Forum Włocławek

Pani Dyr PUP we Włocławku opowiada w tv ile to jest pracy w
Pani Dyr PUP we Włocławku opowiada w tv ile to jest pracy w naszym mieście .Jak można siac taką propagandę ? ogłoszenia zamieszczone na tablicy są od kilku miesięcy te same i nie aktualne .Czy według pracowników PUP latanie z akwizycją ,jakieś wciskanie ludziom kitu to jest praca ?Przecież to na fleki do butów się nie zarabia .
Komentarzy23
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~alutka Włocławek
PRZEDSZKOLE NR 14 WE WŁOCŁAWKU CHCĄ PRZENIEŚĆ DO SZKOŁY
PRZEDSZKOLE NR 14 WE WŁOCŁAWKU CHCĄ PRZENIEŚĆ DO SZKOŁY NR 18. Jestem mama dziecka które od wrzesnia będzie tam chodzic i jestem załamana tym pomysłem, żeby przenosić maluchy do szkoły. Gdzie niby te dzieci bedą się bawić na dworzu na boisku? obok 13 latków biegajacych, grających w piłke i rzucających palantówką?podobno chcą...
Komentarzy1
Wyświetleń988
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~kafiWłocławek
Ogladając w CW idywidualne wystąpienia radnych zastanawiam
Ogladając w CW idywidualne wystąpienia radnych zastanawiam się jak zostali wybrani tacy jak: Wypijewski, Stelmasik, Chmielewski, Horonziakowie czy Raczyński i "wschodząca gwiazda" junior Jarzembowski. Mam nadzieję, że ich ostatnie "parcie na szkło" nie wpłynie na wynik najbliższych wyborów.
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ciosWłocławek
zagłosuję na Kaczyńskiego jak publicznie poprze
zagłosuję na Kaczyńskiego jak publicznie poprze mniejszości seksualne.
Komentarzy0
Wyświetleń599
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~jpWłocławek
Jak już chyba wszem i wobec wiadomo, w skład komitetu
Jak już chyba wszem i wobec wiadomo, w skład komitetu poparcia dla prezydentury B. Komorowskiego wchodzi elita naszego narodu, ludzie wybitni i zasłużeni w różnych dziedzinach i na różnych płaszczyznach życia publicznego. Ludzie znani i szanowani w Europie i na świecie, ludzie, z których możemy być dumni iż są naszymi rodakami. To...
Komentarzy23
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
kandydat na prezydenta Pan Kaczyński zaskakuje coraz
kandydat na prezydenta Pan Kaczyński zaskakuje coraz bardziej .Co dzień się zmienia ,wprowadza w swoje życie zmiany ,dziś się dowiedziałam że zaczął intensywnie uprawiac sport .Zobaczycie do czerwca nas zaskoczy i się ożeni w związku z tym będzie pierwsza dama .Jego sztab na pewno postara się o to aby była bardziej reprezentatywna...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~kleczkosia Włocławek
Byłem ostatnio w Toruniu na ul. Majdany.Cudowny widok
Byłem ostatnio w Toruniu na ul. Majdany.Cudowny widok panoramy tego miasta w nocy.Coś pięknego.
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Czyje to przesłanie -zapytanie ? Na pewno nie jesteś z
Czyje to przesłanie -zapytanie ? Na pewno nie jesteś z Poznania, ani z Krakowa, ani tym bardziej nie jesteś Szkotem, skoro robisz taki cenny prezent.
Komentarzy1
Wyświetleń786
Śledzących1
Ocena2
Wolacy, czyli pIsowski elektorat i jego powalająca
Wolacy, czyli pIsowski elektorat i jego powalająca argumentacja. Perełki...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
W najbliższym czasie zostanie zlikwidowane (dla
W najbliższym czasie zostanie zlikwidowane (dla usprawiedliwienia: przeniesione) przedszkole na ul. Hutniczej. W przedszkolu ma powstać biblioteka, a w szkole mają być zaadoptowane pomieszczenia dla potrzeb przedszkola. UWAŻAM, ŻE PROŚCIEJ POZOSTAWIĆ PRZEDSZKOLE W SPOKOJU, A JEŻELI SĄ WOLNE POMIESZCZENIA W SZKOLE SP. 18 TO (JEŻELI...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~zawiedziony rodzicWłocławek
Lech Kaczyński został pośmiertnie odznaczony najwyższym
Lech Kaczyński został pośmiertnie odznaczony najwyższym odznaczeniem WOCCU, organizacji skupiającej tzw. unie kredytowe z całego świata - w tym polskie SKOK-i. W związku z przedłużającą się żałobą i stosowanemu szantażowi moralnemu media nie nagłaśniały specjalnie tego faktu, a co za tym idzie - okoliczności i powodów...
Komentarzy23
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Ostatnio, w lokalnej,permanentnie testującej telewizji,
Ostatnio, w lokalnej,permanentnie testującej telewizji, widziałem żywe obrazki ,na których to specjalista od wysypywania czy też przesypywania zboża ,prowadził dialog z tzw.społeczeństwem lub inaczej z elektoratem ,na rynku a jak kto woli to na bazarze.Jaka sceneria taki elektorat. Moim zdaniem, Kiepscy,Pażdziochowie i im podobni to...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~nieco starszyWłocławek
Czy ktoś już słuchał nowego radia powołanego przez
Czy ktoś już słuchał nowego radia powołanego przez Rydzyka. Radio SIM ruszyło na początku maja i jest nadawane przez stronę internetową simradio.pl. Jak podały wirtualne media.pl - ma ono trafić przede wszystkim do młodych odbiorców.A co aBc sądzisz?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Tak zimno a MPEC nie grzeje. Już wszyscy na urlopy poszli?
Tak zimno a MPEC nie grzeje. Już wszyscy na urlopy poszli? Co za miasto? chyba się wyprowadzę
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Zimno a MPEC, Co na to?Włocławek
Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie
Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie. Tylko k. kiedy?
Komentarzy1
Wyświetleń709
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ktosWłocławek
CIEKAWE ILE PODWYŻKI KABLOWKA ZAFUNDUJE SWOIM UŻYTKOWNIKOM
CIEKAWE ILE PODWYŻKI KABLOWKA ZAFUNDUJE SWOIM UŻYTKOWNIKOM ZA DARMOWY ODBIÓR RADIOWY W CENTRUM MIASTA DLA "BIEDOTY" I P5ROTESTUJĄCYCH KUPCÓW.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
A czemu pis odcina się od pc? Kto wyjaśni?
A czemu pis odcina się od pc? Kto wyjaśni?
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MarianWłocławek
podobno po odpadnieciu w play-off Cavaliers Lebron James na
podobno po odpadnieciu w play-off Cavaliers Lebron James na przyjechac do Polski i pojawic sie na jednym z meczow Anwilu zeby spotkac sie ze swoim przyjacielem Dru Joyce
Komentarzy2
Wyświetleń850
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~obserwatore_romanoWłocławek
Jedna z krajowych drog nadzorowana byla przez krawca, ktory
Jedna z krajowych drog nadzorowana byla przez krawca, ktory miedzy innymi nadzorowal budowe mostow, posterunek policji..., W innym wojewodztwie przetargi na budowe drog wygrywala spolka dajaca urzednikom wysokie lapowki ale wyraznie wywarto nacisk na media aby nie podawac nazwy lapownika a jak to jest w rzeczywistosci z firma S....., ktora...
Komentarzy0
Wyświetleń611
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AdaWłocławek
Szanowny pan "szuja" i "zbuntowany"- myślę, że z
Szanowny pan "szuja" i "zbuntowany"- myślę, że z satysfakcją będą podziwiać przykłady POlityki miłości. Oto link do artykułu: http://niezalezna.pl/article/show/id/34157
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~aBcWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA