Forum Włocławek

Amerykanie nabijają się z Chińczyków
Amerykanie nabijają się z Chińczyków -))) http://www.youtube.com/watch?v=tLG8LQRyrqg&feature=re sponse_watch pierwsze 3 minuty dla niecierpliwych
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~xyzWłocławek
Nie wiedziałam ,ze nasz Pazdzioch tak się udziela w babskim
Nie wiedziałam ,ze nasz Pazdzioch tak się udziela w babskim towarzystwie. http://www.plotek.pl/plotek/u,pazdzioch.html
Komentarzy1
Wyświetleń820
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~gośćWłocławek
A może by tak u nas we Włocławku
A może by tak u nas we Włocławku zainstalować? http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,7589057,Inteligentne_lampy_z_szansa_na_europejska_nagrode.html
Komentarzy1
Wyświetleń801
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez kortyzolWłocławek
Witam. Planujemy z narzeczonym zawrzeć związek
Witam. Planujemy z narzeczonym zawrzeć związek małżeński. Myślimy o Portofino. Czy ktos moze się wypowiedzieć na temat obsługi i jedzenia jakie tam serwują?? Tam jest ogólnie restauracja sródziemnomorska ale my chcemy polskie dania. Prosze o komentarze.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AnnaWłocławek
Tylko w niedziele w Alganistanie wojska NATO zamordowaly 27
Tylko w niedziele w Alganistanie wojska NATO zamordowaly 27 cywilow pod pretekstem zwalczania terroryzmu w tym kobiety i dzieci oraz osoby ranne, ktore uciekaly przed bombardowaniem tych "dobroczynnych" wojsk. Oto co finansujemy z naszych podatkow. Prezydent Afganistanu, ktory jest marionetka Stanow Zjednoczonych niesmialo zwrocil uwage, ze wojska...
Komentarzy3
Wyświetleń957
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Kaźmierczak kandydatem na Prezydenta. Nie wiem czy się
Kaźmierczak kandydatem na Prezydenta. Nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ha haWłocławek
Zaśmiecają Ci klatkę w bloku
Zaśmiecają Ci klatkę w bloku ? http://www.pardon.pl/artykul/10926/polak_potrafi_wymyslil_co_zrob ic_z_ulotkami_na_wycieraczce
Komentarzy1
Wyświetleń792
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Chciałem poruszyć temat patologii dzieci w Polsce a
Chciałem poruszyć temat patologii dzieci w Polsce a podejścia do tego zagadnienia kleru.Nie jestem za bardzo oblatany w obowiązkach duszpasterskich proboszczów i podległego im personelu/klerycy/ ale myślę ,że powinno w tym kierunku coś się zacząć dziać.Przecież kto jak kto, ale Oni przecież ponoszą największą odpowiedzialność...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Rozważana jest przed wyborami możliwość uzupełnienia
Rozważana jest przed wyborami możliwość uzupełnienia herbu WŁOCŁAWKA-dodatkowym elementem symbolizujacym nasze miasto ma być co -? TAK - DZIURA -wielka dziura -co Wy na to ?
Komentarzy2
Wyświetleń831
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~POdobnoWłocławek
WITAM WSZYSTKICH POSZUKUJĄCYCH PRACY WE WŁOCŁAWKU.
WITAM WSZYSTKICH POSZUKUJĄCYCH PRACY WE WŁOCŁAWKU. CHCIAŁBYM OSTRZEC O SPOSOBIE REKRUTACJI W FIRMIE TV KABLOWA S...... CZŁOWIEK WYNAJĘTY DO TEGO ZADANIA PRZEZ FIRMĘ WYKONUJĄC SWOJE OBOWIĄZKI ŁAMIE PODSTAWOWE ZASADY NP. BEZ ZGODY I WIEDZY FILMUJE UCZESTNIKÓW SZKOLENIA A NASTĘPNIE WYŚWIETLA FILMY Z ICH UDZIAŁEM NA OCZACH LICZNEJ...
Komentarzy24
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~TOMASWłocławek
słyszałem, że od str. Torunia nadal wjazd do Włocławka
słyszałem, że od str. Torunia nadal wjazd do Włocławka to nie lada wyczyn, to ja poproszę nowy asfalt, bo będę w czwartek jechać? Z góry dziękuję. Józek.
Komentarzy3
Wyświetleń952
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~JózekWłocławek
czy ktos we włocławku odnawia lub obszywa kierownice
czy ktos we włocławku odnawia lub obszywa kierownice samochodowe ??
Komentarzy3
Wyświetleń991
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ciekawyWłocławek
Popieram osobe która się wypowiadała na temat sprzątania
Popieram osobe która się wypowiadała na temat sprzątania kup po pieskach w centrum miasta.A ja od czasu kiedy śnieg zaczął znikać z ulic to doszłam do wnioski że mieszkam w "s.r.a.l.n.i." i tutaj chcę zaapelować do właścicieli piesków osiedla Zazamcze aby sprzątali po pieskach,bo jeszcze chwila a zamiast chodzenia po chodnikach...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~anna.P.Włocławek
Mam pytanie- co to za tir leży na tym rozbieranym wiadukcie
Mam pytanie- co to za tir leży na tym rozbieranym wiadukcie w Mikanowie. Czy kierowca nie zauważył, że wiadukt jest zamknięty???
Komentarzy2
Wyświetleń941
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~RobertWłocławek
BŁĄD POTWORNY BŁĄD!! Cyt. "Rząd Hiszpanii zapłaci 5
BŁĄD POTWORNY BŁĄD!! Cyt. "Rząd Hiszpanii zapłaci 5 mln dolarów za uwolnienie trojga pracowników misji humanitarnej, porwanych pod koniec listopada ubiegłego roku przez północnoafrykańskie skrzydło Al-Kaidy w Mauretanii - poinformowały w niedzielę media w Madrycie. Rząd hiszpański doszedł do porozumienia z terrorystami w...
Komentarzy3
Wyświetleń929
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Pan Polanski nietykalny pedofil (wedlug sadu amerykanskiego)
Pan Polanski nietykalny pedofil (wedlug sadu amerykanskiego) dalej zbija pieniadze. Dostal w Berlinie nagrode. Nie ma to jak miec pieniadze wtedy miedzy innymi mozna zafundowac sobie takiego pana Rosola i "tylko" za mala premie (wynoszaca 60 000 wyplacana za kazda przysluge bardziej nielegalna jak legalna) mozna sobie wiele zalatwic.
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Prezydent Pałucki rozgłasza,że stara się o rozwój
Prezydent Pałucki rozgłasza,że stara się o rozwój miasta,ale napotyka na przeszkody ze strony radnych.Jednak,nie radni zmieniają plany przedłużenia alei Królowej Jadwigi z ulicy czteropasmowej na wąską uliczkę,kóra połączy dwa najwększe osiedla Zazamcze z Południem.Argument podjęcia takich zmian,to przeciwdziałanie ruchu...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~maksWłocławek
Beatyfikacja "zamiast" - przywiozą fragment Popiełuszki.
Beatyfikacja "zamiast" - przywiozą fragment Popiełuszki. Jaka część ciała (organu, układu) zostanie przydzielona dla Włocławka? Proszę o anatomiczno - topograficzną informację. Czy ta część będzie miała odpowiednią rangę (np. czy będzie tam więcej tkanki nerwowej, czy -tfuj- jakiegoś nabłonka, albo tkanki łącznej?);...
Komentarzy3
Wyświetleń948
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~bómWłocławek
jakie kol wiek słowa nie opiszą tego co sadze o naszych
jakie kol wiek słowa nie opiszą tego co sadze o naszych drogach Rumunia to by była pochwała , jesteśmy w unii tak.. to unia powinna nałożyć zakaz poruszania się samochodów po Polsce to by uratowało wiele istnień ludzkich i samochodów przed zniszczeniem .....
Komentarzy3
Wyświetleń952
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~panekWłocławek
Zwolennicy piesków zakasać rękawy i do roboty, bo całe
Zwolennicy piesków zakasać rękawy i do roboty, bo całe miasto z.a.s.r.a.n.e.
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez pamarWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA