Forum Włocławek

NIe dajcie się
NIe dajcie się zniszczyć: http://www.wykop.pl/link/398634/zatrzymany-za-robienie-zdjec-policji/ Uważajcie na służby mundurowe !
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Kretyństwo w mundurachWłocławek
Zauwazylem, ze nasze mini rondo przy sadzie jest uszkodzone.
Zauwazylem, ze nasze mini rondo przy sadzie jest uszkodzone. Zastanawiam sie czy nie jest to efekt pewnego kierowcy TIRa o rejestracji CBR33.. z naczepa najwiekszego polskiego dyskontu Bie......, ktory to w srode "zachaczyl" naczepa o murek okalajacy rondo.
Komentarzy0
Wyświetleń586
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ mieszkaniecWłocławek
Od kilku dni obserwuję pogorszenie się w działania w/w
Od kilku dni obserwuję pogorszenie się w działania w/w usługi - problemy z wchodzeniem na różne strony www - problemy z pobieraniem poczty - wszystko jakoś tak wolno działa - lub w ogóle nie działa tzn. wyskakuje błąd połączenia z serwerem i żadna strona się nie otwiera. Uprzedzam odpowiedzi - z systemem wszystko jest ok - został...
Komentarzy2
Wyświetleń997
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~zakłopotanyWłocławek
Zadałem na forum pytanie /przyrodnicze/ ,czym się od siebie
Zadałem na forum pytanie /przyrodnicze/ ,czym się od siebie różnią menda i wesz?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez kortyzolWłocławek
Koniec świata > Wyciek ropy w zatoce meksykańskiej - ile w
Koniec świata > Wyciek ropy w zatoce meksykańskiej - ile w tym prawdy? >> W USA sprawa zaczyna być coraz bardziej napięta i mówi się o wszystkich > koszmarnych scenariuszach od wprowadzenia stanu wojennego, przez > ewakuację Florydy a na eksplozji atomowej na dnie Zatoki skończywszy. > Sytuacja wygląda na krytyczną. I składa...
Komentarzy1
Wyświetleń920
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez rolnikWłocławek
Czy nie macie wrażenia, że ta stronka powoli zamienia się
Czy nie macie wrażenia, że ta stronka powoli zamienia się w forum polityczne? Nie podoba mi się to. Serio. Macie jakieś preferencje? Walcie z nimi na swoje fora, bo jest ich dostatek. Macie do wyboru http://www.bronislawkomorowski.pl/ ,lub http://www.rp.pl/artykul/2,502322_Dobry_finisz_Kaczynskiego__.html Wszystkie swoje żale i...
Komentarzy0
Wyświetleń781
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ananasWłocławek
Wyborco! Już niebawem los Ojczyzny spocznie m.in. w Twoich
Wyborco! Już niebawem los Ojczyzny spocznie m.in. w Twoich rękach. Nieważne jaki masz światopogląd - dla Jarosława K. każdy człowiek niepodzielający jego wizji jest wrogiem. Daj Polsce szansę i zagłosuj na Komorowskiego. Dość kłótni, dość podziałów, dość podejrzliwości wobec wszystkich dookoła. Wyborco, jeżeli oddasz...
Komentarzy0
Wyświetleń622
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Przyjacielu ! Mam do Ciebie ogromną prośbę, ale proszę
Przyjacielu ! Mam do Ciebie ogromną prośbę, ale proszę nie zawiedź mnie - IDŹ 4 LIPCA NA WYBORY ! I zrób wszystko co możesz, aby w niedalekiej przyszłości w czasie spotkań dyplomatycznych Pierwsza Dama nie załatwiała się do kuwety ... Wybierając Prezydenta wybieramy także pierwszą Damę - która jest jego prawą ręką. Uważajmy...
Komentarzy0
Wyświetleń737
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez negocjatorWłocławek
Maja pretensje do lidera SLD, ze nie chce wypowiedziec sie
Maja pretensje do lidera SLD, ze nie chce wypowiedziec sie jasno, na kogo nalezy glosowac. Ma racje. Jeden kandydat zatwardzialy liberal, drugi pod wplywem kosciola nienawidzacy sasiadow, szukajacy dziury w calym, o pogladach bardzo konserwatywnych. Ale wxedlug mnie bardziej socjalne poglady ma Jaroslaw Kaczynski. Komorowski sam liberal, otoczony...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Zrozum
Zrozum to: http://www.youtube.com/watch?v=apNdODoWX2I&feature=player_embedded Czas najwyższy !!!
Komentarzy2
Wyświetleń864
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~3x15%Włocławek
CZY PAN KOMOROWSKI ODPOWIEDZIAŁ NA TE
CZY PAN KOMOROWSKI ODPOWIEDZIAŁ NA TE PYTANIA: http://www.niezalezna.pl/article/show/id/34225 ???
Komentarzy1
Wyświetleń909
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~???Włocławek
Prawie wszystkie drzewa na ul. Wienieckiej obklejone są
Prawie wszystkie drzewa na ul. Wienieckiej obklejone są plakatami z wizerunkiem Kaczyńskiego .Myślę ,że i to jemu nie pomoże. Cytując juniora Pawlaka z filmu "sami swoi" to powiem ,że jak się tak napatrzę ,jak się tak napatrzę to nienawidzę go ,że ojej !
Komentarzy2
Wyświetleń811
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~pieszyWłocławek
Patrzę tak na włocławską lewiznę i myślę sobie, że ci
Patrzę tak na włocławską lewiznę i myślę sobie, że ci nadęci ludzie strasznie się męczą w swoich rolach, minęli się z powołaniem. Taki na przykład Chudy, nadęty pan w wieku zawałowym, w sam raz pasuje na sprzedawcę w mięsnym. Swoimi głodnymi kawałkami mógłby zadbane czterdziestki zarywać. A ten kominiarz, z miejskiego...
Komentarzy4
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Rumburak ChilloutWłocławek
Ale wybór w niedzielę, między żenująco dowcipnym
Ale wybór w niedzielę, między żenująco dowcipnym Bronkiem i smutnym Kaczorkiem. Obydwaj przeszli cudowną metamorfozę (nie zapominajmy, że Bronek był nazywany jastrzębiem platformy). Namawiam wszystkich do pójścia na wybory i skreślenie obydwu "gentelmanów". Przy niskim poparciu nie będzie żaden z nich przynajmniej miał prawa...
Komentarzy0
Wyświetleń636
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~klocekWłocławek
Ech nie jest taki zly ten Prezydent numer
Ech nie jest taki zly ten Prezydent numer 2 http://www.youtube.com/watch?v=zoyTKsx-Gbc&feature=player_embedded
Komentarzy1
Wyświetleń693
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KaczkaWłocławek
Zwolennikom Platformy Obywatelskiej jako spadkobierczyni
Zwolennikom Platformy Obywatelskiej jako spadkobierczyni skupiającej niedobitki Unii Demokratycznej,Unii Wolnośći,Kongresu Liberalno-Demokratycznego oraz AWS-u ku pamięci: To za rządów Jana Krzysztofa Bieleckiego[KLD-AWS] -od 12.01.1991 do 27.10.1991 r W dniu 18.07.1991 roku umiera nagle na zawał serca podwładny prezesa NIK-Pan Tadeusz...
Komentarzy4
Wyświetleń988
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
A ja i tak głosuje na B.KOMOROWSKIEGO i żadne kwakanie nie
A ja i tak głosuje na B.KOMOROWSKIEGO i żadne kwakanie nie zmieni mojej decyzji. Możecie sobie kwakać ile wejdzie. A w niedzielę i tak będę świętował. Pis to zwykła patologia i żadne pseudo przemiany tego nie ukryją.
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MalinaWłocławek
godz.prawie 21 , jakiś bezmózgowiec z ul.Rajskiej 6 gra
godz.prawie 21 , jakiś bezmózgowiec z ul.Rajskiej 6 gra "dziką" muzykę na cały regulator,że aż trudno wytrzymać. I rodzice na to pozwalają ? a może są zamknięci w szafie a dorastający wyrostek zrobił sobie bal ?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~jadziaWłocławek
no i już po obiedzie. tzn.,że już po wyborach. Znany
no i już po obiedzie. tzn.,że już po wyborach. Znany jasnowidz z okolic , podał nazwisko zwycięzcy niedzielnego głosowania. Ja , nieznany nikomu jasnowidz, też z okolic , potwierdzam to widziadło znanego i ośmielam się oznajmić,że "jasnowidziałem" Komorowskiego w Pałacu na Krakowskim. W związku z tym nie marnując już czasu...
Komentarzy0
Wyświetleń537
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~j-3Włocławek
Korwina Mikke -,,za Komorowskim stoi lepiej zorganizowana
Korwina Mikke -,,za Komorowskim stoi lepiej zorganizowana mafia czychająca na dobrze płatne stanowiska ''-czyżby Korwin miał na myśli takich jak Rychu ,Zbychu ,Rosół i inni...ciekawe też ,że podobne zdanie ma większość polonii amerykańskiej i kanadyjskiej popierajacej w 80% Kaczyńskiego -chyba coś w tym jest .
Komentarzy0
Wyświetleń643
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Ciekawa opiniaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA