Forum Włocławek

ostatnio we włocławku pracodawcy firm budowlanych nie
ostatnio we włocławku pracodawcy firm budowlanych nie wypłacają robotnikom pensji ,pstrykają po parę groszy zaliczki .Mój znajomy przyjmując się do takiej firmy ,wydał na badania ,na odzież roboczą (ponieważ wymagano odpowiedniej , ),poniósł koszta związane z dojazdem i co ?po miesiącu uczciwej pracy ,przyszedł czas na wypłatę...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~kleczkoska.Włocławek
"Energa"_pracownicy tej oto firmy zorganizowali dziś w
"Energa"_pracownicy tej oto firmy zorganizowali dziś w Gdańsku protest ,przeciwko miedzy innymi niskim płacą .Jeden z protestujących powiedział że zarabia po 30 latach pracy 3400 brutto.Mają również 13 -te pensje ,bony na święta .I wyszli na ulice ,ponieważ ci ludzie chcą życ nie wegetowac . A my biedne żuczki w tym zapomnianym...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~alutkaWłocławek
To do Grecji faceta, albo jeszcze lepiej-do Hadesu
To do Grecji faceta, albo jeszcze lepiej-do Hadesu ! http://www.youtube.com/watch?v=RTP9lH9uoIc&feature=player_embedded
Komentarzy3
Wyświetleń952
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JKM na prezydenta !!!Włocławek
Jak to jest z Prezydentem jak pojedzie do watykanu oddaje
Jak to jest z Prezydentem jak pojedzie do watykanu oddaje poklon papiezowi wiec tym samym oodaje nas pod wladanie kk myle sie? , a jesli to jego prywatna sprawa i religia to niech to robi nie na oczach calego świata znowu sie myle??
Komentarzy2
Wyświetleń700
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PiotrWłocławek
Tak można podsumować nerwowy, propagandowy bełkot
Tak można podsumować nerwowy, propagandowy bełkot wybrańców i mediów bedących na ich usługach po emisji reportażu ,,SOLIDARNI 2010''.Będąc pod Pałacem Prezydenckim widziałem normalnych ludzi .Powstaje więc pytanie : W czyim imieniu rządzi ta władza ,skoro prawda ją w oczy kole ? Myślę ,że ciąg dalszy prawdy jest nieuchronny.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Prawda w oczy kole Włocławek
W Białymstoku realizowane są 152 projekty
W Białymstoku realizowane są 152 projekty współfinansowane z pieniędzy UE a ile we włocławku?
Komentarzy2
Wyświetleń773
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~maniekWłocławek
WYBORY tuż tuż. I zdecydowanie oddam swój głos na
WYBORY tuż tuż. I zdecydowanie oddam swój głos na każdego kto nie jest związany z piso post pc-owkim obozem politycznym. Bo tam tylko szara strefa. Nie wyjaśniono afer i przekrętów pc, a już ci sami ludzie mienią się ozdrowicielami naszego kraju. A jak słyszę pana co handelek z Begerową uprawiał to złość mnie bierze i...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MalickiWłocławek
UWAGA BARDZO PILNA WIADOMOŚC Z OSTATNIEJ
UWAGA BARDZO PILNA WIADOMOŚC Z OSTATNIEJ CHWILI!!! http://www.youtube.com/watch?v=JfDEAjoo1f4
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~kugelWłocławek
szukam dobrego mechanika samochodowego takiego co ma pojecie
szukam dobrego mechanika samochodowego takiego co ma pojecie a nie nazwe
Komentarzy3
Wyświetleń886
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~piotrWłocławek
W dniach 11-13.05.2010 r w teatrze we Włocławku odbył się
W dniach 11-13.05.2010 r w teatrze we Włocławku odbył się XV Przegląd Artystyczny Przedszkolaków. Ładnie na pewno wszystko będzie wyglądało w regionalnych kanałach telewizyjnych. Organizacja natomiast to prawdziwa żenada. Na naganę zasługuje szczególnie pani, która nie chciała wpuszczac rodziców do garderoby i wyganiała ich,...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~zawiedzionyWłocławek
Oto coś na czasie: słownik wyrazów i zwrotów politycznie
Oto coś na czasie: słownik wyrazów i zwrotów politycznie poprawnych Niepoprawne | Politycznie poprawne Niemowa - osoba o wzmożonej werbalizacji ruchowej Głuchy - zorientowany wizualnie, czytający z ruchu warg Ślepy - zorientowany słuchowo, osoba o orientacji kontaktowej, widzący inaczej Kurdupel - osoba o obniżonym środku...
Komentarzy2
Wyświetleń878
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
witam wszystkich którzy zainteresowani są łowieniem ryb na
witam wszystkich którzy zainteresowani są łowieniem ryb na łowiskach prywatnych (stawy) Serdecznie zapraszam do Bogucina (12 km od wlocławka na trasie włocławek - Lipno) wstęp to jedyne 15 zł. Cisza, spokój, wkoło lasy. Więcej pod numerem tel. 507-805-159
Komentarzy2
Wyświetleń843
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KrzysiekWłocławek
Zastanawiam się kiedy Policja i wydział komunikacji zrobią
Zastanawiam się kiedy Policja i wydział komunikacji zrobią porządek z instruktorami i szkołami jazdy. Jechałem dzisiaj za citroenem c3 szkoły P.... To co zobaczyłem po prostu mnie przeraziło, a mianowicie: samochód z pękniętą przednią szybą (pęknięcie w polu widzenia zarówno kierowcy jak i instruktora). Natomiast sam instruktor w...
Komentarzy1
Wyświetleń700
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~przerażonyWłocławek
Wiem z podsłuchanej zupełnie przypadkiem rozmowy na
Wiem z podsłuchanej zupełnie przypadkiem rozmowy na przystanku autobusowym jak jeden z proboszczów włocławskich mając córkę już na studiach ,nie chciał ochrzcić dziecka urodzonego bez zawarcia związku małżeńskiego.To proboszcz z Z... ma ślubne dziecko ?Słyszałem/znowu/, że ukradkiem śluby brali członkowie PZPR a okazuje się...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Wojciech Cejrowski raz już wziął ślub kościelny. Z
Wojciech Cejrowski raz już wziął ślub kościelny. Z podróżniczką i dziennikarką Beatą Pawlikowską.Tamten związek związek został w świetle prawa kanonicznego unieważniony.Jak to jest ?Teraz zagorzały katolik i katoliczka Joanna Najfeld wzięli wzięli znowu kościelny ślub.Życzę im na nowej drodze życia wszystkiego...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Panie Prezydencie Pałucki widziałam dziś jak na ulicy
Panie Prezydencie Pałucki widziałam dziś jak na ulicy Kaliskiej naprawiano chodniki - chcę podziękować. Wreszcie moja babcia spokojnie będzie mogła chodzić do kościoła bez obawy że skęci nogę. Radni mieli moje prośby o naprawienie chodników w nosie.
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ADAWłocławek
Oglądałem wczoraj w "Faktach po faktach" w TVN,rozmowę
Oglądałem wczoraj w "Faktach po faktach" w TVN,rozmowę Durczoka z Leperem.Żenada http://www.tvn24.pl/28377,1655888,0,1,fakty-po-faktach,fakty_wiadomosc.html
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
20 lat mija od powstania PC, protoplasty pIs. Garść
20 lat mija od powstania PC, protoplasty pIs. Garść faktów: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7872366,20_lat_temu_powstalo_Porozumienie_Centrum__pierwsza.html
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Czy KUADY są wyłączone z Prawa o Ruchu Drogowym ,czy Sraż
Czy KUADY są wyłączone z Prawa o Ruchu Drogowym ,czy Sraż Miejska i Policja nie mają obowiązku kontrolowania tych pojazdów .Czy musi dojść do tragedii by SŁUŻBY się tymi szalejacymi pojazdami zainteresowały .KTO BĘDZIE PLACIŁ ODSZKODOWANIA OFIAROM TYCH SZALEŃCÓW -skoro Straż Miejska i Policja udają ,że nie widzą problemu .
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
a co by bylo gdyby powrocila komuna zamkli granice a co
a co by bylo gdyby powrocila komuna zamkli granice a co najwazniejsze kler by dostal po ...?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KOMUNAWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA