Forum Włocławek

Osobom zainteresowanym gdzie znajduje się w danej chwili w
Osobom zainteresowanym gdzie znajduje się w danej chwili w powietrzu interesujący ich samolot (łącznie z danymi dot. rejsu przebytą trasą itd) polecam to: http://www.flightradar24.com/
Komentarzy1
Wyświetleń818
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Odstąpię salę weselną na 25 września 2010r w Osięcinach
Odstąpię salę weselną na 25 września 2010r w Osięcinach koło włocławka
Komentarzy1
Wyświetleń762
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Magda W.Włocławek
Kaloryferze ,czy stąd się bierze Twój bunt i
Kaloryferze ,czy stąd się bierze Twój bunt i frustracja: Gazeta Pomorska Wybory prezydenckie 2010 * Jarosław Kaczyński (nr 2) sonda 65.39%, 1362 głosy, SMS pod nr 71051 o treści prez.2 * Bronisław Komorowski (nr 3) sonda 15.27%, 318 głosów, SMS pod nr 71051 o treści prez.3 ...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez kortyzolWłocławek
Jest dla mnie bardzo dziwne i jest rzeczą przejmującą i
Jest dla mnie bardzo dziwne i jest rzeczą przejmującą i smutną, ale na którą trzeba zwrócić uwagę, to sprawa ostatnich słów pilotów. Rosjanin twierdził, iż Polacy krzyczeli: Jezu! Jezu! Lecz, jak wiemy, stenogramy kończą się wykrzyczanym przekleństwem: K...aaaaa...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Witam! Mam pytanie, czy orientuje się ktoś może gdzie we
Witam! Mam pytanie, czy orientuje się ktoś może gdzie we Włocławku są jakieś szkoły szkolenia psów? Wiem, że kiedyś szkolenia odbywały się w pobliżu Szkoły Samochodowej ale adresu szkoły nie pamiętam. Proszę o poważne odpowiedzi i o ewentualne komentarze byłych i obecnych właścicieli czworonogów biorących udział w takim...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Robert Włocławek
mam pytanie: kiedyś za Wisłą była szkoła pielęgniarska,
mam pytanie: kiedyś za Wisłą była szkoła pielęgniarska, czy może ktoś z Państwa orientuje się, gdzie może teraz znajdować się dokumentacja z tej szkoły? Zależy mi na "wyciągnięciu" paru papierków, ale nie mam pojęcia skąd można je uzyskać? jeśli ktoś wie to bardzo proszę o jakąś podpowiedź! z góry dziękuję za każdą...
Komentarzy3
Wyświetleń980
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~dawna szkołaWłocławek
kochani jestem w szoku dostałam pracę ,jednak jak się
kochani jestem w szoku dostałam pracę ,jednak jak się człowiek uprze to coś wskóra .
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~szczęśliwa Włocławek
Nie wiem czy to zwykłe niechlujstwo służb odpowiedzialnych
Nie wiem czy to zwykłe niechlujstwo służb odpowiedzialnych za ustawianie znaków drogowych ? czy to tylko zwykłe ale świadome kuszenie kierowców do popełniania wykroczenia drogowego ? Otóż jadąc trasą Okrzei w kierunku cmentarza na wysokości dawnego przytułku widać znaki informujące o kierunku jazdy w tym o skręcie w lewo czyli w...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~jadziaWłocławek
Nie jestem jasnowidzem z kujawsko-pomorskiego , nie jestem
Nie jestem jasnowidzem z kujawsko-pomorskiego , nie jestem Wernyhorą , ale wiem , czuję to ,że ten człowiek ,przechodzący propagandową metamorfozę na oczach nas wszystkich, jeżeli wygra wybory to na nas , na nasz kraj zaczną spadać wielkie nieszczęścia.
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~cud nr.1Włocławek
Orkiestrowy problem. W ostatnim punkcie dzisiejszej sesji
Orkiestrowy problem. W ostatnim punkcie dzisiejszej sesji Rady Miasta, radna Olga Krut-Horonziak (koło Blok Troski o Włocławek)poinformowała o problemach związanych z obchodami 90. rocznicy wojny polsko-bolszewickiej. Jednym z nich jest problem z orkiestrą, bo szkolna ZSS będzie na wakacjach. Podobno Komendant Straży Pożarnej ma...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~DionizyWłocławek
Wyższa uczelnia (tak wysoka jak góry za Wisłą) obchodzi
Wyższa uczelnia (tak wysoka jak góry za Wisłą) obchodzi swoje 15-to lecie.Ciekawe jakiej klasy specjalistów wypuszcza?
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~UśmiechniętyWłocławek
Znalazłem to porównanie na jednym ze znanych
Znalazłem to porównanie na jednym ze znanych portali: rok 1944: za przekazanie dziecku żydowskiemu jednej marchewki groziła śmierć! rok 2010: za przekazanie dziecku palestyńskiemu jednej paczki makaronu grozi śmierć! Sporo w tym racji.Jak widać Żydzi mieli bardzo dobrych nauczycieli z SS. Teraz zachowują się w identyczny...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~SpokojnyWłocławek
(...) Katastrofa ta zdarzyła się przy okazji uroczystości
(...) Katastrofa ta zdarzyła się przy okazji uroczystości upamiętniających ofiary Katynia. Historia zaś zna wiele przypadków tajemniczej śmierci osób, które próbowały się dowiedzieć, co się stało w Katyniu, i przekazać tę wiedzę światu. Katastrofa samolotu z Władysławem Sikorskim na pokładzie wydarzyła się wkrótce po...
Komentarzy3
Wyświetleń943
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~WinnyWłocławek
na zakończenie weekendu - dla wszystkich użytkowników
na zakończenie weekendu - dla wszystkich użytkowników forum (z jednym małym wyróżnieniem dla kaloryferka:)) odrobina humoru Pewien człowiek zmarł i normalną koleją rzeczy stanął przed świętym Piotrem. Ten mówi: - Niestety, przyjacielu - Popełniłeś w życiu straszny grzech i nie zostaniesz wpuszczony do nieba, zanim za niego...
Komentarzy0
Wyświetleń625
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~grzmiąca miotłaWłocławek
Zdaniem pana Komorowskiego Polacy (mieszkańcy terenów
Zdaniem pana Komorowskiego Polacy (mieszkańcy terenów zalewowych ) nie zrobili od 1997r nic, by przygotować się na tegoroczną powodź .Tym stwierdzeniem spowodował poruszenie wśród sołtysów obecnych na Jasnej Górze .A może będzie kandydował na sołtysa ? To byłby niezły pomysł .
Komentarzy1
Wyświetleń739
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Niedouczeni PolacyWłocławek
A co na to inni
A co na to inni cykliści? http://motoryzacja.interia.pl/news/rowerzysta-bez-swiatel-i-kasku/komentarze,1485908,,30831975
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Zwróćcie uwagę Szanowni Państwo w jaki sposób stary
Zwróćcie uwagę Szanowni Państwo w jaki sposób stary kawaler ukazuje się w mediach od początku kampanii (tj. od tego momentu kampanii, od którego przestał się ukrywać). Po pierwsze - Paprotka, czyli Joanna Kluzik - Rostowska ewidentnie zachowuje się jak potencjalna Pierwsza Dama. I ma prikaz tak się zachowywać aby ukryć w miarę...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
a krawaciarze pierwsi do medali i odznaczeń to im zostało z
a krawaciarze pierwsi do medali i odznaczeń to im zostało z tamtcych lat ...
Komentarzy0
Wyświetleń675
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~abcWłocławek
Zwracam się z uprzejmą prośba do szanownego Cyklisty,żeby
Zwracam się z uprzejmą prośba do szanownego Cyklisty,żeby może oświecił mnie w zakresie przepisów prawa budowlanego bo widzę ,że nie jest ono mu obce a może informacja przyda się innym.Przez moją nieruchomość przechodzi pod ziemią rura energetyczna cieplna MPEC-u. Jak daleko od tej rury mogę cokolwiek pobudować i jakie przepisy...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~czytelnikWłocławek
"Jaka wizyta, taki zamach, bo z 30-tu metrów nie trafić w
"Jaka wizyta, taki zamach, bo z 30-tu metrów nie trafić w samochód to trzeba ślepego snajpera". “No i w końcu mnie tam zawieźli i pokazali. Wtedy zrozumiałem. Dunki nie są najpiękniejszymi kobietami, a to były… kaszaloty”. (2009-05-27 na spotkaniu w prywatnej Wyższej Szkoły Prawa i Administracji w...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Bronek jest the BestWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA