Forum Włocławek

No cóż, jak widac na ponizszym filmiku z uroczystosci
No cóż, jak widac na ponizszym filmiku z uroczystosci zalobnych, Niesiolek musial cos "golnac" wiekszego albo mial po prostu chora "golen" albo chorobe "filipinska". http://www.wykop.pl/link/353264/niewypoczety-stanislaw-niesiolowski/
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~"Niewypoczęty" z POWłocławek
witam, może to głupie ale mam pytanie, nie widział może
witam, może to głupie ale mam pytanie, nie widział może ktoś psa(mały, brązowa sierść) w okolicy stodólnej,zielony rynek strasznie wychudzonego , widać mu było wszystkie kości!! widok przerażający :(:( szedłem za nim przez pewnien czas, ale przez wzmożony ruch straciłem go z oczu! bardzo chciałbym mu pomóc!!
Komentarzy0
Wyświetleń639
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~smutnyWłocławek
We włocławskim szpitalu na oddziale ratunkowym odmawia się
We włocławskim szpitalu na oddziale ratunkowym odmawia się przyjęcia pacjenta bez skierowania z przychodni na ul. Kilińskiego. Pacjent ma mieć skierowanie lub ma być przywieziony przez pogotowie jeśli osobiście się zgłosi nie zostanie przyjęty, a pomoc mu zostanie odmówiona przez lekarza. Nie ma takiego prawa by lekarz w szpitalu...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~M.W.MWłocławek
Pan Jarosław Kaczyński oznajmił że będzie startował w
Pan Jarosław Kaczyński oznajmił że będzie startował w wyborach na Prezydenta naszego kraju i jakoś w związku z tym jest mi smutno ,ponieważ nie będzie pierwszej damy -chyba że kot .
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~osaWłocławek
szukam wyższej szkoły w naszym mieście i łatwy kierunek
szukam wyższej szkoły w naszym mieście i łatwy kierunek studiów.chodzi o studia zaoczne.może coś polecicie.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~daberWłocławek
Sami powiedzcie czy p.Rydzyk nie ma racji mówiąc o
Sami powiedzcie czy p.Rydzyk nie ma racji mówiąc o solidaruszkach cyt. za Gazeta Pomorską ....Tadeusz Rydzyk: - Tragedia narodowa sprzed dwóch tygodni, która w takich rozmiarach nie zdarzyła się jeszcze nigdy w żadnym państwie, jest także wynikiem zdeprawowania m.in. w najwyższych organach władzy....koniec...
Komentarzy5
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Od kandydata PiS, ktokolwiek nim będzie, dużo będzie
Od kandydata PiS, ktokolwiek nim będzie, dużo będzie zależało, jeśli chodzi o język i styl całej kampanii. Czy będziemy mieli do czynienia z nową jakością, czy wróci stare - mówi Bronisław Komorowski Zapomniał dodać ,że on sam zna tylko j.polski a jeszcze z wymową ma problemy.Buhaha
Komentarzy1
Wyświetleń871
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
może ktoś wie jak to działa i mi wyjaśni ,chodzi o to że
może ktoś wie jak to działa i mi wyjaśni ,chodzi o to że ogłoszenie o pracy które dzis wyszło na tym portalu już o 8:30 jest nie aktualne .przecież jak było do pracodawcy kilka tel to co już przez telefon zatrudnił osobę .nawet nie ma mowy o spotkaniu i jakiejkolwiek rekrutacji ?I tak jest nie pierwszy już raz .albo pomyłki bo nikt...
Komentarzy1
Wyświetleń728
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~kleczkoska.Włocławek
Jaką firmę we Włocławku wybrać do montażu drzwi
Jaką firmę we Włocławku wybrać do montażu drzwi antywłamaniowych.Chodzi o solidność , cenę i szybki termin realizacji.Za pomoc w wyborze z góry dziękuję.
Komentarzy13
Wyświetleń9K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AngelaWłocławek
Wie ktoś może z jakich dni wydawane są teraz zwroty
Wie ktoś może z jakich dni wydawane są teraz zwroty podatku z Urzędu Skarbowego?
Komentarzy1
Wyświetleń660
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~elfWłocławek
Ale czad! Super sprawa! Znajomy właśnie wrócił z fajnej
Ale czad! Super sprawa! Znajomy właśnie wrócił z fajnej wycieczki, był m.in. w Syrii. Zakupił tam kilka fajnych pamiątek, w tym najlepszą mapę polityczną świata jaką kiedykolwiek widziałem! A czemu jest taka fajna? Bo nie ma na niej czegoś takiego jak izrael. Normalnie rewela. W każdej szkole powinna być taka dostępna na lekcji...
Komentarzy2
Wyświetleń800
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~EgotecWłocławek
zastanawiam się jakim trzeba byc prostakiem ,zakłamaną
zastanawiam się jakim trzeba byc prostakiem ,zakłamaną świnią aby tak jak zupełnie skompromitowany Andrzej Lepper bez żadnego zażenowania podawac swoją kandydaturę w wyborach na Prezydenta kraju .Czy ten Pan nie powinien siedziec ?.Inna osoba na Jego miejscu z pudła by nie wyszła .
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~alutka Włocławek
Jaki trzeba mieć światopogląd by po raz kolejny dać się
Jaki trzeba mieć światopogląd by po raz kolejny dać się nabrać na ,,przyjaźń'' Rosji.Dziadek zawsze powtarzał ,,ruska lepiej mieć z przodu niż za plecami ,bo już nic poza niebem możesz nie zobaczyć ''-i chyba miał rację .
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Ciekawe ?Włocławek
Przez 2 lata tego rządu mamy wszystko dokładnie jak
Przez 2 lata tego rządu mamy wszystko dokładnie jak obiecano w tym spocie: http://www.youtube.com/watch?v=kf-Syd-M-WA&feature=related Brawo !!! Dziękujemy SLD, PIS i PO.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~NiewolnicyWłocławek
Jeśli Twoje krany, instalację kanalizacyjną, hydrauliczną
Jeśli Twoje krany, instalację kanalizacyjną, hydrauliczną będzie chciała zrobić firma K.... z Bądkowa to powiedz NIE!!!To zwykli .....
Komentarzy1
Wyświetleń790
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~HydraulikWłocławek
Zawsze uważałem osoby które mają tablice rejestracyjne w
Zawsze uważałem osoby które mają tablice rejestracyjne w samochodach w wersji "exclusive" za puste egzemplarze i chcące za wszelką cenę pokazać światu swoje JA. Utwierdził mnie w piątek pewien młody pan.Tablica z napisem CO P.... W tym przypadku tłumaczenie wyrazu nie powinno sprawiać wielkiego kłopotu osobom nie znającym Języka...
Komentarzy2
Wyświetleń929
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez observerWłocławek
Najpierw Putin rozegrał Tuska i Kaczyńskiego podwójnymi
Najpierw Putin rozegrał Tuska i Kaczyńskiego podwójnymi obchodami w Katyniu, w efekcie zamiast jednej uroczystości na najwyższym szczeblu, mieliśmy dwie, w tym jedna, ta dla Putina ważniejsza bo przez niego zaszczycona obecnością, ze słabszą polską reprezentacją. Żeby nas jeszcze bardziej upokorzyć, rosyjski ambasador...
Komentarzy2
Wyświetleń841
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Komentarz KatarynaWłocławek
Pan marszałek Komorowski przejął obowiązki prezydenta i w
Pan marszałek Komorowski przejął obowiązki prezydenta i w tym charakterze zaczął podejmować różne decyzje, zanim jeszcze Jarosław Kaczyński zdążył zidentyfikować ciało nieboszczyka znalezionego na miejscu katastrofy prezydenckiego samolotu jako ciało prezydenta. Bo chyba dopiero na tej podstawie właściwy lekarz mógł urzędowo...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JohanWłocławek
Stare,poczciwe "czerwone kapsułki" i juz możemy biec na
Stare,poczciwe "czerwone kapsułki" i juz możemy biec na karuzelę wyborczą.To juz nie obrona Caro-Kann,ale gambit hetmański w wykonaniu jak za dawnych lat przez arcymistrza szachownicy Bobby Fischera.Posuniecie pionem o dwa pola-a figury czekaja w odwodzie.SLD wysuwając kandydaturę Grzegorza Napieralskiego na prezydenta Najjaśniejszej...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
Do mam które poszukują opiekunek do dzieci -kobiety
Do mam które poszukują opiekunek do dzieci -kobiety zastanówcie się od kiedy to ktoś kto skończył studia ,ma nianiczyc wasze dzieci ?Mam wrażenie (i nie chcę tu nikogo obrazic ),że to te nowobogackie osoby sobie tak wymyśliły .)DZiewczyna z dyplomem w kieszeni ma chyba trochę większe aspiracje ,prawda ?Napatrzyło się towarzystwo na...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~maja Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA