Forum Włocławek

Wsłuchajcie się uważnie w ostatnie wypowiedzi
Wsłuchajcie się uważnie w ostatnie wypowiedzi platformersów -im nie chodzi o powodzian ,oni o tej powodzi chcą jak najprędzej mówić w czasie przeszłym ,a to oznacza tylko jedno -POZOSTAWIENIE POWODZIAN SAMYCH SOBIE , tak jak to zrobił rząd lewicy w 1997r .Oni chcą władzy i tylko władzy, tak jak powiedział Schetyna .
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
słuchajcie jestem teraz na wyspach ....wiec moze ktos chce
słuchajcie jestem teraz na wyspach ....wiec moze ktos chce wyjechac itp to dam kilka wskazowek jezeli jedziecie pierwszy raz i zamierzacie wyjechac bez partnera czyli sam to nie warto wyłocznie da sie odlozyc jak dwie osoby pracuja to raz a dwa ludze siedzcie w domach jak wiazecie koniec z koncem tu jest jak w koszmarze mimo ze zarabia sie i...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~angliaWłocławek
Zachęcam do przeczytania artykułu"Polska żle dowodzona"na
Zachęcam do przeczytania artykułu"Polska żle dowodzona"na rp.pl/opinie Co Szanowni Wyborcy o tym sądzicie.
Komentarzy0
Wyświetleń701
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~grzegorz1Włocławek
Powiem wam prawdę,że zamiast zajmować się starymi
Powiem wam prawdę,że zamiast zajmować się starymi oszołomami lepiej zwróćcie uwagę na osoby typu: http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100607/WLOCLAWEK01/910334370
Komentarzy1
Wyświetleń836
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez rolnikWłocławek
Pan Komorowski nie chce debaty. I to ma byc kampania wyborcza
Pan Komorowski nie chce debaty. I to ma byc kampania wyborcza ? Wystarczy wedlug niego pokazac sie "dostojnie", to wlasnie ja jestem, a jak zaglosujecie na mnie to nie wasza sprawa jakie decyzje bede podejmowac. To jest kampania wyborcza po polsku. Jest pewny siebie i ma racje bo w przypadku kiedy zostanie PO i PIS, ci co nie beda chcieli...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Koniec kadencji bliski, a cała świta łącznie z Pierwszym
Koniec kadencji bliski, a cała świta łącznie z Pierwszym zafundowała nam podwyżki opłat za CO i śmieci. Co za "menedżerowie" siedzą w tych spółkach miejskich?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez pamarWłocławek
Mój zegar, nie moi parafianie Akcja idzie gładko do
Mój zegar, nie moi parafianie Akcja idzie gładko do momentu, gdy ksiądz zrobił z nas szajkę Sprawa zegara zaczyna się od pana Mariana z Opola, lat 69. Emerytowany energetyk, specjalista od rozruchu turbin, surfuje po Naszej-klasie. Trafia na stronę "Nasze Janowice Wielkie". Wieś pod Jelenią Górą, dwa tysiące mieszkańców,...
Komentarzy0
Wyświetleń848
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~CZARNE SUKIENKIWłocławek
Bardzo prosimy Zarząd Spółdzielni Zazamcze aby w końcu
Bardzo prosimy Zarząd Spółdzielni Zazamcze aby w końcu zrobili dojazd do bloku przy ulicy Budowlanych 3B od ulicy budowlanych chodzi o pierwszy wjazd od ulicy hutniczej przecież to jest nie normalne aby w XXI wieku był dojazd gorszy niz ludzie dosłownie na wsi mają lepszy. Ale widać pracownikom Spółódzielni nie przeszkadza taki widok...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Spółdzielnia ZazamczeWłocławek
pewien włocławski portal jest typowo PIS-owski. Ciągle o
pewien włocławski portal jest typowo PIS-owski. Ciągle o Zbonikowskim, a nic o Wojtkowskim, Kierzkowskiej, Kopaczewskej. Pan Zbonikowski puści bąka to od razu wiadomość na tym portalu
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~anitaWłocławek
Kiedy ten zaślepiony ,sepleniący na wałach cudotwórca
Kiedy ten zaślepiony ,sepleniący na wałach cudotwórca ogłosi na zalanych terenach stan klęski żywiołowej -co musi jeszcze nastąpić by jego ,,niewymowność'' uznał istniejącą katastrofę tych ludzi ?
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Szanowni Internauci zapodam po jednej z mniej znanych
Szanowni Internauci zapodam po jednej z mniej znanych mini-dzielnic włocławskich z różnych rejonów Włocławka.Czy ktoś z Czcigodnych Państwa potrafi wymienic jeszcze inne. Sahara,Czerwonka,Syberyjka.
Komentarzy25
Wyświetleń6K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
Pana Komorowskiego niektore media juz wzniosly na tron.
Pana Komorowskiego niektore media juz wzniosly na tron. Pokazuja zdjecia z jego dziecinstwa, miejsce urodzenia, rodzicow... Nastepny kandydat na Wawel ?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Warto o tym wiedzieć przed podejmowaniem ważnych decyzji
Warto o tym wiedzieć przed podejmowaniem ważnych decyzji wyborczych - http://www.niezalezna.pl/article/show/id/35049. Szczególnie polecam "zbuntowanemu grzejnikowi".
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Młodzi powstała piekna knajpa przy ul. Toruńskiej 104
Młodzi powstała piekna knajpa przy ul. Toruńskiej 104 byłem w sobotę na otwarciu imreska za darmo ,wlaściciel musiał się wykosztować .Bo mieć taki gest takich ludzi teraz jest mało.Bodzio
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~BodzioWłocławek
Czy to prawda że w Hali Mistrzów otwierają sklep z
Czy to prawda że w Hali Mistrzów otwierają sklep z pizzą-czyj to pomysł ?
Komentarzy3
Wyświetleń965
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Czy to prawdaWłocławek
Czy wszystko już będzie na na PO- *POlicja *POwódź
Czy wszystko już będzie na na PO- *POlicja *POwódź
Komentarzy1
Wyświetleń821
Śledzących0
Ocena3
Dostałem dzisiaj list od marszałka Komorowskiego ,zebym na
Dostałem dzisiaj list od marszałka Komorowskiego ,zebym na niego głosował.Podejzewam ,ze takich listów dostało około 10ml rodzin polskich .Koszt na Skarb Państwa myślę skromnie wynosi 3zł.Jakby te 30ml Komora przeznaczył na powodzian to by była reklama.Ale ch..... PO .
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Mam dylemat.Kandydaci liczący się w starciu to Komorowski
Mam dylemat.Kandydaci liczący się w starciu to Komorowski któremu nie ufam,bo prowadzi grę kombinacyjną z Donaldem którego nie uważam i Kaczorowski co do którego mam obawy że zaprzeda Polskę kościołowi rzymsko-katolickiemu bardziej jak ostatni prezydent.
Komentarzy2
Wyświetleń780
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
" zło dobrem zwyciężaj " -jasne , zrozumiałem,
" zło dobrem zwyciężaj " -jasne , zrozumiałem, zagłosuję na Komorowskiego.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~igrekWłocławek
Zalanych terenów przez specgrupę Donalda- jaki jest ich cel
Zalanych terenów przez specgrupę Donalda- jaki jest ich cel ?Może odpowiedzią jest stwierdzenie jednego z powodzian -ONI PATRZĄ NA EFEKTY SWOJEGO NIERÓBSTWA ! Że też ludzie ich nie zagnają do sypania worków ?
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Wizytacje Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA