Forum Włocławek

Odbijam od tego forum. Dzięki takim jak kaloryfero-szujo
Odbijam od tego forum. Dzięki takim jak kaloryfero-szujo podobnym. Jesteście jak meszki. Wszyscy się od was opędzają, a Wy nie dajecie od siebie odpocząć. Spróbujcie może na blogu? Symptomatycznym jest fakt, że po Waszym zagnieździeniu się w tym miejscu, konkurencja wyraźnie złapała drugi oddech.
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ananasWłocławek
Na nowy tydzień cytat z Ewangelii Janowej: "Gdy byłeś
Na nowy tydzień cytat z Ewangelii Janowej: "Gdy byłeś młodszy, opasywałeś się sam i chodziłeś, gdzie chciałeś. Ale gdy się zestarzejesz, wyciągniesz ręce swoje, a inny cię opasze i poprowadzi, dokąd nie chcesz"
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
znaleziono psa cokier spaniel'a lub podobnego. Piesek
znaleziono psa cokier spaniel'a lub podobnego. Piesek tęskni i czeka na właściciela. prosze o kontakt w komentarzach!!!!!
Komentarzy1
Wyświetleń744
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~qwertyuiopWłocławek
Ja już się zapisałem na debatę a
Ja już się zapisałem na debatę a Ty? http://zapytajpremiera.pl/
Komentarzy1
Wyświetleń792
Śledzących0
Ocena3
Zbuntowany kaloryferze ,masz poczytaj sobie o Caritasie .Dnia
Zbuntowany kaloryferze ,masz poczytaj sobie o Caritasie .Dnia 25.01.2010r -Wszystko co przedstawił imć "Johan"tu masz wypowiedzi internautów na temat działalności Critasu,http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,4500-dzieci-ma-za-co-dziekowac-Caritasowi,wid,11909300,wiadomosc.html
Komentarzy25
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JohanWłocławek
W stosunkach polsko-niemieckich pojawił się kolejny bardzo
W stosunkach polsko-niemieckich pojawił się kolejny bardzo poważny problem. Otóż okazuje się, że Urząd Żeglugi i Hydrografii (BSH) wyraził zgodę na budowę Gazociągu Północnego po dnie Bałtyku, a nie w odpowiednim zagłębieniu. Jeżeli ta decyzja nie zostanie oprotestowana przez polski rząd, to zostanie zablokowany dostęp do...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Z prasy polskiejWłocławek
Jeden ze słuchaczy audycji w Radiu TOK FM napisał maila: -
Jeden ze słuchaczy audycji w Radiu TOK FM napisał maila: - Lubimy seks, ale nie ze swoimi żonami. Żona nie jest traktowana jako obiekt seksualny. Moja żona ma jedną wadą - to że jest moją żoną - pisze. I dalej - Szanuję swoją żonę, mamy dwoje dzieci, jestem do niej przywiązany, ale pożądanie w skali od jeden do 10 wynosi jeden....
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Na zalewie -tak ,ale nie dla zapiajaczonych zasobnych w
Na zalewie -tak ,ale nie dla zapiajaczonych zasobnych w gotówkę pasibrzuchów(czytaj snobów),ale dla młodzieży w ramach propagowania żeglarstwa ,kajakarstwai i ekologicznych sportów wodnych , nauki szacunku dla przyrody.No i w ramach konkurencji dla dorobkiewiczów z Zarzeczewa i Dobiegniewa.
Komentarzy0
Wyświetleń658
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Przystań -Włocławek
Mamy piękną ,prawdziwą zimę. Mróz i śnieg. Dlaczego w
Mamy piękną ,prawdziwą zimę. Mróz i śnieg. Dlaczego w takim razie nie korzystają z tego dzieci ? Pamiętam że kiedyś ledwo spadło troszkę śniegu i już było ich wszędzie pełno. Z sankami, z nartami, ślizgawki gdzie popadło, bitwy na śnieżki. Była masa śmiechu, a przede wszystkim ruch. I bawiliśmy się praktycznie do...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~SolejukowaWłocławek
Obywatelko - Obywatelu!!! Jeżeli nie chcesz aby Polska
Obywatelko - Obywatelu!!! Jeżeli nie chcesz aby Polska stała się państwem totalitarnym rządzonym przez ..... o skłonnościach sadystycznych przyłącz się na facebooku do akcji społecznej pod hasłem: "Zrobimy wszystko aby PiS nie wrócił już do władzy!" Link: http://www.facebook.com/group.php?gid=253864591458&ref=mf
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
to link dla wszystkich którzy chcą zobaczyć najcenniesze
to link dla wszystkich którzy chcą zobaczyć najcenniesze zabytki Jerozolimy. Może też niektórym internautom otworzą się oczy na prawdę. Zachęcam, warto obejrzeć to cudowne miejsce. http://www.360tr.com/kudus/kiyamet_eng/index.html
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~aBcWłocławek
Zrobmy stok narciarski we Wloclawku, Unislaw, Bydgoszcz
Zrobmy stok narciarski we Wloclawku, Unislaw, Bydgoszcz pokazuja ze mozna, stacje narciarskie maja w planach Plock i Lubraniec, a we Wloclawku nie mozna??
Komentarzy15
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~slawek kruzynskiWłocławek
W programach telewizyjnych widac naszych politykow jak
W programach telewizyjnych widac naszych politykow jak rozliczaja sie mowiac ile razy grali razem w golfa, kiedy spotkali sie w najdrozszych hotelach (oczywiscie na nasz koszt), kiedy zrobil "zwykla przysluge" jadac do Stanow Zjednoczonych (rowniez na nasz koszt), aby zawiezc "paczuszke" jakiejs coreczce. Godne pozalowania. A ludzie mra z glodu, z...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Rada Miasta nie przeznaczyła nawet jednej złotówki na
Rada Miasta nie przeznaczyła nawet jednej złotówki na odśnieżanie chodników na Osiedlach należących do Zarządu Dróg Miejskich.No to i nie odśnieżają. Tak samo nie ujęto w planie odśnieżania ulic typu np. Wilcza,Wspólna,Wysoka Żurawia w części należącej do ZDM itd. Bo na tych ulicach mieszkają ... i niech sami sobie usuwają...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Może ktoś wyjaśni -jaki wpływ ma szary płatnik
Może ktoś wyjaśni -jaki wpływ ma szary płatnik abonamentu RTV na rozrzutność władz TV publicznej ,na płace Lisów ,Durczoków i Kraśków -jeśli nie ma wpływu,to nie ma również obowiazku płacenia haraczu,a ja rezygnuję z tych ,,luksusów ''.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Pytanie Włocławek
o polskich księżach i ich seksualności
o polskich księżach i ich seksualności :p http://www.pardon.pl/artykul/10721/seksualne_wybryki_polskich_ksi ezy
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~mabWłocławek
poczytalem troche wstecz co pisz wloclawianie i odnosze
poczytalem troche wstecz co pisz wloclawianie i odnosze wrazenie, ze 3/4 postow pisza "ludzie stolkow", badz blisko z nimi zwiazani; tresc wypowiedzi wskazuje na ten fakt, a pozim argumentow rowniez, no i tematyka, co tu duzo pisac , prawie forum polityczne...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~pozdrawiam wloclawekWłocławek
Nie wiedziałem że We Włocławku Jeszcze Zostało Tyle
Nie wiedziałem że We Włocławku Jeszcze Zostało Tyle komunistów i Ubeków tak to do was internaucji tylko umiecie Krytykować innych mogę sobie dać rękę odciąnc że co 2 z internałtów do mocher stary dziad i komunista ktory za banany i mandrarynki w zamierzchłych czasach Prl Kapował swoich braci tak a teraz sie tu Wymądrzają...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~AnonimWłocławek
Dużo ostatnio się pisze o rozpoczynaniu życia seksualnego
Dużo ostatnio się pisze o rozpoczynaniu życia seksualnego dopiero po zawarciu małżeństwa. A ja mam pytanie co w przypadku singli? I tak w ogóle to jesteście za , czy przeciw.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~nowaWłocławek
A tak nas widzą w
A tak nas widzą w Europie.Ciekawe http://www.ahistoria.pl/index.php/2010/01/europa-wedlug/
Komentarzy0
Wyświetleń731
Śledzących1
Ocena1

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA