Forum Włocławek

Już myślano, że będzie normalnie, ale nie. Musi być po
Już myślano, że będzie normalnie, ale nie. Musi być po polsku. Z konfliktem. Czy jestem zdziwiona? Nie. Jak zwykle musi być jakaś fanaberia. Ktoś musi się dowartościować. Wawel. Miejsce szczególne, miejsce historyczne. Miejsce Wielkich tego kraju. Czy ktoś może mi podać merytoryczne przesłanki, ku temu, żeby tam pochować P....
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~JadwigaWłocławek
Juz za miesiac na gielde wchodzi PZU, jak myslicie, czy
Juz za miesiac na gielde wchodzi PZU, jak myslicie, czy bedzie tak jak w przypadku PGE, czy moze tym razem da sie na tym zarobic?
Komentarzy2
Wyświetleń896
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez pazdziochWłocławek
W sobotę usiadłam w fotelu z filiżanką kawy,
W sobotę usiadłam w fotelu z filiżanką kawy, włączyłam tv i zamarłam. Każdy z nas na pewno inaczej przyjmował tą tragiczną wiadomość, mną ona wstrząsnęła. Nie znani mi osobiście ludzie z pierwszych stron gazet, z tv, ludzie obcy dla mnie, a jednak przez ciągły przekaz mediów wciąż blisko mnie, wciąż się o nich...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~nikt ważnyWłocławek
Szanowni Internauci portalu Włocławek.info ! Jeżeli
Szanowni Internauci portalu Włocławek.info ! Jeżeli mielibyście Państwo ochote obejżeć zdjęcia satelitarne miejsca katastrofy samolotu w Smoleńsku proszę wpisać: www.zdjecia satelitarne katastrofy samolotu.pl(nic wiecej) Jest wiele linków na których obejżeć można miejsce.Wydaje mi się -oglądając zdjecia,że miejsce i kierunek...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
Czy żałoba musi byc na pokaz wystarczy gdy ma sie ja w
Czy żałoba musi byc na pokaz wystarczy gdy ma sie ja w sercu nie potrzebna jest histeria
Komentarzy1
Wyświetleń842
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~żabaWłocławek
11 kwiecień 2010 Smoleńska Golgota
11 kwiecień 2010 Smoleńska Golgota Powtórnie kwiaty piją krew , oj ? Ziemio Rosji nienasycona . ...
Komentarzy2
Wyświetleń829
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Stanisław KowalskiWłocławek
aBc i inni to jest odpowiedź na wszystkie wasze wypowiedzi i
aBc i inni to jest odpowiedź na wszystkie wasze wypowiedzi i zwracanie uwag innym ,pełna jadu właśnie takich jak Ty i kleru katolickiego . W czasie mszy w Katedrze Przemyskiej prałat Zbigniew Suchy w homilii powiedział, że katastrofa samolotu mogła wydarzyć się w środę, kiedy do Katynia lecieli premier Donald Tusk, Tadeusz Mazowiecki...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Skopiowałem to specjalnie dla p-osła Górskiego i jemu
Skopiowałem to specjalnie dla p-osła Górskiego i jemu podobnych. Dla mnie i zapewne dla wielu innych ludzi te słowa mają sens w przeciwieństwie do "błyskotliwych" ludzi pokroju wspomnianego pana. My, obywatele Polski, która przez ostatnie siedemdziesiąt lat wciąż nie pogodziła się z utratą swoich najlepszych synów zamordowanych...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez observerWłocławek
Wstyyd mi za gospodarza tego miasta do niedawna chwalony
Wstyyd mi za gospodarza tego miasta do niedawna chwalony przezemnie że wyciga miasta na salony że wkoncu to miasto bedzie mialo swoje plusy nie tylko zachcianek!!WSTYD WSTYD PANIE PAŁUCKI ŻEBY ANI JEDNA FLAGA NIE ZOSTALA POPWIESTPZONA NA GŁOWNYCH UL.MIASTA Z KIM NIE ROZMAWIAM KAZDY AM DO PANA ZAL JUZ NIE JAKO PREZYDENTA ALE JAKO CZLOWIEKA...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~piotrWłocławek
za tych, którzy twierdzą że żal im ofiar a umieszczają
za tych, którzy twierdzą że żal im ofiar a umieszczają na tym forum bezczelne wpisy! Nawet w tak podniosłej chwili muszą uszczypnąć! Nie ma dla nich żadnej świętości! Szkoła PiS! Ludzie opamiętajcie się!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Wstyd mi!Włocławek
Czułem że jakiś .... będzie chciał zabłysnąć... tak
Czułem że jakiś .... będzie chciał zabłysnąć... tak też się stało. http://wiadomosci.onet.pl/2153773,11,posel_pis_w_naszym_dzienniku_rosja_mataczy,item.html Zero szacunku dla takich politykierów jak on.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez observerWłocławek
Hańba i wstyd dzis były 2min ciszy dla Ofiar[*] W naszym
Hańba i wstyd dzis były 2min ciszy dla Ofiar[*] W naszym mieście tego nawet nikt nie uszanował wstyd na cala Polskę. Zamiast oddać hołd i szacunek to ludzie chodzili tak jak by nic się nie Stalo wladze tak samo żadnych uroczystości jakiś marszów czy wystąpien no wiem że włocławek to miasto komuny jak to sie mowi czerwone miasto...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~jacekWłocławek
Szkoda, że naszego miasta nie stać na wywieszenie flag
Szkoda, że naszego miasta nie stać na wywieszenie flag państwowych, jak również tych, z barwami naszego miasta, przynajmniej, przy najważniejszych ulicach Włocławka. Dobrze, że włocławianie wzięli sprawy w swoje ręce! Przynajmniej niektórzy! Czemu w tym mieście żadna z ekip rządzących, nie umie się zachować! A tak,...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez deutschlandWłocławek
Wstyd mi, że nie zdobyłam się na napisanie tego, co
Wstyd mi, że nie zdobyłam się na napisanie tego, co poniżej. Tłumaczy mnie tylko trudna w tej chwili sytuacja rodzinna. Żałuję więc, że to nie ja sama go napisałam. Świetny w stylu, znakomicie skonstruowany, celny. Dokładnie oddaje to, co myślę na ten temat. "Menda" (brrr, co za nick!) zezwolił(a?) mi na ten manewr. Mam nadzieję,...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Kondukt załobnyWłocławek
dlaczego market Polo jest dzisiaj otwarty ?dziwię się
dlaczego market Polo jest dzisiaj otwarty ?dziwię się bardzo,że biznes dla nich jest wazniejszy niż taka wielka TRAGEDIA.Inne markety są zamknięte ,ale POLO oczywiście musi się wyróżnić,żeby przypadkiem ten wybryk im nie zaszkodził.
Komentarzy0
Wyświetleń605
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~BBWłocławek
czy my włocławianie naprawde nie potrafimy oddać hołdu
czy my włocławianie naprawde nie potrafimy oddać hołdu ludziom ktorych sami wybralismy w wyborach i tym ktorzy stracili zycie wykonując prace?czy nie stac nas na kwiaty znicz i w chwile zadumy razem we wspólnym miejscu?
Komentarzy0
Wyświetleń620
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~jonWłocławek
Już wiem ,na pchlim targu!
Już wiem ,na pchlim targu!
Komentarzy0
Wyświetleń709
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
To co widzimy w tv a związane jest z tym tragicznym
To co widzimy w tv a związane jest z tym tragicznym wypadkiem jest oczywiście pięknym odruchem naszych serc .Po śmierci naszego Papierza było tak samo .Obawiam się ,że będzie podobnie i za parę dni zacznie się opluwanie .
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~leniwa Włocławek
Oddajemy hołd Prezydentowi RP ,swój żal i szacunek
Oddajemy hołd Prezydentowi RP ,swój żal i szacunek okazują elity i ludzie prości .Brakuje tylko w tych wypowiedziach głosów szczekaczy ,błaznów i medialnych krzykaczy ,którzy tego człowieka tak uparcie oczerniali -gdzie oni są ,gdzie jest naczelny błazen PO i jego psy gończe ? Teraz dopiero widać, kto miał rację .
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Kiedy powstanie wreszcie w tym mieście Auchan ? Czy to
Kiedy powstanie wreszcie w tym mieście Auchan ? Czy to będzie na Placu przy Długiej ? I obok niego ma powstać Leroy Merlin ?
Komentarzy4
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Z innej beczkiWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA