Forum Włocławek

UWAGA!! Na umowy w salonie O..... na w centrum miasta 14-g
UWAGA!! Na umowy w salonie O..... na w centrum miasta 14-g b.m.0 godz 17,zawarłem 24-ro miesięczną umowę na internet mobilny O.... Free z płatną opcją próbną{10 dni}- tak oświadczono.Umowa daje możliwość odstąpienia od niej w terminie 10-ciu dni od daty jej zawarcia.Ponieważ w Miłachówku gdzie dokonywałem próby stwierdziłem...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Stały klient Orange.Włocławek
Dlaczego nigdzie nie ma informacji na temat sprzedaży
Dlaczego nigdzie nie ma informacji na temat sprzedaży stadionu Włocłavii?? Czyżby zarząd chciał załatwić sprawę po cichu żeby upchać własne kieszenie ?? WŁOCŁAVIA TO MY !!!!!
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~KibicWłocławek
Wysadzanie wałów. Czy faktycznie przerwali wczoraj wał pod
Wysadzanie wałów. Czy faktycznie przerwali wczoraj wał pod Płockiem? A co zrobili z Popowem koło Annopola żeby ratować Kazimierz i Puławy poczytajcie komentarze pod artykułem i wysłuchać filmiku: ...
Komentarzy0
Wyświetleń601
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~rafi88Włocławek
tama na wiśle jest przejezdna czy niezabardzo??
tama na wiśle jest przejezdna czy niezabardzo??
Komentarzy2
Wyświetleń945
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~zzzziomekWłocławek
I coż zanosi się na to,że tytuł mistrza popłynie nad
I coż zanosi się na to,że tytuł mistrza popłynie nad morze, a Hala Mistrzów będzie Halą Mistrzów... przyjezdnych. Kiedyś wszystko było oparte na prereklamowanym Tomaszu J.oraz sędziwym Igorze. Dzisiaj zabrakło Pluty i okazało się,że mamy ..dziurawe buty.
Komentarzy1
Wyświetleń679
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~gośćWłocławek
Najlepszy kandydat na
Najlepszy kandydat na prezydenta... http://www.asme.pl/najlepszy_kandydat_Niemiec_na_prezia_AD2005.htm Albo weźcie głosujcie na kumpla o. z Torunia. Macie taki tylko wybór "OWCE" 8 innych kandydatów dla Was nie istnieje, kochacie swoich obiecywaczy, a Janusz Korwin-Mikke jako jedyny mówi tak jak jest, nie obiecuje nic za darmo, mówi...
Komentarzy1
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~wybor 1 z 10Włocławek
Wczoraj jeden ze strażaków na Zawiślu zadał pytanie
Wczoraj jeden ze strażaków na Zawiślu zadał pytanie -Dlaczego na wałach przeciwpowodziowych nie ma Horąziaków ,Kuźniewiczów Kopaczewskich,Sobolewskich,Pawlaków,Kukuckich,Chmielewskich, Skrzypków, i pozostałej ,,elity''oni przecież wszystko wiedzą i potrafią -więc dlaczego tylko gadają....słuszne pytanie ?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Pytanie Włocławek
Drodzy parafianie mało chodzicie do kościoła , jeszcze
Drodzy parafianie mało chodzicie do kościoła , jeszcze mniej na tace dajecie i byście chcieli by powodzi nie było a koś. kat. ma potrzeby.
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PrzeorWłocławek
powódz we włocławku co sie dzieje na tym swiecie ludzie
powódz we włocławku co sie dzieje na tym swiecie ludzie nie maja gdzie sie schronic traca cały dobytek zwierzeta sie topia koszmar!!! i gdzie tu jest pan BÓG!! ZE TYM BIEDNYM LUDZIA NIE POMOŻE
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~mizanowska ewelinaWłocławek
Czy to prawda,ze we Włocławku wzorem innych miast jest
Czy to prawda,ze we Włocławku wzorem innych miast jest organizowana pielgrzymka do grobu Kaczyńskich w Krakowie?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
jak wyglądają bulwary we włocławku? są zalane?
jak wyglądają bulwary we włocławku? są zalane?
Komentarzy2
Wyświetleń691
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~zsddcdWłocławek
Lenz szefem PO w regionie. Olszewski przegral, armia glodnych
Lenz szefem PO w regionie. Olszewski przegral, armia glodnych gniewnych z Wloclawka ma powazna zagwozdke. Nie pomogl Dzieciol, Zwiefka, Sikorski a nawet Sobolewski. Pare osob we Wloclawku ma cieplo. Co Wy na to PO-wiacy?
Komentarzy2
Wyświetleń808
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PO-wiakWłocławek
Jak spora część włocławian byłem dziś w parku
Jak spora część włocławian byłem dziś w parku Sienkiewicza. Zszokował mnie pewien widok. Otóż szła sobie rodzinka po zalanej alejce. Mniejsza o to, że mamusia i tatuś brodzili w brudnej wodzie, ale zaciągnęli do tego też swoje dziecko. Ludzie zastanówcie się co robicie. Komuś wymyło szamba, wymyło cmentarze itp., a wy w tym...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez profek412Włocławek
witam czy ktoś poda mi informacje czy most na DK 67 jest
witam czy ktoś poda mi informacje czy most na DK 67 jest przejezdny . Bede przejeżdrzał w nocy przez Włocławek w strone Lipna i niewiem jak jest z powodzią u Was .
Komentarzy1
Wyświetleń894
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~jan MWłocławek
a pan wiceprezydent zamiast w miescie stac na strazy
a pan wiceprezydent zamiast w miescie stac na strazy bezpieczenstwa widziany był w Gdyni na meczu anwilu .WSTYD!!!
Komentarzy3
Wyświetleń995
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~jonWłocławek
Dzisiaj i wczoraj kilkakrotnie odwiedzał Zawiśle i tamę.
Dzisiaj i wczoraj kilkakrotnie odwiedzał Zawiśle i tamę. Kazał tym ze słóżb miejskich szybciej się ruszać przy workach. Widać że ma wszystko pod kontrolą. A jak tama pierdyknie to nawet ksiądz dyrektor nie pomoże. I nie obwiniajcie nikogo tylko bierzcie się do roboty a nie z aparatami biegacie jak na jakimś jarmarku rozmaitości.
Komentarzy0
Wyświetleń621
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Prezydent jest OKWłocławek
Świniary uratowały tamę,Włocławek i poniższe
Świniary uratowały tamę,Włocławek i poniższe miejscowości tak jak Wilki w lubelskim uratowały stolicę. Czy to naprawdę działanie natury? Czy to ta gwarancja Tuska?
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~nemo105Włocławek
Pałucki JEST na terenach zagrożonych! Głupie pytanie gdzie
Pałucki JEST na terenach zagrożonych! Głupie pytanie gdzie ano wczoraj pogonił służby i nakazał pomoc w wypełnianiu worków. Ja miweszkam na zawiślu i niestety mój mąż już nie żyje więc męskiej reki w domu brakuje. Pałucki był na zawiślu i zaintresował się moją sytuacją. Pomogli. Więc nie piszcie głupot bo facaet sie...
Komentarzy2
Wyświetleń857
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~agaWłocławek
Gdzie jest obrona cywilna miasta Włocławka -niezastąpiona
Gdzie jest obrona cywilna miasta Włocławka -niezastąpiona w takich sytuacjach ??????????? Gdzie jest wojsko ze sprzętem saperskim ??????????? Ideologią wody się nie zatrzyma !!!!!!!
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Czemu Arriva PCC nie jeździ do Włocławka ?
Czemu Arriva PCC nie jeździ do Włocławka ?
Komentarzy3
Wyświetleń970
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ŁukaszWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA