Forum Włocławek

Ksero kolorowe we Włocławku gdzie jest?
Ksero kolorowe we Włocławku gdzie jest?
Komentarzy9
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ktosWłocławek
Co Wy na to drodzy internauci
Co Wy na to drodzy internauci http://www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20100416&typ=tk&id=tk21.txt bo mnie to już też zaczyna zastanawiać. Widziałem owy filmik z wieloma komentarzami i sam nie wiem co o tym sądzić. Może rzeczywiście powinna powstać niezależna, międzynarodowa komisja techniczna dla zbadania przyczyn katastrofy pod...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez pamarWłocławek
Witam, gdzie we włocławku można znaleźć pracę dla
Witam, gdzie we włocławku można znaleźć pracę dla informatyka ? Administracja siecią komputerową, serwis sprzętu, strony internetowe, etc.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~miastowy ;)Włocławek
Ciekawi mnie dlaczego na ogrodzeniu boiska należącego do
Ciekawi mnie dlaczego na ogrodzeniu boiska należącego do OSiR wisi wielka reklama sklepu, w którym sprzedawane są tzw. dopalacze.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez profek412Włocławek
A jednak Zakłady Azotowe Puławy kupią Anwil S.A. PKN
A jednak Zakłady Azotowe Puławy kupią Anwil S.A. PKN Orlen wybrał Puławy z pośród trzech kupców.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~młodyWłocławek
Wszystkim wypowiadającym się za i przeciw L. Wałęsie na
Wszystkim wypowiadającym się za i przeciw L. Wałęsie na tym forum polecam ten film, no comment. http://www.youtube.com/watch?v=yIKCeLuKsWA&feature=player_embedded#!
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~aBcWłocławek
Żałoba żałobą... ale nie bądźmy aż tak sterowani i
Żałoba żałobą... ale nie bądźmy aż tak sterowani i popatrzmy na to jak inteligentni ludzie... http://wolnemedia.net/?p=21271 http://wolnemedia.net/?p=21253 http://wolnemedia.net/?p=21228 Jeszcze Polska nie zginęła póki my żyjemy. Jeszcze My nie zginiemy póki prawda żyje.
Komentarzy2
Wyświetleń824
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Czy nie zauważyliście ,że już dziś zaczynają sie
Czy nie zauważyliście ,że już dziś zaczynają sie odzywać w mediach szczekajace mordy ,tłumacze wszelkiej maści ,wyjaśniacze i wyraziciele myśli ,którzy udowadniają narodowi polskiemu ,że to co widzieliśmy na własne oczy pod Pałacem Prezydenckim i pod Wawelem to jest niekoniecznie to co widzieliśmy.Teraz będzie czas prawdy -czy...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
A skąd ten milicjant wie kogo werbowało SB ?Kto mu pokazał
A skąd ten milicjant wie kogo werbowało SB ?Kto mu pokazał teczkę personalną TW? Ludzie trochę pomyślunku. Przecież to dwie odrębne służby. Co za kretynizm. Czytam czasem to forum i uważam ,że myśleć to tu tylko potrafi szanowny cyklista.
Komentarzy0
Wyświetleń678
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~SB a MOWłocławek
Idąc po prąd na okrzei do energomatu jak zwykle był nie
Idąc po prąd na okrzei do energomatu jak zwykle był nie czynny, Ci z duninowskiej tylko podnoszą cenę prądu i nic w zamian nie dają.Ostatnio wszystkie(znaczy 3)energomaty były nie czynne.parodia!!!
Komentarzy0
Wyświetleń714
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~elektrykWłocławek
Były milicjant w sądzie: Wałęsa był TW
Były milicjant w sądzie: Wałęsa był TW "Bolkiem" 2010-04-15 11:35 Były funkcjonariusz Milicji Obywatelskiej w Gdańsku, Janusz S. zeznał w czwartek przed Sądem Okręgowym w Gdańsku, że Lech Wałęsa w połowie grudnia 1970 r. został zwerbowany do współpracy ze Służbą Bezpieczeństwa jako agent o pseudonimie "Bolek". 64-letni...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~JohanWłocławek
prawda jest taka, że kto chciał to do Krakowa wczoraj
prawda jest taka, że kto chciał to do Krakowa wczoraj przybył, a tłumaczenie całej reszty nieobecnych ... sraty taty d... w kraty
Komentarzy0
Wyświetleń660
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~wicioWłocławek
Komorowski na pożarcie. No cóż, myślę, że plan jest
Komorowski na pożarcie. No cóż, myślę, że plan jest taki. Komorowski na pożarcie i spalenie. -Komorowski podpisuję parę "dobrych ustaw" -obsadza parę dobrych stanowisk plus łańcuszek setek im podległych -przepuszcza to, co Kaczyński miał zablowkować -przejmuje IPN, między innymi pewnie tez "kwity" na siebie i...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~A takie tamWłocławek
Ale numer. Sakaszwili z Gruzji lecial z USA (Waszyngtonu)
Ale numer. Sakaszwili z Gruzji lecial z USA (Waszyngtonu) przez Wlochy do Polski. I przybyl, choc klody pod nogi byly. Czyli zawstydzil USA, Wlochy, Watykan i pare podobnych. Acha, lecial przez Turcje i Ukraine z Wloch bo nie pozwolili mu inaczej. Ciekawe czy nasze "wolne media" to puszcza na fali milosci do Rosji, Putina, Obamy i UE.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ha haWłocławek
Prezydent Kaczyński nie miał szczęścia do ludzi
Prezydent Kaczyński nie miał szczęścia do ludzi odpowiedzialnych za flagi i godła.Zdarzyło się,że na samochodzie prezydenckim miniatura flagi była założona odwrotnie i prezentowała flagę Monako lub Indonezji.Zdarzyło się też,że ktoś pomylił w czasie jakiejś wizyty zagranicznej delegacji flagi rosyjskie z czeskimi (albo na...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~frycWłocławek
czy ktoś wie gdzie jest wypozyczalnia / wypozyczaja kamery
czy ktoś wie gdzie jest wypozyczalnia / wypozyczaja kamery cyfrowe??
Komentarzy1
Wyświetleń720
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ktos tamWłocławek
Cała zachodnia Europa (Unia Europejska) i NATO (w tym USA -
Cała zachodnia Europa (Unia Europejska) i NATO (w tym USA - "najważniejszy nasz sojusznik") w osobach swoich przedstawicieli pokazali gdzie mają polski Naród. Większość oficjeli odwołała swoje reprezentacje na pogrzeb prezydenta, podając oficjalną wersję - unoszący się pył wulkaniczny. No cóż, kolejny raz "przyjaciele i...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez pamarWłocławek
Złoża łupkowe w prezencie dla Amerykanów Polskie
Złoża łupkowe w prezencie dla Amerykanów Polskie władze oddały prawa do wydobycia gazu łupkowego amerykańskim koncernom i to znacznie poniżej cen obowiązujących na świecie. Tymczasem rosyjski Gazprom z ogromnymi obawami przygląda się planom eksploatacji tych złóż nad Wisłą. Już sam fakt, że licencje na wydobycie gazu...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Przyjaciel USAWłocławek
Byłem pożegnać Prezydenta, około 4.00 mozna bylo wejsc do
Byłem pożegnać Prezydenta, około 4.00 mozna bylo wejsc do kosciola spokojnie i spedzic tam z pol godziny w odleglosci 10-15 minut od trumny :( Ale to co mnie zszkowalo. W Warszawie nawet gumy do zucia nie kupisz, sklepy, MC zamkniete. W Plocku "przelotowo" to samo. A we Włocławku szrto-pchli targ. Panie Palucki czy nie ma Pan wladzy nad...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ha haWłocławek
Myślę ,że Góra ma inne zdanie o całej sprawie i z buta
Myślę ,że Góra ma inne zdanie o całej sprawie i z buta ją Najwyższy potraktował ! http://bi.gazeta.pl/im/2/7775/m7775632.jpg
Komentarzy0
Wyświetleń644
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA