Forum Włocławek

Mamy znowu niedzielę i znowu jaki by nie włączył polski
Mamy znowu niedzielę i znowu jaki by nie włączył polski kanał telewizyjny to msza.Nawet żydowski Polsat już wchodzi klerowi po paluszku, o TVN-ie to już nie wspomnę.Dzisiaj na dodatek wnoszą na ołtarze Popiełuszkę,który myślał ,że już mu wszystko wolno i go zamordowali.Ciekawe ile teraz będzie kosztował wykopany zgniły palec?....
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
tak sobie myślę i myślę...czy dorosły syn ,który nie
tak sobie myślę i myślę...czy dorosły syn ,który nie mówi prawdy rodzicom / bez względu na okoliczności / a w szczególności matce , jest wiarygodny ? czy nie może wyprowadzić w pole wszystkich innych napotkanych ludzi? a nawet cały naród ? uważam,że takiemu osobnikowi raczej nie należy wierzyć.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~voxWłocławek
Z jakiej okazji wywieszono dzisiaj/obok flagi Włocławka/
Z jakiej okazji wywieszono dzisiaj/obok flagi Włocławka/ flagę Egiptu? Czyżby to inicjatywa prezesa PIS-u?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~korwinWłocławek
Szanowny Cyklisto - wspominałeś jakiś czas temu o pewnym
Szanowny Cyklisto - wspominałeś jakiś czas temu o pewnym jeziorku, gdzie karasie biorą. Możesz przypomnieć co to za jezioro i jak tam dojechać? Pzdr.
Komentarzy10
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Prosze o ściganie wszelkich przestępstw w naszym mieście.
Prosze o ściganie wszelkich przestępstw w naszym mieście. Apeluję do obywateli tego miasta aby donosili na wszystkich, którzy dopuszczają się takich przestępstw. Podstawa to społeczeństwo obywatelskie. Nie siedźcie bezczynnie tylko donoście na tego co wyrzuca śmieci w niedozwolonym miejscu, myje samochód pod domem albo blokiem,...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Do PolicjiWłocławek
Do Włocławka zbliżają się następne fale powodziowe
Do Włocławka zbliżają się następne fale powodziowe .Gdzie tym razem ,, przypadkowo woda uszkodzi wały ''( zaleje ludzi z dobytkiem) by rząd mógł wykazać się ,,przygotowaniem do walki z powodzią''.Rząd ,który wykreślił remonty wałów w ramach pomocy unijnej -Niemcy to potrafili wykorzystać !
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Zwracam się do kierowcy bordowego, pięciodrzwiowego seata
Zwracam się do kierowcy bordowego, pięciodrzwiowego seata ibizy z Włocławka, który wczoraj przy cofaniu zarysował moje auto na parkingu pod Juraparkiem w Solcu Kujawskim. Kolego / Koleżanko, jak robi się takie rzeczy, to przyzwoitość nakazuje, aby pozostawić za wycieraczką jakieś dane kontaktowe, a nie uciekasz jak szczur z tonącego...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek
Małymi kroczkami zbliża się moment, gdy każdy z nas
Małymi kroczkami zbliża się moment, gdy każdy z nas będzie musiał podjąć decyzję. Głosować czy nie? A jeżeli tak, to na kogo? Może zrobimy sobie małą sondę, niezależną od wszelkiej maści mediów? Taką małą, zaściankową, małomiasteczkową, włocławską? U mnie trzy głosy na Komorowskiego.
Komentarzy24
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ananasWłocławek
Dziękuję Straży Pożarnej która wczoraj pomogła
Dziękuję Straży Pożarnej która wczoraj pomogła wypompować wodę na działkach łęg
Komentarzy1
Wyświetleń836
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~MartaWłocławek
Bardzo proszę policję o zainteresowanie się prezesem
Bardzo proszę policję o zainteresowanie się prezesem działek łęg we włocławku bez pozwolenia chodzi po działkach nagrywa na dyktafon i robi zdjęcia przecież to jest karalne
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~NataliaWłocławek
Jak ci nasi kandydaci na prezydenta się nie wstydzą latac
Jak ci nasi kandydaci na prezydenta się nie wstydzą latac do Londynu po głosy rodaków ,ktorch wypędzono za chlebem na obczyznę .Już obecny premier miał sprawic cud i stworzyc miejsca pracy dla powracających do kraju .Nie udało się (bo i nie mogło ).Co Ci Panowie mogą zrobic dla tych ludzi ? Przynajmniej mogli im zawieśc trochę...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~alutka Włocławek
http://nasza-klasa.pl/profile/14207072 zaginął 29.05
http://nasza-klasa.pl/profile/14207072 zaginął 29.05 jeśli ktoś widział Łukasza proszę o kontakt numer na stronie nk
Komentarzy0
Wyświetleń688
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~aWłocławek
"... koniec wojny polsko-polskiej , czas na zgodę ,budujmy
"... koniec wojny polsko-polskiej , czas na zgodę ,budujmy społeczeństwo solidarne, miłujmy się , czy też kochajmy , Polska jest najważniejsza..." i jeszcze wiele innych chwytliwych słówek .To tylko słowa , słowa... Fałsz na fałszu i fałszem pogania.Oto dowód :przy ul.Chopina nieopodal baraku zwanego kwiaciarnią w pobliżu...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~iwo b.Włocławek
Sprawdz z ktorym kandydatem na prezia jest Ci po drodze
Sprawdz z ktorym kandydatem na prezia jest Ci po drodze :-) http://www.test-wyborczy.pl/
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~testWłocławek
Znalazłem na dzisiejszy dzień ciekawy ale i prawdziwy
Znalazłem na dzisiejszy dzień ciekawy ale i prawdziwy wiersz. http://forum.pomorska.pl/W-czwartek-uroczystosc-swieta-Bozego-Ciala-t60830.html Jerzy Andrzej Masłowski "Alleluja" Chwalcie łąki umajone I obejścia zagracone Przekazujcie znak pokoju Stojąc po kolana w gnoju Wznoście hostię co niedziela I samogon na...
Komentarzy0
Wyświetleń647
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~GWłocławek
Z pewnością urzędnik lub urzędnicy odpowiedzialni za
Z pewnością urzędnik lub urzędnicy odpowiedzialni za ewentualne uniemożliwienie skrętu w prawo z ulicy Okrzei w Kaliską powinni być ukarani za swoją głupotę. Od wielu lat władze wykazują wyjątkową uległość wobec PKP które blokuje otwarcie przejazdu przez tory dla samochodów.W skali wielu lat mieszkańcy ponoszą duże...
Komentarzy0
Wyświetleń727
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez observerWłocławek
Dębczyński ten radny od siedmiu boleści, co on tam w tej
Dębczyński ten radny od siedmiu boleści, co on tam w tej swojej głowie znowu wymyślił, odnośnie nowej bazy dla saniko? Co on wyprawia w tej radzie to ja wiem , ale kurde pojąć nie mogę , że znalazło się tylu, aby dostał się do rady.
Komentarzy2
Wyświetleń806
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~LolekWłocławek
MPEC toleruje funkcjonowanie różnych firm pośredniczących
MPEC toleruje funkcjonowanie różnych firm pośredniczących w usługach na rzecz wspólnot i osób prywatnych korzystających z ciepła dostarczanego za jej pośrednictwem. Jako spółka miejska powinna być wyłącznym i jedynym pośrednikiem w sprzedaży i świadczeniem usług z tym związanych/nawet w przypadku kiedy węzeł cieplny nie...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~korwinWłocławek
Piszecie w koronkach policyjnych,że pobito dwóch
Piszecie w koronkach policyjnych,że pobito dwóch strazników włocławskich. A o tym że w niedziele 23 maja przy ulicy Torunskiej 47 skatowano dwóch młodych ludzi to ani słowa. Ciekawe czy włocławska policja robi coś w tej sprawie czy jak zwykle sprawa ucichnie........?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~mieszkankaWłocławek
Nie wdając się w ocenę sytuacji zadam kilka pytań. 1.
Nie wdając się w ocenę sytuacji zadam kilka pytań. 1. Czy w Saniko są jakieś osoby, które analizują na bieżąco (np. codziennie) ilość wywożonych odpadów na wysypisko? - każda tona to koszt dla firmy i klientów, 2. Czy ktoś prowadzi w Saniko lokalną analizę zjawiska wyrzucania przez mieszkańców odpadów do pojemników...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Saniko potrzebny managerWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA