Forum Włocławek

Czepianie sie przeszlosci to jest odwrocenie uwagi od
Czepianie sie przeszlosci to jest odwrocenie uwagi od obecnych problemow.Wedlug IPN Wojciech Jaruzelski zostal zwerbowany przez Czeslawa Kiszczaka. No i co z tego ? Teraz tez wzajemnie werbuja sie.Zajmowali sie zadaniami kontrwywiadowczymi. We wszystkich krajach to istnieje. Dlaczego nie Krytykuje sie przestepstw CIA, ktora panoszy sie rowniez w...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Poszukuję sali na wesele w okolicach Chodcza lub
Poszukuję sali na wesele w okolicach Chodcza lub Włocławka. Szukam czegoś "klimatycznego" a nie "pseudo-remizy" na 180 osób. Planujemy ok 110 gości.Może ktoś poleci coś fajnego, z klimatem i możliwością wyjścia na trawkę "przed". Pomocy! :)
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Narzeczona Włocławek
I co teraz powiedzą nam panowie Zbonikowski, Chmielewski i
I co teraz powiedzą nam panowie Zbonikowski, Chmielewski i inni....Donos na Pałuckiego odrzucony, bezmyślny zresztą wylądował w śmietniku. Śmiać się mieszkańcy z was będą za takie zagrania wobec Prezydenta Pałuckiego. Weźcie się za robotę a nie tylko głupotami się zajmujecie. Koniec z tym kabaretem przez was uprawianym! Ha, ha...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~teraz głupio PiSowi!Włocławek
Mam prawo jazdy bce chciałbym zacząc jezdzic zawodowo na
Mam prawo jazdy bce chciałbym zacząc jezdzic zawodowo na ce.Tylko jest jeden problem brak mi doświadczenia!Z tego co zdążyłem zauważyc to takich ludzi jest bardzo dużo.A więc prosze dobrych ludzi o jakąś podpowiedz a starych kierowców aby dali jakieś namiary!!!Pozdrawiam i szerokości!!!
Komentarzy2
Wyświetleń874
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~mitasWłocławek
Obsadzanie funkcji Prezesów Spółek Miejskich oraz Rad
Obsadzanie funkcji Prezesów Spółek Miejskich oraz Rad Nadzorczych jedynie słusznymi ludzmi z klucza politycznego stało sie w Naszym grodzie nagminne.Bez względu na opcje polityczne.Nie wspomnę o fachowości[dotyczy to znajomości poszczególnych branży] zarówno prezesów jak i zastępców.Jak mniemam można to również odnieść do obsad...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez cyklistaWłocławek
Po powrocie do kraju po prawie dwumiesięcznej nieobecności
Po powrocie do kraju po prawie dwumiesięcznej nieobecności poszedłem uregulować opłaty za TV kablową w firmie S....... Opłaty dokonałem w siedzibie firmy przy ul.Hutniczej. Wielkie zdziwienie ogarnęło mnie wczoraj kiedy po 17 dniach od wpłaty dostałem wezwanie do zapłaty i wydrukowane braki we wpłatach.Za każde tego typu operacje...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~WkurzonyWłocławek
Od pewnego czasu przygladam sie jak w naszym miescie
Od pewnego czasu przygladam sie jak w naszym miescie wyrastaja bloki sojalne.Co za tym idzie skala przestepstw zwieksza sie w miejscach gdzie powstaja. Czy te bloki nie mogo byc budowane na obrzezach miasta albo gdzies przy lasach a nie blisko dobrych osiedli mieszkaniowych.Wiekszosc ludzi w blokach sc to niestety przestepcy i alkoholicy.
Komentarzy3
Wyświetleń964
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MarianWłocławek
Wiecej zolnierzy do Afganistanu ! Przedluzenie misji. W imie
Wiecej zolnierzy do Afganistanu ! Przedluzenie misji. W imie czego? Co my tam tobimy? W naszym kraju bieda, brak pieniedzy na leczenie ludzi a oni wydaja miliardy na bombardowanie ludzi do ktorych nic nie mamy. Co ta klika rzadowa wyprawia.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Jeżeli ta ustawa przejdzie - nie idę na wybory. Nie będę
Jeżeli ta ustawa przejdzie - nie idę na wybory. Nie będę głosował na ludzi, którzy mnie prześladują. Palenie jest zajefajne i będę palił! Precz ze zdrowiuśkimi ekoterrorystami! http://wiadomosci.onet.pl/2142328,11,jednak_zupelny_zakaz_palenia_chca_przywrocic_rest rykcyjne_przepisy,item.html
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Kampania prezydencka, w/g mnie, rozkręca się na
Kampania prezydencka, w/g mnie, rozkręca się na dobre,wprawdzie pod szyldem prawyborów ale jednak.Smutno mi , jak sobie pomyślę , że nowo wybrany prezydent będzie musiał latać na drzwiach /wrotach od obory.Smutno mi jak pomyślę ,że powrócimy do starego , dawno już omszałego modelu klasyfikacji społeczeństwa tzn.dzieląc to...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~iwo b.Włocławek
oglądam właśnie reportaż Sekielskiego o kłamstwach w
oglądam właśnie reportaż Sekielskiego o kłamstwach w polityce i muszę powiedzieć jedno: NA MÓJ GŁOS NIE LICZCIE!!! ZŁODZIEJE, KARIEROWICZE, CWANIAKI!!!!! Mam nadzieję, ze ludzie się w końcu na was poznają KŁAMCZUCHY P..... mam was w d....
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~lidoWłocławek
Więzienia za pobicie na komendzie
Więzienia za pobicie na komendzie http://serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3080225.html
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~warto przeczytaćWłocławek
BEZPANSKI PIESEK PRZY ZACHODNIEJ 106 NA MICHELINIE OD KILKU
BEZPANSKI PIESEK PRZY ZACHODNIEJ 106 NA MICHELINIE OD KILKU DNI..., CZARNO-BIAŁY, ŁAGODNY. CAŁY CZAS LEZY W TYM SAMYM MIEJSCU NA ŚNIEGU...Moze ktos nie ma pieska i postanowi sie nim zaopiekowac...
Komentarzy0
Wyświetleń651
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~LILAWłocławek
Gruzja ma swoja mafie. Przestepcy (niektorzy szanowani
Gruzja ma swoja mafie. Przestepcy (niektorzy szanowani biznesmeni)prali brudne pieniadze, handlowali narkotykami i bronia, szantazowali. Mieli "wpadke" jak do tej pory okolo 30 osob w Hiszpanii, w Niemczech, we Francji, we Wloszech i w Szwajcarii. Czyzby to wlasnie o tych Gruzinow walczyl nasz pan prezydent Kaczynski?
Komentarzy2
Wyświetleń835
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AdaWłocławek
Poszukuję informacji od osób które widziały wypadek, na
Poszukuję informacji od osób które widziały wypadek, na ul. Jana Pawła II, 15 marca o godz. 6.35.Między rondem Falbanka a blokami Mielęcina. Chodzi o ustalenie sprawcy który uciekł z miejsca wypadku poruszał się szarym, srebrnym lub złotym Peugeotem 307, w stronę miasta. W wypadku ucierpiał pasażer. Bardzo dziękuje za wszelkie...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~radoslawWłocławek
Straży Miejskiej-Gdzie można bezpiecznie iść z dzieckiem
Straży Miejskiej-Gdzie można bezpiecznie iść z dzieckiem na spacer nie narażając je na kontakt z PSIMI ODCHODAMI? Sanepid podkreśla ,że psie odchody sa żródłem wielu pasożytów i bakterii niebezpiecznych dla dzieci .Czy Włocławek to miasto dla psów ,czy dla ludzi ?
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Pytanie doWłocławek
Od kilku dni konze prae poznym wieczorem i zmuszona jestem
Od kilku dni konze prae poznym wieczorem i zmuszona jestem isc kilkanascie minut do przystanku autobusowego. Jestem zdziwiona brakiem patroli policyjnych na naszysz ulicach i przyznam szczerze ze nie czuje sie bezpiecznie w naszym miesie. ciagle slyszymy o kradziezach pobiiach i morderstwach ale dlaczego policja nie potrafi im zapobiec. Nasi...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Monika BWłocławek
Kochani nie dajmy sie oglupic smiesznym obietnicom i nie
Kochani nie dajmy sie oglupic smiesznym obietnicom i nie glosujmy w zblizajacyh sie wyborach prezydenckich w naszym kraju. Czy ma to naprawde jakies znaczenie czy wygra Pis,Po czy Sld.W Polsce bylo jest i bedzie do du.. niezaleznie od naszego glosu. A ci ktorzy wciaz wierza w coda niech uza sie na przykladzie USA byl Bush bylo zle jest Obama jest...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MefistoWłocławek
Tablica przy Plantach - 5000PLN Dodatek do lokalnej gazety X
Tablica przy Plantach - 5000PLN Dodatek do lokalnej gazety X PLN 99,9% Poparcie - BEZCENNE Są rzeczy których kupić nie można, za wszystkie inne zapłacisz pieniędzmi PODATNIKÓW.
Komentarzy0
Wyświetleń640
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Marcin1111Włocławek
hehh to jakas paranoja...Tu siedza ludzie SLD i caly czas
hehh to jakas paranoja...Tu siedza ludzie SLD i caly czas naganiaja swoimi ochhhhh i achhhh na swoja partie jacy to oni sa super itp... ps.nie osmieszajcie sie!!
Komentarzy1
Wyświetleń717
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~kolesiostwoWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA