Forum Włocławek

W pierwszej turze we Francji ogolnie wygraly partie lewicowe.
W pierwszej turze we Francji ogolnie wygraly partie lewicowe. To oznacza, ze Francuzi odrzucaja polityke liberalna obecnego rzadu, bierzmy z nich przyklad jak rowniez z ludnosci greckiej nie zgadzajacej sie z narzucaniem jej nieskonczonego pogarszania sie poziomu zycia.
Komentarzy2
Wyświetleń796
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
hej ludzie co sądzicie o gazetce PISMO WŁOCŁAWSKIE czy
hej ludzie co sądzicie o gazetce PISMO WŁOCŁAWSKIE czy jest ktoś kto to czyta ?????????
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ciekawyWłocławek
Widzę tu na forum dużo geniuszy typu pamir.Czy ktoś
Widzę tu na forum dużo geniuszy typu pamir.Czy ktoś korzystał z ustawienia serwera proxy. Ustawienie serwera proxy Aby wchodzić na strony za pomocą serwera proxy, trzeba wpisać w ustawieniach jego adres i port. W Internet Explorer klikamy "Narzędzia" => "Opcje internetowe..." => zakładka "Połączenia" => "Ustawienia sieci LAN..."...
Komentarzy0
Wyświetleń712
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez waderaWłocławek
Słyszałam od znajomej ,że 42-letni niepełnosprawny
Słyszałam od znajomej ,że 42-letni niepełnosprawny pacjent oczekiwał, że w ramach opieki domowej nad nim, młoda pielęgniarka będzie świadczyć usługi seksualne. Gdy odmówiła, pacjent stwierdził, że jej poprzedniczki nie miały nic przeciwko temu, a ona ''nie nadaje się do tego zawodu''.
Komentarzy1
Wyświetleń844
Śledzących1
Ocena1
Przed MPEC tłum ludzi czesał trawę i malował krawężniki
Przed MPEC tłum ludzi czesał trawę i malował krawężniki -o co tu chodzi ?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~W piątek Włocławek
widze ze czesto Tu sie udzielaja koledzy prezydenta itp i
widze ze czesto Tu sie udzielaja koledzy prezydenta itp i mydla wam oczy i wypisuja same superlatywy!! To jest zenujace i smieszne hahahaha. Myslicie ze ludzie to lykaja??
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~reka reke myjeWłocławek
Znów zaśmiecił mi Zbonikowski skrzynkę pisemkiem, o
Znów zaśmiecił mi Zbonikowski skrzynkę pisemkiem, o które się nie prosiłam! Za jakie grzechy ten pan mnie tak "uszczęśliwia"! Nie dość, że sam nic nie robi oprócz gadania głupot to mi jeszcze cały dzień popsuł, bo nie chcący jak pocztę wyciągałam, to za czym wyrzuciłam to beznadziejne pismo PiSu to niestety ujrzałam twarz...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PiSiorekWłocławek
Część Włocławka zapomniana przez wszystkich. Jak to
Część Włocławka zapomniana przez wszystkich. Jak to możliwe, że w rejonie Rybnickiej nie dzieje się nic. Asfalt, którego właściwie nie ma, ulice przyległe są tak nie równe, że i w hummerze można uszkodzić zawieszenie. Kanalizacji nie ma i raczej szybko nie będzie. Gazu nie ma i nie wiadomo kiedy będzie. Ciągłe przerwy w...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez profek412Włocławek
"Prezydent Miasta Włocławek, działając na podstawie
"Prezydent Miasta Włocławek, działając na podstawie art.33 ust.1 w związku z art.79 ust.1 ustawy z dnia 3 października 2008 r. o udostępnianiu informacji o środowisku i jego ochronie, udziale społeczeństwa w ochronie środowiska oraz o ocenach oddziaływania na środowisko ( Dz. U. z 2008 r. Nr 199, poz.1227 ) zawiadamia, że w dniu...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Ze strony UM WłocławekWłocławek
Drogi we W-ku to tragedia!!!
Drogi we W-ku to tragedia!!!
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~matlock (PK)Włocławek
Podawane jest w tv że nasi biedni osadzeni w zakładach
Podawane jest w tv że nasi biedni osadzeni w zakładach karnych mają podłe warunki ,ponieważ na jednego z nich przypada 3m kw .Jest to nie zgodne z zaleceniami UE i ci biedni ludzie mogą składac o to skargi na państwo Polskie .W takim razie wszyscy którzy nie macie własnego konta i mieszkacie na tz ;kupie ,wszyscy którzy nie macie pracy...
Komentarzy1
Wyświetleń790
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~leniwa Włocławek
policja stoi ponad prawem i robi co chce (właściwie od
policja stoi ponad prawem i robi co chce (właściwie od zawsze) poczytajcie, warto: http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091124/SPORT02/425650386 http://pl.indymedia.org/pl/2009/11/48283.shtml ciekawe kiedy w końcu ktoś zrobi z tymi zwierzętami porządek i kiedy policjanci zaczną odpowiadać za swoje czyny...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~hawuWłocławek
"Czy marihuana powinna być w Polsce
"Czy marihuana powinna być w Polsce dozwolona?" http://proca.pl/pokaz/4330/czy_marihuana_powinna_byc_w_polsce_dozwolona a jakie jest zdanie włocławian?
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
czy wie ktoś może kiedy anwil zostanie sprzedany i ta cała
czy wie ktoś może kiedy anwil zostanie sprzedany i ta cała pseudowładza zostanie eksmitowana?
Komentarzy1
Wyświetleń732
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Agnieszka Włocławek
Moi kochani chciałam sobie zrobić jednego dreda/taka moda/
Moi kochani chciałam sobie zrobić jednego dreda/taka moda/ i nikt nie wie gdzie, w naszym mieście się to robi, a może i za ile?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Witam! szukam dobrego dziecięcego stomatologa w naszym
Witam! szukam dobrego dziecięcego stomatologa w naszym mieście. Czy nie orientują się państwo do kogo mogłabym się udać? Dodam, że będzie to pierwsza wizyta z moją 3 letnią córeczką. Dziękuję za zainteresowanie Pozdrawiam
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MagdalenaWłocławek
Żaden z dotychczas ujawnionych kandydatów na prezydenta RP
Żaden z dotychczas ujawnionych kandydatów na prezydenta RP w swoich wystąpieniach nie deklaruje wprowadzenia praw przysługujących Polakom na mocy traktatu unijnego np . wprowadzenie w Polsce unijnego mnimum socjalnego ,a wcześniej dzioby im się nie zamykały -dlaczego ?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Ciekawostka Włocławek
kiedy koniec wladz komunistycznych w naszym miescie? moze
kiedy koniec wladz komunistycznych w naszym miescie? moze przydaloby sie ich wywalic w koncu! mowie o prezydencie i inych ludziach ktozy siedza na stolkach panstwowych firm
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~reka reke myjeWłocławek
Czy ktoś sie orintuje, w których włocławskich szkołach
Czy ktoś sie orintuje, w których włocławskich szkołach odbywają się zajęcia aerobiku?
Komentarzy1
Wyświetleń675
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MagdaWłocławek
Ostatnio ogladalem wiadomosci na tvn i dowiedzialem sie ze
Ostatnio ogladalem wiadomosci na tvn i dowiedzialem sie ze nasze miasto jest na 3 miejscu w Polsce pod wzgledem bezrobocia i na 5 pod wzgledem przestempstw.Dlaczego nasi radni nic z tym nie zrobia jak moglismy upasc na takie dno tylko Grudziadz i Radom sa od nas w gorszej sytuacji. Zaklady w naszym miescie sa likwidowane badz przenaszane do innych...
Komentarzy3
Wyświetleń987
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MiamiWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA