Forum Włocławek

Ostatnio czytałem wpis na tym portalu dotyczący
Ostatnio czytałem wpis na tym portalu dotyczący umieszczenia hasła na rurze MPEC przy skrzyżowaniu ul.Cmentarnej i Chopina. WŁOCŁAWEK MIASTEM NOWYCH MOŻLIWOŚCI :) Słusznie zauważono że chyba możliwości korupcyjnych. Firma która zrobiła ten napis w pierwszej wersji oklejała samą rurę.Folia z napisami odklejała się od rury...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~BystryWłocławek
Jutro będą Was prosili o pieniądze na pomoc dla powodzian.
Jutro będą Was prosili o pieniądze na pomoc dla powodzian. Zanim zadecydujecie, kto ma być dysponentem Waszych środków dobrze się zastanówcie. Ojciec dyrektor zbierał na stocznię, a stocznia zobaczyła pieniądze jak świnia niebo. Urzędnicy watykańscy mają zwyczaj najpierw dbać o swoje potrzeby i interesy. Gdyby ktoś chciał...
Komentarzy0
Wyświetleń587
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~bómWłocławek
Nareszcie jakaś konkretna kandydatura-chłop z
Nareszcie jakaś konkretna kandydatura-chłop z doświadczeniem ,po liniii i po szkoleniach (podobno uniwersytet robotniczy ukończył) ,on zrobi w tym mieście porządek ,no i miłośnik marki VOLVO .....NO ALE PRZY ZAROBKACH 170TYŚ ROCZNIE MOŻE SOBIE NA TO POZWOLIĆ .
Komentarzy2
Wyświetleń919
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Pawlak na prezydenta Włocławek
Nareszcie ktoś puknął się w głowę i stwierdził że
Nareszcie ktoś puknął się w głowę i stwierdził że przyczyną powodzi są bobry, kto żyw a zwłaszcza myśliwi mają nakaz strzelania bobrów. Tak u nas się szuka przyczyn, na pewno bóbr sprzyja że wały będą przeciekać ale to nie jest przyczyna. Teraz trzeba czekać jak ktoś z "mądrych" zauważy jakie bobry czynią szkody w...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AZWłocławek
JK mówił dziś o różnych ciekawych sprawach. Myślą
JK mówił dziś o różnych ciekawych sprawach. Myślą przewodnią wystąpienia był slogan: "Chcemy żyć w dumnej, liczącej się w Europie Polsce". Typ wyliczył pięć warunków, które musi spełnić Polska, aby ów szczytny cel osiągnąć. Znając i pamiętając dobrze retorykę i poglądy tegoż typa sprzed 19 kwietnia, pokusiłem się...
Komentarzy2
Wyświetleń773
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Jakież było moje zdziwienie,gdy kupiwszy mieszkanie na
Jakież było moje zdziwienie,gdy kupiwszy mieszkanie na osiedlu Zazamcze,będąc w Spółdzielni zobaczyłem że pani prezes to stara babulinka około 80 lat.Ludzie do chol..y,czy nie ma juz w tym Włocławku kogoś młodszego na to stanowisko?Nie dajmy sie zwariowac,ta babcia to powinna bujac prawnuki na karuzeli a nie rzadzic spółdzielnią!!!
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~RomuśWłocławek
Jak patrzę na to co wyrabia imć hrabia z Komorowskich, to
Jak patrzę na to co wyrabia imć hrabia z Komorowskich, to aż się cieszę, że ten człowiek nie będzie reprezentantem naszego Narodu.
Komentarzy2
Wyświetleń907
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez pamarWłocławek
ŚMIERĆ JEZ.GŁUSZYŃSKIEGO ? Czy ktoś,coś wie! Czemu w
ŚMIERĆ JEZ.GŁUSZYŃSKIEGO ? Czy ktoś,coś wie! Czemu w tym ślicznym jez.nie ma ryb ?Nawet rybacy już nie wypływają,widocznie im się nie opłaci. Kto do tego doprowadził?Minęły czasy świetności.600ha wody a ryb na lekarstwo.Na zezwoleniach pisze:"110zł. za wędkowanie i na zarybianie".Czy ktoś widział zarybianie? Gminy...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~zniechęconyWłocławek
Nawiedziły nas / jak zwykle o tej porze roku /
Nawiedziły nas / jak zwykle o tej porze roku / meszki. Witam je w imieniu własnym i najbliższej rodziny. Roje meszek w centrum miasta przysłoniły mi nawet plakaty ,którymi bezlitośnie wyklejono dzisiaj nasz grajdołek. Lokalna tv pokazała jak dorośli ludzie mazali jakieś esy floresy na takim jednym plakacie .A ja gdzieś,kiedyś...
Komentarzy1
Wyświetleń669
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~iwo b.Włocławek
Często piszecie na temat Staśka PRALKI,albo Stasiek SZABLA
Często piszecie na temat Staśka PRALKI,albo Stasiek SZABLA . Czy może mi ktoś wyjaśnić o kogo to chodzi , bo jakoś nie kojarze.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Ciekawa IlonaWłocławek
A co wy Ameryke odkryliscie, tyle ze ja widze to inaczej ci
A co wy Ameryke odkryliscie, tyle ze ja widze to inaczej ci redaktorzyny maja na uslugach swoich w policji taka jest nasza szara rzeczywistosc co my mozemy nic!!. Drugi elektryk predko sie nie narodzi wiec żyjmy i sie smiejmy z kabaretu jakim jest POLSKA
Komentarzy0
Wyświetleń593
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PiotrWłocławek
Podpowiedzcie gdzie w okolicy Włocławka są jakieś
Podpowiedzcie gdzie w okolicy Włocławka są jakieś łowiska komercyjne?
Komentarzy58
Wyświetleń22K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~wędkarz niespełnionyWłocławek
GMINY GĄBIN i SŁUBICE potrzebują wsparcia. Nie jest to
GMINY GĄBIN i SŁUBICE potrzebują wsparcia. Nie jest to z mojej strony apel czy też wzywanie do solidaryzmu. KAŻDY powinien sam zdecydować czy 1/ chce pomóc, 2/ czy środkami pomocowymi dysponuje (nic na siłę). Są osoby, które zbiórki uważają za żebractwo ich zdaniem wszelakiej pomocy powinien udzielić im rząd. Niejeden z nas...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~nemo105Włocławek
14 czerwca wchodzi w życie ustawa, która zapewne nie
14 czerwca wchodzi w życie ustawa, która zapewne nie przypadnie do gustu nieuczciwym pracodawcom..! Teraz takiego nieuczciwego lewusa na "czarną listę" będzie mógł wpisać każdy pokrzywdzony pracownik, czym utrudni czym na pewno utrudni mu życie. Oczywiście ustawa nie spodoba się także zwykłym konsumentom, np. zadłużonych za...
Komentarzy3
Wyświetleń896
Śledzących1
Ocena2
Zaobserwowałem od pewnego czasu zachowania dziennikarzy z
Zaobserwowałem od pewnego czasu zachowania dziennikarzy z jednej z lokalnych telewizji. W sytuacji zdarzenia drogowego lub wypadku często zdarza się że reporterzy zjawiają się szybciej niż służby ratownicze i porządkowe. Podejrzewam że przy pomocy skanerów podsłuchują rozmowy oficera dyżurnego z poszczególnymi patrolami.(Swoją...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez observerWłocławek
A co powiecie na to.??? Nie ma to jak odrobina extremum
A co powiecie na to.??? Nie ma to jak odrobina extremum perversum;))) http://wiadomosci.onet.pl/2176522,12,pija_oczami_nowy_imprezowy_sport_ekstremalny,item.html
Komentarzy2
Wyświetleń895
Śledzących1
Ocena1
Wkurza mnie leniwa postawa włocławskiej straży
Wkurza mnie leniwa postawa włocławskiej straży miejskiej.Nie chce im się ruszyć na ulicę Cmentarną. Jest tam znak informujący o zakazie parkowania i postoju na ulicy. Nie przestrzegają tego kierowcy dużych samochodów dostawczych. Parkują przed przejściem dla pieszych stwarzając zagrożenie jak również blokując przejazd innym...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KierowcaWłocławek
Jeżeli nie słyszeliście tego w mediach i wciąż macie
Jeżeli nie słyszeliście tego w mediach i wciąż macie tylko "dwóch" kandydatów do wyboru to polecam zapoznać się: http://www.asme.pl/127488691469103.shtml Tylko Janusz Korwin-Mikke na prezydenta RP !!!
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Głosuj na JKM !!!Włocławek
Proboszcz Stosik z Pozezdrza na Mazurach o dziewięcioletniej
Proboszcz Stosik z Pozezdrza na Mazurach o dziewięcioletniej dziewczynce: - Poganka, ma w sobie diabła, pójdzie do piekła. Nie bawcie się z nią .aBc itd. http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7930567,ta_mala_ma_w_sobie_diabla.html
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
mam dwa bilety na jutrzejszy mecz 693 470 636
mam dwa bilety na jutrzejszy mecz 693 470 636
Komentarzy3
Wyświetleń903
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~anwil-prokomWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA