsbolem,wiadomosc.html W I turze głosujecie i wybieracie spośród 10 kandydatów. Nie dajcie się...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~GŁOSUJ NA JKM !!!Włocławek
Zastanawiałem sie z czego wynikał pośpiech w wyprzedaży
Zastanawiałem sie z czego wynikał pośpiech w wyprzedaży majątku narodowego przez tzw."polityków".Jak wysoka była cena przystąpienia do Unii Europejskiej i jak wysoką składkę musimy płacić za akces w Unii.Składki wpłacane przez Polskę do budżetu Unijnego wynosiły: w 2004 roku-11,5 mld zł w 2005 roku-14,8 mld zł w 2006...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
KOŚCIÓŁ RZYMSKOKATOLICKI NA ZIEMI Dziesiątki tysięcy
KOŚCIÓŁ RZYMSKOKATOLICKI NA ZIEMI Dziesiątki tysięcy hektarów ziemi, prawie 500 nieruchomości, ponad 100 mln zł odszkodowań - tyle rekompensat za majątek zajęty w czasach PRL oddano Kościołowi po decyzjach Komisji Majątkowej Czekamy na Wasze listy. Napisz: [email protected] "Gazeta" zna pierwszy pełny wykaz...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~RzymskokatolikWłocławek
dzisiaj / ostatecznie / przebrała się miarka ,
dzisiaj / ostatecznie / przebrała się miarka , ja-osobiście skreślam Jarka !!!
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~jutuWłocławek
Nareszcie odezwał sie Palikot ,bardzo wszyskim tej barwnej
Nareszcie odezwał sie Palikot ,bardzo wszyskim tej barwnej postaci brakowało .Ale Tusk to zrozumiał i zdjął więzy i znów jest i znów dziennikarze muszą stać przed nim w okularach i często je przecierać ....Tyle ,że teraz widać - on to jest taki tresowany kot -sam nic nie zdziała,Pan musi wydawać POlecenia.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Kochani... szukam pracy biurowej od ok. 2-ch lat (w innej
Kochani... szukam pracy biurowej od ok. 2-ch lat (w innej też mnie nie chcą...). I nic i lipa. I to nie znaczy że ja jestem jakaś kobieta beznadziejna, nijaka... jestem poukładana, posiadam doświadczenie zawodowe(administracja, sekretariat) i jedyne czego mi brakuje w tych moich poszukiwaniach - to dobrych, kochanych ludzi, bo na znajomości...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ja kobietaWłocławek
Jak nazwać posła ,który nie dotrzymuje wyborcom obietnic
Jak nazwać posła ,który nie dotrzymuje wyborcom obietnic ,albo przełożonego ,który obejmując stanowisko obiecuje powładnym zaległe podwyżki ,a potem ...zatrzymuje je dla siebie.Czy to są judasze,krętacze ,czy po prostu zwykli kłamcy ?
Komentarzy2
Wyświetleń834
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Pytanie Włocławek
Tak se patrze i troche racji jest, ale po co tam jechac, wole
Tak se patrze i troche racji jest, ale po co tam jechac, wole chyba piwo http://www.platformaspolecznosciowa.pl/index.php?link=wiecej&id=23 Z drugiej strony jest to bardzo fajne miejsce, ale niestety niedocenione. Andrzej P. chyba tam nie zaglada.
Komentarzy0
Wyświetleń519
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MietekWłocławek
BEFORE SUNRISE w bravo !!! 18 stego mam nadzieje ze ta
BEFORE SUNRISE w bravo !!! 18 stego mam nadzieje ze ta niespodzianka w line up to bd ktoś grubszy :D Markus Schulz, W&W, badź Gareth Emery bo wiadomo armin za drogi xdd na takie klubiki i za bardzo napięty grafik ma ;p ale byłbym w 7 niebie gdyby ktoś z zagranicznego Line up-u sunrise sie pojawił i w końcu wybaczyłbym Mezo :D ;p
Komentarzy0
Wyświetleń654
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~trancemaniak Włocławek
Tak sobie myślę, że może by tak pokazać wszystkim
Tak sobie myślę, że może by tak pokazać wszystkim politykom figę i nie iść na wybory. Wiem, że to sen na jawie ale miło by było jak by cały naród się wypiął na tych nierobów i powiedział- WYBIERAJTA SIĘ SAMI!!! Co wy na to Drodzy internauci? Jak myślicie jakie były by konsekwencje i czy dało by się tak coś osiągnąć?...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Głosować czy nie???Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA