Forum Włocławek

Szanowni Internauci.Zadam Czcigodnym Internautom
Szanowni Internauci.Zadam Czcigodnym Internautom zagadkę-ciekawostkę. Proszę podać nazwiska dwóch polskich aktorek pochodzących z Włocławka.Dla ułatwienia dodam,że jedna z nich ukończyła Szkołę Podstawową Nr.10- druga Szkołę Podstawową Nr.6,zaś obie były absolwentkami Liceum im.Marii Konopnickiej(obie wystepowały w teatrzyku...
Komentarzy21
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
Czytałem ostatnio jak wyjęto z grobu szczątki Popiełuszki
Czytałem ostatnio jak wyjęto z grobu szczątki Popiełuszki i dalej się nad nimi pastwiono ,jakby za życia miał mało.Narobiono z rej zgnilizny relikwii.Teraz pajace typu niektórych nawiedzonych m.in. z tego forum będą się do tych relikwii modlić zamiast do Boga.Dziwne bo przecież nie zrobiono go jeszcze nawet świętym.Innego zgnilaka...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Ach, jak bylo zabawnie :-) Ale kto to w 6:10
Ach, jak bylo zabawnie :-) Ale kto to w 6:10 jest? http://www.wykop.pl/link/364238/powrocmy-jak-za-dawnych-lat-wybory-1991/ Nasza lokalna gwiazda i promotor.
Komentarzy1
Wyświetleń714
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~stare czasyWłocławek
Prosze o pomoc w znależeniu dobrego okólisty we Włocławku
Prosze o pomoc w znależeniu dobrego okólisty we Włocławku
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Lidia HumiennaWłocławek
W zastraszającym tempie przybywa w naszym mieście
W zastraszającym tempie przybywa w naszym mieście trzydziestek. I wcale nie chodzi tu o wiek włocławianek, bo te, niezależnie od wieku są najpiękniejsze!
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez pamarWłocławek
gdzie w Naszym mieście wybrać się na balety?chodzi mi
gdzie w Naszym mieście wybrać się na balety?chodzi mi kulturke bez bijatyk bez małolatów bez zaczepek!!!!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~małpaWłocławek
No i proszę, jeżeli chodzi o kampanię wyborczą Kaczoka
No i proszę, jeżeli chodzi o kampanię wyborczą Kaczoka wszystko zaczyna odbywać się wg scenariusza, który niedawno przedstawiłem. Oto patrzy na nas z plakatu twarz cherubinka: prosi wyborców o głos, zmiłowanie i modlitwę. Fotka wypacykowana niczym ilustracja z jakiegoś pisma dla Jehowych. Wczoraj społeczeństwo mogło się...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Oto zjawiam się niezalogowany i mam pytanie do ogółu
Oto zjawiam się niezalogowany i mam pytanie do ogółu forumowiczów. Ale od początku: dotąd używałem firefoxa, a dziś postanowiłem przerzucić się na google chrome. No i nie mogę się zalogować. Tu i jeszcze w kilka innych miejsc. Jedynie faceebok przyjmuje hasło i login. Wie ktoś czym może to być spowodowane? O co tu do diabła...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~zbuntowany_kaloryfer_qwa_Włocławek
Zarząd Pchloża (bo inaczej o tym burdelu nie można
Zarząd Pchloża (bo inaczej o tym burdelu nie można powiedzieć) kpi sobie z ludzi w żywe oczy. Biorą ciężkie pieniądze od handlarzy a co oferują w zamian? To co się dzieje na powiększonym niedawno terenie woła o pomstę do nieba, warunki są tam po prostu koszmarne, niedługo będzie tam wody po kolana.To samo dzieje się na...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~RobertWłocławek
Drodzy internauci co o tym wszystkim
Drodzy internauci co o tym wszystkim sądziciehttp://www.google.pl/search?q=komentarz+z+rosji&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
Komentarzy3
Wyświetleń922
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~JohanWłocławek
Ulica Kapitulna jest remontowana tak jak Chopina.
Ulica Kapitulna jest remontowana tak jak Chopina. Zmodernizowano ją o jeszcze jeden pas. Ale tu wszyściutko będzie nowe. Tam mała ingerencja Pałuckiego i już lepiej się jeździ.
Komentarzy1
Wyświetleń760
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~adaśWłocławek
Na to warto
Na to warto spojrzeć! http://wyborcza.pl/duzy_kadr/1,97905,7858569,Defilada_z_okazji_Dnia_Zwyciestwa.html
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
sprawa jest tego typu ostatnio miałem wątpliwą
sprawa jest tego typu ostatnio miałem wątpliwą przyjemnośc dostać mandat od strazy miejskiej okej źle zrobiłem należało mi się i tu nie mam żalu ale co ciekawe mandat pisał mi znany z widzenia straznik który się biedny przewrócił na rowerze byłem swięcie przekonany że takich ludzi już nie ma w straży ale widzę że to osoba...
Komentarzy1
Wyświetleń822
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~sssssssssssssWłocławek
Oglądałem w jednej z włocławskich tv relację z
Oglądałem w jednej z włocławskich tv relację z piątkowej Parady Schumana. Zastanawia mnie dlaczego część dzieci uczestniczącej w niej wyglądały jak reklamy browarów. Czy tak teraz wygląda edukacja w naszych szkołach? Dlaczego nauczyciele do tego doprowadzili?
Komentarzy1
Wyświetleń762
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez profek412Włocławek
Kler to już chyba oszalał.To się w głowie nie mieści.A
Kler to już chyba oszalał.To się w głowie nie mieści.A co z królową ? http://wyborcza.pl/1,75248,7857682,Chca_Jezusa_Krolem_Polski__Biskupi_zacznijci e_myslec_.html
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dlaczego Poczta Polska/listonosze/ i banki nie pracują w
Dlaczego Poczta Polska/listonosze/ i banki nie pracują w soboty,czyżby w Polsce obowiązywał szabas?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~krosWłocławek
Dlaczego ekipy najpierw naprawiają I etap Królowej Jadwigi
Dlaczego ekipy najpierw naprawiają I etap Królowej Jadwigi straszliwie się grzebiąc i używając "złomu" a nie sprzętu. Kiedy wreszcie rozpoczną II etap Alei Królowej Jadwigii. Od ulicy Kruszyńskiej do Toruńskiej, w standardzie 2x2 (2 pasy w każdym kierunku), ze ścieżkami rowerowymi i chodnikami, drzewkami, zielenią. Czas brać się...
Komentarzy1
Wyświetleń661
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Aleja Królowej JadwigiiWłocławek
Pewna lokalna gazeta zorganizowała sondaż sms dot.
Pewna lokalna gazeta zorganizowała sondaż sms dot. nadchodzących wyborów. Cyt.: "W naszej sondzie sms-owej sensacja. Na pierwszym miejscu znalazł się J. Kaczyński! Murowany faworyt (według sondaży) - B. Komorowski - daleko z tyłu. Przed kandydatem PO znalazł się W. Pawlak. Na grafice wyniki z godz. 18.00 z 7 maja. Zakończyliśmy I...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Prawda jest jedna. "Zwycięstwo PiS byłoby zwycięstwem
Prawda jest jedna. "Zwycięstwo PiS byłoby zwycięstwem Polski konserwatywnej. Polski katolickiej. Polski dbającej o to, by wszystkim żyło się lepiej - pod warunkiem że noszą sutannę albo habit."
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Zastanawiam się w jaki sposób wysadzono ten wulkan, żeby
Zastanawiam się w jaki sposób wysadzono ten wulkan, żeby zepsuć ceremonię na Wawelu?/podobno Pospieszalski/buhahaha.
Komentarzy0
Wyświetleń741
Śledzących0
Ocena1

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA