Forum Włocławek

Znowu Włocławek wydymano.Nie daruję tego przyłączenia
Znowu Włocławek wydymano.Nie daruję tego przyłączenia Włocławka dr Skrzypkowi. Najszybszy internet mamy w Bydgoszczy i Toruniu.I tak ze wszystkim.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Że rozPOczęto zbiórkę datków na kampanię wyborczą ,czy
Że rozPOczęto zbiórkę datków na kampanię wyborczą ,czy wiecie gdzie opublikowane są stawki i adressy biorców -myślimy ze znajomymi o uruchomieniu stoku narciarskiego na zawiślu (z podgrzewanymi krzesełkam),może zdążymy przed....
Komentarzy0
Wyświetleń616
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Chodzą słuchyWłocławek
I wlazł już jakiś trol haha. No ba tyle krytyki to trzeba
I wlazł już jakiś trol haha. No ba tyle krytyki to trzeba zrobic kontre. Ja wam mówie wyPIS-jedzcie z Włocławka trole.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MuniekWłocławek
PO cuda robi, na przyklad 10 minut z
PO cuda robi, na przyklad 10 minut z 6-ciu. http://www.tvn24.pl/-1,1639418,0,1,6-minut-to-dla-sekuly-10-minut,wiadomosc.html
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ha haWłocławek
Gwiazdy Platformy spadaja w dol mimo poparcia wszystkich
Gwiazdy Platformy spadaja w dol mimo poparcia wszystkich mediow, manipulacji i 6 (10) minutowych przerw :-) http://www.tvn24.pl/-1,1639530,0,1,piskorski-w-tarapatach,wiadomosc.html A tu 6(10) minutowa przerwa http://www.wykop.pl/link/289070/tak-po-broni-sie-przed-afera-hazardowa
Komentarzy0
Wyświetleń555
Śledzących1
Ocena1
No i Pan Krajewski leci w dol. I bardzo dobrze. Teraz chyba
No i Pan Krajewski leci w dol. I bardzo dobrze. Teraz chyba kolej na nastepnego doktora :-), a czy jak ten doktor straci tytul to jego doktoranci tez ;-)? http://wiadomosci.onet.pl/2116358,11,decyzja_zatwierdzaj aca_habilitacje_prof_krajewski ego_uniewazniona,item.html
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Zbuntowany Kaloryferze! Opisałeś torturę ze szczurem
Zbuntowany Kaloryferze! Opisałeś torturę ze szczurem stosowaną w Chinach. W chrześcijańskiej Europie traktowano ludzi gorzej. Ale co ty możesz wiedzieć o torturach. Wiesz co to łamanie kołem albo żelazna dziewica??
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~katWłocławek
Wy z pisu,tak,tak,mała litera,bo co z was za partia,w
Wy z pisu,tak,tak,mała litera,bo co z was za partia,w połączeniu z wws,jesteście szkodnikami dla mojego miasta.Wy nie wiecie,że znikniecie ze sceny samorządowej,jak bańka mydlana,bo ile można opowiadać w kółko to samo,i wszystko na nie.Prezydent,na ostatniej sesji ośmieszył was do cna,a szczególnie,wielkiego przew.Małego zw.zaw.a...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Jan.Włocławek
"- W ciągu kilku dni od podpisania umowy przekażemy plac
"- W ciągu kilku dni od podpisania umowy przekażemy plac budowy i będziemy oczekiwać na projekt organizacji ruchu - mówi Jacek Kuźniewicz. - Natomiast termin rozpoczęcia prac jest uzależniony od warunków atmosferycznych. Przypomnijmy, że odcinek „jedynki” od mostu na Zgłowiączce do ronda Powstania Styczniowego wyremontuje...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~CYTAT TYGODNIAWłocławek
Mam propozycję aby czarny kler oficjalnie ogłosił cennik
Mam propozycję aby czarny kler oficjalnie ogłosił cennik usług ( tak, tak usług a nie posług ), żeby nie dochodziło do nieporozumień co do ceny usługi którą panowie księżą (specjalnie z małych liter) dla nas wykonują. Miałem ostatnio nieprzyjemność być świadkiem załatwiania formalności pogrzebowych,
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Robert dla nas wykonująWłocławek
A to dla wszystkich zagorzałych zwolenników Kościółka.No
A to dla wszystkich zagorzałych zwolenników Kościółka.No czy to już nie paranoja. http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100122/REGION/188964883
Komentarzy2
Wyświetleń938
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Statystyczny włocławianin jest za budową marketu FOCUS
Statystyczny włocławianin jest za budową marketu FOCUS PARK. Tak wynika z komentarzy internautów. Jak dołożymy do tego mieszkańców ościennych gmin i słynnych CWL to nakryją czapkami zarówno przeciwników, jak i tych co twierdzą: "Na tej pięknej działce mogło powstać wszystko co jest warte postawienia." Nie da się też zabudować...
Komentarzy3
Wyświetleń972
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~DionizyWłocławek
Z okazji "Dnia Dziadka" składam tobie dziadziusiu Szujko
Z okazji "Dnia Dziadka" składam tobie dziadziusiu Szujko serdeczne życzenia.Żyj dziadziusiu długo i szczęśliwie.W tym roku zapewniam Ciebie postaram sie abyś został pradziadkiem.Twój ukochany wnusio.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~wnuczekWłocławek
chciałbym powiedzieć coś, co jak zauważyłem przynosi
chciałbym powiedzieć coś, co jak zauważyłem przynosi obciach naszemu miastu - nasz viceprezedynent chromolił wielkie bzdury podczas 65 rocznicy wyzwolenia Włocławka... to jest totalne dno wszyscy to widzą i udają, że wszystko jest ok. Omijajcie to miasto..!!!
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez bigielWłocławek
Chlebowski - na prezydenta, słuchajac jego odnosi sie
Chlebowski - na prezydenta, słuchajac jego odnosi sie wrazenie ze szkoda aby taki człowiek sie marnowal w sejmie, to aniol na ziemi,no a ze chciał sobie dorobic - ludzka rzecz hahaa
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JolaWłocławek
Mam Takie Małe Pytanie Czy w Gimnazjum Nr. 6 Jest
Mam Takie Małe Pytanie Czy w Gimnazjum Nr. 6 Jest nabór Na uczni pierwszych klas.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~xx30wWłocławek
Kto się wstrzymał od głosowania nad budżetem miasta na
Kto się wstrzymał od głosowania nad budżetem miasta na 2010r ?
Komentarzy2
Wyświetleń921
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Czy pamietacie Włocławek
pomóżcie!!!! mam sąsiada który jest umysłowo chory, nie
pomóżcie!!!! mam sąsiada który jest umysłowo chory, nie leczy się a pije alkohol awanturuje się wyzywa bezimiennie mieszka jak jego konkubina wzywa policję to on staję się tak super że aż śmiech mnie ogarnia jak słyszę przez ścianę jaki on jest kulturalny i odjeżdżają z powrotem a ja czekam kiedy przyjdą do mnie to ja wtedy...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~janina kowalska Włocławek
Gazeta podaje że są pieniądze na jedynke w sumie 134nlm co
Gazeta podaje że są pieniądze na jedynke w sumie 134nlm co stanowi 47 procent kosztów jej remontu, ja sie nie zgadzam aby reszta wydatków była kryta z kieszeni mieszkanców Włocławka, PREZYDENCIE miej troche rozumu, zaczekajmy do 2012roku i zobaczymy jak Panowie z zachodu beda jezdzic na naszej jedynce. Jestem przekonany ze rzad bedzie...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~A-ZWłocławek
Jak co roku 20-go stycznia, w naszym mieście celebruje się
Jak co roku 20-go stycznia, w naszym mieście celebruje się t. zw. święto wyzwolenia. Zakłamując historię, komuniści i postkomuniści urządzają kabaret na Pl. Wolności, zapominając, że polskie wojsko dotarło do miasta dopiero 23 stycznia, za to już 21 stycznia 1945r. NKWD rozpoczęła we Włocławku ściganie żołnierzy podziemia,...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~sportowiecWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA