Forum Włocławek

Czy wiadomo coś więcej na temat pobicia nauczyciela?
Czy wiadomo coś więcej na temat pobicia nauczyciela?
Komentarzy2
Wyświetleń886
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MagdaWłocławek
Ostatnio odwiedzili mnie znajomi z Kołobrzegu i jako że
Ostatnio odwiedzili mnie znajomi z Kołobrzegu i jako że pogoda dopisywała postanowiłem czas odwiedzin spędzić m.in. na pokazywaniu naszego pięknego miasta. Niestety, pomimo usilnych moich starań nie wypadło to korzystnie. A oto kilka spostrzeżeń moich gości: szare, bezbarwne miasto; wszechobecne dziury w ulicach; zero jakichkolwiek...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez pamarWłocławek
Wziąłem do ręki dzisiejszą Kujawską, a tu pstryk,
Wziąłem do ręki dzisiejszą Kujawską, a tu pstryk, przeniosło mnie jakieś 25 lat wstecz. Zamieszczono sondaż, który pokazuje, że 99% czytelników popiera prezydenta. Zamurowało mnie. Już wiem co to znaczy jechać po bandzie.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Adios PomidoryWłocławek
Właśnie się dowiedziałem, że dziś rano przy ulicy
Właśnie się dowiedziałem, że dziś rano przy ulicy Łęgskiej miał miejsce brutalny napad na listonosza. 2 (lub 3) sprawców biło człowieka łomem po głowie. Do szpitala przewieziony został w stanie krytycznym. Policja do poszukiwania sprawców użyła psów, które podobno wbiegły do jednej z bram na 3go Maja. Tyle się dowiedziałem...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Nasi politycy rozliczaja sie miedzy innymi w sprawie gier
Nasi politycy rozliczaja sie miedzy innymi w sprawie gier hazardowych, pan schetyna tlumaczy "to tylko polityka" : bez komentarza
Komentarzy1
Wyświetleń728
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AdaWłocławek
Czy wiecie coś na temat kwestionowania przez Urząd Skarbowy
Czy wiecie coś na temat kwestionowania przez Urząd Skarbowy faktur za internet z SatFilmu drukowanych samodzielnie poprzez stronę internetową ?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~faktury z SatFilmuWłocławek
Przeczytałem w dzisiejszej "Pomorskiej" artykuł
Przeczytałem w dzisiejszej "Pomorskiej" artykuł podsumowujący 3 lata Pałuckiego jako Prezydenta i zgadzam się z redaktorem, że obiektywnie ujmując Pałucki realizuje obietnice złożone w wyborczym czasie z 2006 r. Jest pracowity, inteligentny, ma pomysł na rozwój Włocławka. Szkoda, że radni podkładali mu przez te 3 lata kłody pod...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PiSuArekWłocławek
Czy parcie na koryto jest rodzinne ,czy to zbieżność
Czy parcie na koryto jest rodzinne ,czy to zbieżność nazwisk? Dwóch kandydatów stanie do wyborów uzupełniających w gminie Kowal Piotr Zbonikowski i Agnieszka Rakocy walczyć będą w Grodztwie o mandat po Krzysztofie Twardowskim. Wybory uzupełniające - 28 lutego.
Komentarzy2
Wyświetleń962
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Przed kilku dniami ,lokalne media informowały i apelowały o
Przed kilku dniami ,lokalne media informowały i apelowały o usuwanie sopli zwisających niebezpiecznie z dachów i parapetów różnych posesji.Straż Miejska dopingowała opieszałych właścicieli posesji mandatami. I co ? I nic ! Wystarczy pójść na spacer ulicą Biskupią .Najlepiej spacerować środkiem jezdni,wówczas sople nas nie...
Komentarzy0
Wyświetleń817
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~bywalecWłocławek
Polska wydaje grube miliony na nowe samoloty, zreszta nie
Polska wydaje grube miliony na nowe samoloty, zreszta nie najnowsze ale w miare podobne od amerykanskich, na zbrojenia, na udzial w masakrowaniu ludnosci cywilnej w Afganistanie a nie ma na to aby uchronic nasza ludnosc przed powodziami, na wzmocnienie walow, wyczyszczenie studzienek kanalizacyjnych zabezpieczenie przed corocznym topieniem sie...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
A p.Marcinkiewicz opowiada
A p.Marcinkiewicz opowiada dowcipy. http://isabel28.blog.onet.pl/dzis-smiejmy-sie-tez-z-siebie,2,ID399677844,n
Komentarzy0
Wyświetleń698
Śledzących1
Ocena0
Rozumiem, że w hipermarketach jest czasami tłok. Rozumiem
Rozumiem, że w hipermarketach jest czasami tłok. Rozumiem też ,że zdarzy się kogoś popchnąć, zawadzić wózkiem itp. Ale gdy coś takiego się już stanie wypadałoby powiedzieć zwykłe PRZEPRASZAM. Post dedykuję Szanownemu Panu w Czerwonej Kurtce, który był wraz z rodziną około godziny 13 w sobotę, w hipermarkecie T****. On...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~KarolinaWłocławek
wadera,uważaj,rozpoczął się sezon polowań,przy ognisku
wadera,uważaj,rozpoczął się sezon polowań,przy ognisku opowiadano / a może to było w gazecie ? /,że już pierwsze sztuki /szlachetnego miotu / padły.I to bez nagonki.Na polu orbisowskim zrobiło się od razu jaśniej.Sztuki leżą pokotem,ale gdzie jest milion złotych polskich ? Darz bór.
Komentarzy2
Wyświetleń831
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~iwo b.Włocławek
P.I.H i Sanepid do HALI TARGOWEJ Dziś, po raz pierwszy w
P.I.H i Sanepid do HALI TARGOWEJ Dziś, po raz pierwszy w życiu w Hali Targowej przy ul.Związków Zawodowych na jednym ze stoisk chciałem kupić kawałek mięsa. Pani która tam "obsługiwała" wzięła wskazany przeze mnie kawałek mięsa gołą, brudną ręką (przed momentem miała styczność z pieniędzmi, a brud za paznokciami był...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~włocławiakWłocławek
Jakaś awaria znowu ? Brak ciepłej wody i ogrzewania od
Jakaś awaria znowu ? Brak ciepłej wody i ogrzewania od kilku godzin.
Komentarzy5
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~SolejukowaWłocławek
Czy to prawda ,że Stachu K. ma kandydować na prezydenta
Czy to prawda ,że Stachu K. ma kandydować na prezydenta Włocławka? Facet jest spokojny,małomówny ,same zalety. Ale jak coś już powie to ma duży sens.Myśli jego są tak ukryte ,że dopiero po roku zrozumiałam o co mu chodziło z tym odbornikiem u Kalinowskiego.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez waderaWłocławek
Co nieco o Orbisie jak tam jest:
Co nieco o Orbisie jak tam jest: http://www.nowosci.com.pl/look/nowosci/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublicatio n=6&NrIssue=1329&NrSection=220 &NrArticle=161144&IdTag=39
Komentarzy2
Wyświetleń935
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JózefWłocławek
Podobno dzisiaj w okolicach badkowa mial wypadek autobus pks,
Podobno dzisiaj w okolicach badkowa mial wypadek autobus pks, wie ktos moze cos wiecej na ten temat?
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~maksWłocławek
W którym ,,nasi nieomylni'' już role podzielili i to od
W którym ,,nasi nieomylni'' już role podzielili i to od szczebla centralnego(prezydent) w dół ,a nam ciemnym i nierozgarniętym wyborcom pozostało tylko nie zgrzeszyć i karnie udać się do pudła ,by nikt nie powiedział ,że w Polsce wybory są niedemokratyczne -czy Widzicie to tak samo ,czy może ja źle widzę ?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Ekstra scenariusz-Włocławek
Do wczoraj do godz 17 Prezydent Andrzej Pałucki ma na swoim
Do wczoraj do godz 17 Prezydent Andrzej Pałucki ma na swoim koncie 262 głosy na "tak" i dwa na "nie". W prezydenckim gronie ustępuje Konstantemu Dombrowiczowi z Bydgoszczy, który otrzymał 339 głosów na "tak" i 206 na "nie". W necie to by inaczej wyglądało. Jeden głos z kompa i koniec.A tak trzeba będzie wziąć bilingi i się okaże,...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA