Forum Włocławek

Kochani tak na poważnie proszę o rade bo co "dwie głowy to
Kochani tak na poważnie proszę o rade bo co "dwie głowy to nie jedna "może ktoś z was poda mi dobry pomysł na mały biznes ,nie mam już pomysłów co może się w tym porypanym środowisku przyjąc .A widze że jak coś swojego nie zrobię to na pracę tu nie mam co liczyc .
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~alutka Włocławek
Regulacja brwi, gdzie najlepiej iść, jaki salon kosmetyczny
Regulacja brwi, gdzie najlepiej iść, jaki salon kosmetyczny polecacie?
Komentarzy3
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~onaWłocławek
9 maja w Moskwie odbędą się uroczystości 65. rocznicy
9 maja w Moskwie odbędą się uroczystości 65. rocznicy zwycięstwa nad faszyzmem. Jednym z jej kluczowych elementów będzie defilada wojskowa. Jak podaje RMF, 70 polskich żołnierzy będzie w niej maszerować przed reprezentacjami innych krajów koalicji antyhitlerowskiej.Proszę bardzo. Angole do Londynu na podobna uroczystość w ogóle nas...
Komentarzy2
Wyświetleń824
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
"Prace remontowe włocławskiej "jedynki" na odcinku od ul.
"Prace remontowe włocławskiej "jedynki" na odcinku od ul. Lunewil do ul. Bauera prowadzone są zgodnie z planem. Jeśli tylko pojawi się zagrożenie terminu oddania drogi to prace na placu budowy trwać będą w systemie zmianowym." Jeżeli pojawi się zagrożenie terminu (!!!!!!!!!!!) który przewiduje zakończenie prac na takim krótki...
Komentarzy2
Wyświetleń948
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~"Sukces"Włocławek
Skandal nad grobem Walentynowicz. Delegacja Marszałka Sejmu
Skandal nad grobem Walentynowicz. Delegacja Marszałka Sejmu chwiejnym krokiem ze spóźnionym wieńcem GDAŃSK. Po uroczystościach pogrzebowych na Cmentarzu Srebrzysko w Gdańsku-Wrzeszczu miał miejsce incydent. Ok. godz. 18.30 - gdy trwało zakopywanie grobu z trumną zmarłej - podjechał pod sam grób samochód z delegacją Marszałka...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~TelegramWłocławek
"Mieszkaniec Monachium stanął w obronie dwóch kobiet
"Mieszkaniec Monachium stanął w obronie dwóch kobiet zaatakowanych przez pijanego chuligana w metrze. Niemiecki sąd skazał go za to na grzywnę w wysokości 600 euro - informuje portal lenta.ru. [...]" http://wiadomosci.onet.pl/2159177,12,bronil_kobiet_przed_chuliganem_zostal_skazany,ite m.html Qwa, a ja myślałem, że prawne absurdy...
Komentarzy2
Wyświetleń895
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Dziś przeczytałem teczkę personalną Bronisława
Dziś przeczytałem teczkę personalną Bronisława Komorowskiego dostępną pod adresem http://teczki.obserwowani.pl/8561.html Przyznam szczerze, że nie miałem pojęcia, albo już zapomniałem, o poruszanych tam aferach. W teczce personalnej Bronisława Komorowskiego możemy przeczytać między innymi jego życiorys, gdzie pracował i czym...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~JohanWłocławek
"Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać
"Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające." (JULIAN TUWIM)
Komentarzy2
Wyświetleń870
Śledzących0
Ocena0
Tu po lew http://www.youtube.com/watch?v=kEIvTX4YBJw
Tu po lew http://www.youtube.com/watch?v=kEIvTX4YBJw
Komentarzy0
Wyświetleń566
Śledzących1
Ocena1
Jak Lech Kaczyński wyobrażał sobie
Jak Lech Kaczyński wyobrażał sobie niebo? http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article590314/Brygida_Grysiak_o_prezydenckiej_wizji_raju.html#reqRss
Komentarzy0
Wyświetleń700
Śledzących0
Ocena0
Pogrzeby ofiar katastrofy smoleńskiej, o poglądach
Pogrzeby ofiar katastrofy smoleńskiej, o poglądach lewicowo-komunistycznych odbywają się w obrządku katolicko-chrzescijańskim .Niczego nie ujmując tragicznie zmarłym ,czy to nie jest sprzeczność ? Oni całe życie odcinali się od chrześcijaństwa .
Komentarzy1
Wyświetleń700
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Sprzeczność ?Włocławek
"Szczepionki" - Artykuł ten powinni przeczytać najbardziej
"Szczepionki" - Artykuł ten powinni przeczytać najbardziej Ci którzy mówią że są one konieczne i nieszkodliwe.A także Ci którzy nie wierzą jeśli wypowiada się ktoś bez doświadczenia. http://www.autyzm-szczepienia.eu/uploads/List_do_wakcynologow_poprawiony%5B3%5D%20adobe.pdf Więc proszę macie profesjonalne zdanie doświadczonego...
Komentarzy0
Wyświetleń632
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Do osób które zamieszczają ogłoszenia typu :dam prace
Do osób które zamieszczają ogłoszenia typu :dam prace "Kochani pracodawcy czy na prawdę wydaje się wam że prosząc o cv ze zdjęciem będziecie miec pełen obraz osoby która stara się o pracę .Ogólnie takie fotografie są nie ładne ,zamazane ,albo jest ktoś nie fotogeniczny i co na podstawie tego już na wstępie jest odrzucony .?czy...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~maja Włocławek
Jeden ważny wniosek się nasuwa co do wydarzeń tego i
Jeden ważny wniosek się nasuwa co do wydarzeń tego i innych tygodni: http://demotywatory.pl/1440788/Teraz-bez-ogrodek-mozna-powiedziec Zastanówcie się i pomyślcie zanim powtarzacie bezmyślnie słowa "przyjaciele", że mamy "przyjaciół" itd.
Komentarzy2
Wyświetleń845
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~pomyśl !!!Włocławek
Marszałek Komorowski przedłużył misję Polaków w
Marszałek Komorowski przedłużył misję Polaków w Afganistanie Marszałek Sejmu Bronisław Komorowski podpisał postanowienie o przedłużeniu użycia polskiego kontyngentu wojskowego w Afganistanie o kolejne pół roku. Marszałek podjął tę decyzję jako pełniący obowiązki głowy państwa po tragicznej śmierci prezydenta Lecha...
Komentarzy1
Wyświetleń733
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KOMOROWSKI INNI "WIELCY"Włocławek
By nie obudziły nas syreny. Nigdy nie byłem z tych
By nie obudziły nas syreny. Nigdy nie byłem z tych którzy panikują,często byłem sceptykiem w różnego rodzaju aferach. To co widzę w ostatnich latach przestaje być małym problemem i co najgorsze dla systemu to niezależni obiektywni ludzie są teraz małym problemem który można zniszczyć na wiele sposobów...jak widać. Spytam...
Komentarzy2
Wyświetleń846
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Przy ul Wroniej ze względu na stan nawierzchni powinno się
Przy ul Wroniej ze względu na stan nawierzchni powinno się natychmiast zamknąć .Chyba ,że musi tu dojść do tragedii by ,,wladza ''dostrzegła problem .
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Wiadukt Włocławek
Jestem zbulwersowana nie sprawiedliwością i kpiną w żywe
Jestem zbulwersowana nie sprawiedliwością i kpiną w żywe oczy z Nas obywateli tego kraj .Powstaje fundacja na rzecz dzieci katastrofy w Smoleńsku .Dla tych dzieci będzie wszystko .A jak zwykły człowiek umiera i nie jedno krotnie zostawia dzieci nawet bez małej renty ?Bo np ;był młody i nie miał wymaganego okresu pracy .Wiem coś na...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~alutka Włocławek
Czyz słowa wypowiedziane przez pisarza żydowskiego Artura
Czyz słowa wypowiedziane przez pisarza żydowskiego Artura Sandauera nie mijaja sie z prawdą: "W czasie wojny ginęli prości Żydzi i wybitni Polacy. Uratowali sie wybitniŻydzi i prości Polacy. Dzisiejsze społeczeństwo to żydowska głowa nałozona na polski tułów.Żydzi stanowia inteligencję,a Polacy masy pracujące" Słowa te...
Komentarzy11
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
witam poproszę niech ktoś poleci mi jakiegoś instruktora
witam poproszę niech ktoś poleci mi jakiegoś instruktora jazdy... muszę wykupić dodatkowe godz. a nie mam pojecia kto może wzionąć tanio:):)
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~monikaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA