Forum Włocławek

TVP Kujawy informuje,że zalewa Kowal.Dlaczego burmistrz nie
TVP Kujawy informuje,że zalewa Kowal.Dlaczego burmistrz nie ogłasza jeszcze zagrożenia powodziowego???? Może czeka ,aż wały przed tamą puszczą.
Komentarzy1
Wyświetleń820
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~egoWłocławek
Coraz bardziej wymyślne fryzury prezentują lokalni politycy
Coraz bardziej wymyślne fryzury prezentują lokalni politycy ostatnio fryzurą "na żel"zaszokował były poseł "Samoobrony"-obecnie Włocławskie Forum Rozwoju,ale to co pokazała p.poseł PO to już totalny kicz. A mamy we Włocławku tyle zakładów fryzjerskich-czyżby to reklama któregoś z nich?
Komentarzy0
Wyświetleń624
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~egoWłocławek
Czy Tama Pęknie jakie będą Skutki nadciągającej Fali
Czy Tama Pęknie jakie będą Skutki nadciągającej Fali Kulminacyjnej Czy grozi nam katastrofa Nasza Tama "staruszka" Nie Wytrzyma Takiego Naporu Wody..
Komentarzy3
Wyświetleń964
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek
Co ma do pwiedzenia mieszkańcom Grodzkiej Sztab Kryzysowy
Co ma do pwiedzenia mieszkańcom Grodzkiej Sztab Kryzysowy we Włocławku -nabrał wody w usta ?
Komentarzy0
Wyświetleń627
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Grodzka Włocławek
kilka dni temu napisałam ,że firma budowlana z ul
kilka dni temu napisałam ,że firma budowlana z ul Toruńskiej nie wywiązuje się na czas ze swych zobowiązań wobec pracowników .Teraz kiedy poznałam realia całej sprawy jestem gotowa przeprosic właściciela Pana DK .Mam nadzieję ,że sprawa do końca będzie pomyślnie załatwiona z pożytkiem dla obu stron .
Komentarzy0
Wyświetleń666
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~wyjaśnienie Włocławek
Niezależna pl.-Ekperci od nawigacji satelitarnej-TO BYŁ
Niezależna pl.-Ekperci od nawigacji satelitarnej-TO BYŁ ZAMACH.
Komentarzy2
Wyświetleń840
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~platformersWłocławek
Witam wszystkich serdecznie i proszę zorientowanych o pomoc.
Witam wszystkich serdecznie i proszę zorientowanych o pomoc. Moje dziecko w tym roku kończy Szkołę Podstawową (do tej pory, corocznie kończyło z wyróżnieniem, ma b. dobre wyniki w nauce), problem tkwi w wyborze Gimnazjum. Może ktoś zorientowany w temacie podpowie które wybrać. Proszę o poważne wpisy i z góry dziękuję.
Komentarzy3
Wyświetleń906
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~rodzicWłocławek
Oczy bolą patrzeć jak byliśmy przygotowani do powodzi. W
Oczy bolą patrzeć jak byliśmy przygotowani do powodzi. W telewizji widać tylko straż i miejscową ludność, a gdzie jest wojsko, czy siedzi w koszarach?,kto zarządza wojskiem ,czy wszyscy są na misjach zagranicznych? Pytanie może głupie ale u nas wszystko jest możliwe, kraj tonie w błocie a oni gdzie?Nikt stołków nie straci no i aby...
Komentarzy1
Wyświetleń693
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~alexWłocławek
Powódź pokazuje dokładnie ,co przez te wszystkie lata
Powódź pokazuje dokładnie ,co przez te wszystkie lata robili dla naszego bezpieczeństwa ZA NASZE PIENIADZE nasi wybrańcy . Nie cieszcie się ,że we Włocławku jeszcze nie ma powodzi ,gdyby była, oni pierwsi by się ewakuowali ,a do was by apelowali o samopomoc tak jak to jest np. w Tarnobrzegu.Jakich wybieramy -takich mamy!
Komentarzy3
Wyświetleń890
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Obraz władzy Włocławek
Pan Prezes lubi dzieci.Hehehehe Cyt...Chłopiec był
Pan Prezes lubi dzieci.Hehehehe Cyt...Chłopiec był zaskoczony i nieśmiały, ale gdy prezes szepnął mu coś do ucha, najwyraźniej coś bardzo śmiesznego, Jasiek zaczął się serdecznie śmiać... Pardon / Artykuł „Jarosław rozdaje dzieciom iPody!”
Komentarzy0
Wyświetleń647
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Ja wiem że Pałucki nigdy nie chciał likwidacji Przedszkola
Ja wiem że Pałucki nigdy nie chciał likwidacji Przedszkola na Zazamczu. Ktoś w sposób brzydki go wkręca. Nawet on wie że przedszkola są potrzebne! Ludzie - robią Wam wodę z mózgu. Zamiast sieć zamęt trzeba było pójść zapytać a nie wychwalać ludzi którzy nie mają wpływu na losy placówek hehehehe
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~matkaWłocławek
Czy ktoś może miarodajnie podać zarobki prezesów
Czy ktoś może miarodajnie podać zarobki prezesów włocławskich spółdzielni mieszkaniowych ? Czy maja oni obowiązek składać jawne oświadczenia majątkowe ?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Pytanie Włocławek
Mój syn przystępuje do sakramentu Bierzmowania. Co
Mój syn przystępuje do sakramentu Bierzmowania. Co niedziela musi zasuwać z zeszytem i potwierdzać obecność na mszy. Niezłe zaufanie do wiernych mają księża. Proponuję żeby syn przyniósł zaświadczenie od nich że oni nie molestują,nie współpracowali z SB itp. Skoro oni nie ufają to dlaczego im mamy ufać?
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AntyWłocławek
WIELKI PODZIĘKOWANIA DLA WSZYSTKICH W SPRAWIE RATOWANIA
WIELKI PODZIĘKOWANIA DLA WSZYSTKICH W SPRAWIE RATOWANIA PRZEDSZKOLA NR 14 - WŁOCŁAWSKIM MEDIOM, PANU RADNEMU CHMIELEWSKIEMU, MIESZKAŃCOM MIASTA I RODZICOM PRZEDSZKOLAKÓW!!!!!!!!!!!!!!!
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~URATOWANE PRZEDSZKOLE!Włocławek
pszygotujmy sie na wysoka wode i zrubmy cos z tyum na
pszygotujmy sie na wysoka wode i zrubmy cos z tyum na przyszlosc remontujmy i wzmacniajmy budujmy nastepny zbiornik kolotorunia jaki jest w planach
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~przybylowski mariuszWłocławek
No to teraz dopiero się zacznie.Odsyłam
No to teraz dopiero się zacznie.Odsyłam do: http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,7890290,Publicysta__Radia_Maryja__agitowal_w_lodzkim _kosciele.html http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7896113,Proboszcz_lodzkiej_parafii__mozna_agitowac_w _kosciele.html
Komentarzy0
Wyświetleń633
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~bert.Włocławek
Ostrzegam, firma budowlana mieszcząca się we Włocławku
Ostrzegam, firma budowlana mieszcząca się we Włocławku przy Toruńskiej pana D. NIE WYPŁACA WYNAGRODZENIA.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~oszukany Włocławek
Odwołajmy zarząd SM Południe. Precz z nimi. Ludzie nie
Odwołajmy zarząd SM Południe. Precz z nimi. Ludzie nie dajmy się już więcej omamiać.
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~członek SM PołudnieWłocławek
Dzisiejsza wypowiedź Andrzeja Stankiewicza z "Newsweeka" na
Dzisiejsza wypowiedź Andrzeja Stankiewicza z "Newsweeka" na antenie Tok FM : Jest taka nieoficjalna informacja, krążąca wśród dziennikarzy, pewna historia nigdzie nie podawana, ale ją opowiem, bo to co ostatnio robi Bartoszewski uwiarygadnia tę historię. On podobno, kiedy zadzwonił do niego jeden z dziennikarzy w dniu katastrofy, miał...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
HONOROWI LUDZIE POLITYKA I HONOR chyba wam sie w glowach
HONOROWI LUDZIE POLITYKA I HONOR chyba wam sie w glowach poprzewracalo politycy to zaprzeczenie honoru i godnosci do nich pasuje bardziej slowo cwaniacy.......
Komentarzy1
Wyświetleń784
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PiotrWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA