Forum Włocławek

Wstyd i hańba dla władz i mieszkańców Włocławka.
Wstyd i hańba dla władz i mieszkańców Włocławka. Władze miejskie nie zorganizowały żadnych uroczystości. Ogłoszono Żałobę Narodową, trwają msze w kościołach, a przy Klasztorze na Placu Wolności pazerna przekupa handluje obwarzankami, Straż Miejska jeździ wokół Placu i udaje, że nic nie widzi. Samo południe, dwie minuty...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez pamarWłocławek
Ludzie nie róbcie sobie z osób poszukujących pracy jaj
Ludzie nie róbcie sobie z osób poszukujących pracy jaj .Któryś już raz okazuje się że ktoś podaje ogłoszenie dla żartu ,osoba do której dzwonie twierdzi ,że ogłoszenia nie zamieszczała .Ten co urządza sobie zabawę z tego typu spraw jest człowiekiem bez skrupułów .
Komentarzy3
Wyświetleń952
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~leniwa Włocławek
Dziennikarze powinni poduczyc sie historii, zeby nie mylic
Dziennikarze powinni poduczyc sie historii, zeby nie mylic wiecznie Rosji ze Zwiazkiem Radzieckim, ktory przestal istniec. Dlaczego nie mowimy na Niemcow ze to sa Hitlerowcy, a tu w tym przypadku mylimy ciagle przeszlosc z terazniejszoscia. Otrzasnijcie sie i zainteresujcie sie terazniejszoscia.
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AdaWłocławek
Jeśli chcecie, jeśli macie taką potrzebę, przyjdźcie
Jeśli chcecie, jeśli macie taką potrzebę, przyjdźcie dziś o godz. 12.00. na Plac Wolności zapalić znicz. Jeśli chcecie.
Komentarzy2
Wyświetleń872
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ananasWłocławek
Czy w niedziele 11.04.2010 odbedzie sie pchli targ. Prosze o
Czy w niedziele 11.04.2010 odbedzie sie pchli targ. Prosze o odpowiedz.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~monikaWłocławek
Katastrofa a sprawa katyńska. Pisząc na gorąco o
Katastrofa a sprawa katyńska. Pisząc na gorąco o dzisiejszej tragedii nasuwają mi się pewne wnioski i konsekwencje szczególnie medialne. Katyń nie cieszył się dużym zainteresowaniem mediów zachodnich i nie tylko, był sprawą "lokalną". Wydarzenie bez precedensu jakim jest śmierć prezydenta i jego otoczenia będzie długo...
Komentarzy2
Wyświetleń903
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~SmutekWłocławek
Zginął mój i bardzo wielu Polaków Prezydent
Zginął mój i bardzo wielu Polaków Prezydent Najjaśniejszej RP, cześć Jego pamięci. Boże wszechmogący przyjmij duszę Jego do Królestwa Niebieskiego.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~aBcWłocławek
Prezydent nie żyje!
Prezydent nie żyje!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~mmmmWłocławek
Witam zwracam sie z pytaniem czemu na hali mistrzow we
Witam zwracam sie z pytaniem czemu na hali mistrzow we Włocławku nie mozna pojezdzic w sposób awaryjny?? Nawet w zime gdy warunki na naszych drogach sa fatalne^^ mozna sie rozpedzic zaciagnac reczny i prubowac to opanowac to nie zaraz widze policjantów kturzy wystawiaja mandaty.Druga sprawa to droga wewnetrzna na ktorej nie obowiazuja zasady...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Hala Mistrzow:DWłocławek
Czy mi się zdaje czy CH Wzorcownia jakoś ucichła ? Nie ma
Czy mi się zdaje czy CH Wzorcownia jakoś ucichła ? Nie ma tylu ludzi jak na początku. 1.Mało ludzi 2.Parkiet się sypie idąc w stronę przejścia do drugiego budynku (korytarze boczne) 3.Dziury w ścianach (odpada farba) idąc do łazienek 4.Każdy robi co chce, pracowników zwalniają a ceny dalej szaleją i ludzi nie stać na wiele...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~OjjjWłocławek
Niedawno opisywany był przypadek emerytowanego policjanta
Niedawno opisywany był przypadek emerytowanego policjanta który terroryzuje parkujących kierowców na niewielkim parkingu przy bloku Chopina 22.Kierowcy którzy nie zmieszczą się na nim parkują w szerokiej alejce i jakoś nikt nikomu nie utrudnia życia.Jedynie ten świr. Dziś znowu się "ożywił" i zadzwonił do Straży Miejskiej na...
Komentarzy3
Wyświetleń884
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ParkującyWłocławek
Tak się sprawuje władzę w czasach demokracji Solidarnej
Tak się sprawuje władzę w czasach demokracji Solidarnej PO.O takom Polske walczyli Wałsowe woje,a wyszedł krzesany zbójnicki.buhahaha http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100409/WLOCLAWEK01/58289182
Komentarzy3
Wyświetleń998
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Niech we Włocławku powstanie ALDI. A nie kolejne Biedronki.
Niech we Włocławku powstanie ALDI. A nie kolejne Biedronki.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~TomkiWłocławek
Był taki temat o GMO ale ,że nie można na tym
Był taki temat o GMO ale ,że nie można na tym forum/dziwne/podbijać tematów ciekawych, schodzą one na dalszy plan i trzeba abarot.A o to moje zdanie. Powiem tak, z GMO to jak z aniołami.Nawet Pan Bóg wszystkowiedzący nie wiedział(a powinien) ,że mu się te białe stworki zbuntują.I tak powstała nowa odmiana GMO- diabeł.
Komentarzy1
Wyświetleń833
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez kortyzolWłocławek
Witam! Jestem długoletnim pracownikiem w firmie
Witam! Jestem długoletnim pracownikiem w firmie produkującej profile okienne we Włocławku, i szlak mnie trafia jak kierownictwo zakładu zatrudnia i awansuje na wysokie stanowiska swoich ludzi tzw: d...wwłazów
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~BRUGMANNWłocławek
Skandal na Zielonym Rynku. Nikt nie był łaskaw powiadomić
Skandal na Zielonym Rynku. Nikt nie był łaskaw powiadomić lokatorów kamienic przy Zielonym Rynku i przyległych ulicach o remoncie nawierzchni. Uniemożliwiono dojazd do budynków i do lokali prowadzących działalność gospodarczą. Wykopano pół metrowe doły naprzeciw wjazdów do posesji. Proszę przyjechać i zobaczyć "rewitalizację na...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~mimWłocławek
Czy jesteśmy w stanie na podstawie dotychczsowych
Czy jesteśmy w stanie na podstawie dotychczsowych ,,doświadczeń'' podać realną definicję kandydata do wyborów na samorządowca (prezydent ,radny) .Podstawowe kryterium -działanie w interesie wyborcy .Czy to możliwe ?
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Propozycja -Włocławek
Nie będę głosować w nadchodzących wyborach
Nie będę głosować w nadchodzących wyborach samorządowych na ludzi co w ostatnich wyborach parlamentarnych obiecywali: cud gospodarczy, drugą Irlandię, a przede wszystkim miało się nam wszystkim żyć lepiej Tym Panom dziękujemy!!!!!!!! Niech posiedzą sobie jeszcze rok w sejmie.
Komentarzy2
Wyświetleń767
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~włocławianinWłocławek
DZIURY DZIURY I DZIURY NA WŁOCŁAWSKICH DROGACH, NAWET SIĘ
DZIURY DZIURY I DZIURY NA WŁOCŁAWSKICH DROGACH, NAWET SIĘ ICH NIE ŁATA. PANIE PREZYDENCIE NIE BĘDE NA PANA GŁOSOWAŁ.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~DZIURY!!!Włocławek
Zbrodnie hitlerowskich Niemiec już mamy prawie wyjaśnione,
Zbrodnie hitlerowskich Niemiec już mamy prawie wyjaśnione, Rosji Radzieckiej też. Ciekaw jestem kiedy wyjdą na jaw zbrodnie popełniane przez amerykanów w Wietkongu, Afganistanie, Iraku i w wielu innych miejscach.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez pamarWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA