Forum Włocławek

Powiedzcie drogie solidaruszki jak tak można sobie świnie
Powiedzcie drogie solidaruszki jak tak można sobie świnie podrzucać i kpić z człowieka gdy przed paru dniami zginął brat,matka jest umierająca a on dla dobra Polski poświęca się? http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7830413,_Jarek_po_trupach_do_celu_____PiS_pyta__czy_ PO_ma.html
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Może źle przetłumaczyłem Prawdę ale wychodzi na to ,że
Może źle przetłumaczyłem Prawdę ale wychodzi na to ,że nasz TU zderzył się z UFO.
Komentarzy2
Wyświetleń850
Śledzących0
Ocena1
"Czy Polskę dotknie kyzys z Grecji"-takie pytanie pada w
"Czy Polskę dotknie kyzys z Grecji"-takie pytanie pada w jednej z polskojezycznych gazet.Całę szczęście,że posiadamy własną walutę.Podobnie jak mądrzy Brytyjczycy i Szwedzi.Wiedzieli czym to pachnie.Identyczna sytuacja dotknęłą Stany Zjednoczone w okresie międzywojennym.Nie uchronili sie przed krachem.Niemcy już zastanawiają sie...
Komentarzy0
Wyświetleń653
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
co się dzieje na osiedlu Południe na jednostce E od kilku
co się dzieje na osiedlu Południe na jednostce E od kilku dni widać bardzo dużo Policji
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~kWłocławek
Najwyraźniej prawda w oczy kole ,bo już ,,niezależne
Najwyraźniej prawda w oczy kole ,bo już ,,niezależne media''rozpoczęły tłumaczenie Polakom ,że to co widzieli pod Pałacem Prezydenckim to była fatamorgana , a wypowiedzi obecnych tam tysięcy ludzi reżyserowane .Ale teraz ten numer nie przejdzie -JA TO WIDZIAŁEM NA WŁASNE OCZY I ŻADEN PISMAK NIE ZROBI MI WODY Z MÓZGU I INNYM...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Interesujace są życiorysy uczestników wydarzeń marcowych
Interesujace są życiorysy uczestników wydarzeń marcowych z 1968 roku,członków KOR-u oraz wszelkiej maści "opozycjonistów" i "dysydentów" walczących o "wolną i niepodległą" Polskę.Najbardziej zdumiewa mnie fakt,że aresztowani i zamykani w aresztach zostawali na mocy amnestii władz PRL-u zwalniani aby nastepnie móc dalej studiować...
Komentarzy0
Wyświetleń627
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
Mam ciekawy link o Waszym idolu drogie
Mam ciekawy link o Waszym idolu drogie solidaruszki! http://www.polonica.net/Lech_...czy_Bolek.htm
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Jest coraz bardziej pewne, że AUCHAN będzie we Włocławku.
Jest coraz bardziej pewne, że AUCHAN będzie we Włocławku.
Komentarzy0
Wyświetleń584
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MarkecikWłocławek
Czyżby swoim "parciem na szkło" Horonziakowie w Tv Kujawy i
Czyżby swoim "parciem na szkło" Horonziakowie w Tv Kujawy i CWL 24 rozpoczęli kampnię wyborczą?
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~IglooWłocławek
DLACZEGO WLOCLAWEK NIE DZIALA TAK
DLACZEGO WLOCLAWEK NIE DZIALA TAK SKUTECZNIE? http://biznes.onet.pl/100-osob-znajdzie-prace-w-fabryce-kolo-buku,18564,3216756,1,prasa-detal
Komentarzy2
Wyświetleń796
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~mieszkaniec Włocławek
Muszę sprawdzić klimę w oplu. Który serwis jest godny
Muszę sprawdzić klimę w oplu. Który serwis jest godny polecenia? Z góry dziękuję za podpowiedzi.
Komentarzy2
Wyświetleń805
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~WojtekWłocławek
Mam pytanie. Czy na terenie naszego miasta istnieją
Mam pytanie. Czy na terenie naszego miasta istnieją prywatne przedszkola. Będę wdzięczna za informację.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KasiaWłocławek
Poszukuję skradzionego we Włocławku mojemu małemu synkowi
Poszukuję skradzionego we Włocławku mojemu małemu synkowi głębokiego wózka MUTSY SLIDER w kolorze NEW WHITE. Niżej podaję link prezentujący wygląd poszukiwanego wózka. http://www.mutsy.nl/products/slider/colors Osoba, która przyczyni się do odnalezienia wózka zostanie nagrodzona. Telefon kontaktowy: 697-97-26-21 Za pomoc w...
Komentarzy2
Wyświetleń881
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~SlawekWłocławek
gdzie moge sprzedać butelki po browarze? bo butelki niby
gdzie moge sprzedać butelki po browarze? bo butelki niby zwrotne, a nikt ich nie chce przyjmować (kolejna paranoja w tym chorym kraju). Sprzątając piwnice zebrałem około 120 butelek (głónie kasztelan). Jest w okolicy jakiś skup??
Komentarzy4
Wyświetleń6K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~d&dWłocławek
przy świeżych grobach rząd Platformy zawiera bardzo
przy świeżych grobach rząd Platformy zawiera bardzo kontrowersyjną transakcję dostaw i transferu gazu do roku 2037 względnie 2045. Transakcja ma wartość ok. 100 miliardów dolarów (288 mld PLN). “Polskaweb” pyta, dlaczego transakcja zawierana jest akurat w chwili obecnej, skoro do roku 2022 zawarto inną umowę pomiędzy...
Komentarzy1
Wyświetleń938
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~czadWłocławek
Cała "prawica" w mieście na każdym kroku się
Cała "prawica" w mieście na każdym kroku się kompromituje, radni WWS, PiS i PO znów dali PO PiS nieodpowiedzialności za miasto,im gorzej dla Włocławka tym im się wydaje, że bliżej dla nich do "koryta". Zresztą jak zawsze, Pałucki na "tak", prawica dla zasady na "nie". Już nie mogę się doczekać końca kadencji i istnienia w radzie...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Znów kompromitacja PiS...Włocławek
Czy ktoś robił wesele w Casinie przy ul. Żytniej? Proszę
Czy ktoś robił wesele w Casinie przy ul. Żytniej? Proszę o opinie w sprawie jakości potraw i określenie organizacji ze strony Casina
Komentarzy1
Wyświetleń655
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Anna KowalczykWłocławek
Wszędzie usunięto a może tu ktoś wklei- Solidarni 2010 -
Wszędzie usunięto a może tu ktoś wklei- Solidarni 2010 - film dokumentalny nadany 26.04.10 po 20,25 w TVP I program.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Bohater afery hazardowej Ryszard Sobiesiak zmienił zeznania,
Bohater afery hazardowej Ryszard Sobiesiak zmienił zeznania, które składał przed komisją śledczą. Teraz są one korzystne dla byłego ministra sportu Mirosława Drzewieckiego, który został przyłapany na kłamstwie - wynika z informacji Radia ZET. Chodziło o fragment zeznań biznesmena dotyczący ostatniego spotkania z ministrem...
Komentarzy0
Wyświetleń651
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~JohanWłocławek
Z dotychczasowych uwag mieszkańców można wysnuć wniosek
Z dotychczasowych uwag mieszkańców można wysnuć wniosek ,że przebudowę ulicy Kapitulnej projektował szewc i robił to na złość mieszkańcom ,a nie z poszanowaniem ich własności ,czy nie odnosicie podobnego wrażenia ?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Kapitulna Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA