Forum Włocławek

doszyłem do wniosku ze nie będę wchodził na tego typu
doszyłem do wniosku ze nie będę wchodził na tego typu strony bo nie czytając waszych smetów będę zdrowszy:P i przyznam ze sie już raz zaraziłem pisząc swoje narzekania lepiej weźcie się za siebie albo kupcie sobie coś na depresje...pozdrawiam pozytywnie myślących :) i pewnie zaraz będą oburzone mozgi idących przez ulice ze...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~panekWłocławek
Witam czy ktoś mógłby mi polecić dobrą stację
Witam czy ktoś mógłby mi polecić dobrą stację paliwową. Kupiłem nowy wózek i nie chciał bym od razu go popsuć.
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Endriu-25Włocławek
witam prosze o informacje gdzie( miasto i namiar) najtaniej
witam prosze o informacje gdzie( miasto i namiar) najtaniej mogę założyc aparat ortodontyczny dla nastolatka we Włocławku to koszt 1500,00 jednej cześci aparatu górnej lub dolnej czyli całoaśc 3000,00 koszt dla mnie nie do przeskoczenia.
Komentarzy0
Wyświetleń622
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~agaWłocławek
na poczatku roku miala ruszyc budowa autostrady A1 w naszym
na poczatku roku miala ruszyc budowa autostrady A1 w naszym rejonie-na chwile obecna nie sa wycinane nawet drzewa bod budowe.Obawiam sie ze zaraz rozpocznie sie okres legowy ptactwa i budowa ruszy moze na jesieni
Komentarzy1
Wyświetleń765
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Dawid DolataWłocławek
Witam. Planujemy z narzeczonym zawrzeć związek
Witam. Planujemy z narzeczonym zawrzeć związek małżeński. Myślimy o Portofino. Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat obsługi i jedzenia jakie tam serwują?? Tam jest ogólnie restauracja śródziemnomorska ale my chcemy polskie dania. Proszę o komentarze.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~AnnaWłocławek
Chcieliśmy podziękować POLICJANTOWI i STRAŻNIKOWI
Chcieliśmy podziękować POLICJANTOWI i STRAŻNIKOWI MIEJSKIEMU, którzy w minioną sobotnią noc na ulicy Kaliskiej zareagowali gdy zostaliśmy napadnięci przez wyrostków. Dzięki nim nie doszło do jeszcze większych urazów oprócz nosa. Dziękujemy panom że nie przejechaliście obojętnie. POZDRAWIENIA.
Komentarzy0
Wyświetleń600
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Wdzięczni Włocławek
witam mam prośbę,czy ktoś mógłby mi polecić dobry
witam mam prośbę,czy ktoś mógłby mi polecić dobry zakład który montuje instalację gazową w samochodach.chodzi o sekwencję a przy okazji cenę.z góry dziękuję i [pozdrawiam
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~piotr śWłocławek
W piątek Sejm przyjąć ma nowelizację ustawy o
W piątek Sejm przyjąć ma nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu przemocy w rodzinie. Nowelizację, której warto się przyjrzeć, gdyż da ona pracownikom socjalnym prawo do odbierania dzieci rodzicom bez wyroku sądu! Mało tego, w każdej gminie powstaną specjalne zespoły monitorujące rodziny, w których występuje przemoc - jak i te, na...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Ulice pełne psich odchodów Chodniki,trawniki itp pełne
Ulice pełne psich odchodów Chodniki,trawniki itp pełne w kupach - Czy to tak trudno posprzątać po swoim psie. Woreczek można z domu wziąć. Myślę, że posiadanie psa to nie tylko kupowanie mu obróżek i ubranek ale jest to także sprzątanie po nim nie ważne czy przed blokiem czy w parku. Jeżeli sprzątamy po sobie to sprzątajmy...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ooooojWłocławek
Zdecydowanie nasi politycy zachowuja sie jak kiedys szlachta
Zdecydowanie nasi politycy zachowuja sie jak kiedys szlachta zasciankowa. Sikorski powiedzial w Obecnosci Kaczynskiego ze "mozna byc malego wzrostu ale nie malym". No to ruszyla ich kampania wyborcza. Trzeba glosowac, tylko wedlug mnie jezeli bylaby szansa na istnienie kandydata poza tym klubem w naszym rzadzie. Niezaglosowanie da wlasnie przwage...
Komentarzy2
Wyświetleń885
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Kupiłem ON na stacji paliw M... na ul.Toruńskiej.
Kupiłem ON na stacji paliw M... na ul.Toruńskiej. TRAGEDIA!!! Samochód nie miał siły jechać- włączył się tryb awaryjny. Musiałem roztankować i zalac paliwem na innej stacji. Samochód "ozdrowiał"! Więcej tam nie pojadę i nie radzę innym!
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~WojtekWłocławek
Według Rządowego Centrum Bezpieczeństwa silne wiatry
Według Rządowego Centrum Bezpieczeństwa silne wiatry wystąpią w województwach: zachodniopomorskim,wielkopolsk im, lubuskim, dolnośląskim, opolskim,łódzkim,kujawsko-pomorskim i pomorskim. http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Nawalnica-Xynthia-pustoszy-Niemcy,wid,12029868,wiadomosc.html?ticaid=19bb1 Więc jeszcze parę dni i z...
Komentarzy0
Wyświetleń690
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ooooojWłocławek
mam pytanie ,może będzie ktoś z państwa tak miły i
mam pytanie ,może będzie ktoś z państwa tak miły i odpowie mi na pytanie .czy można wyrzucic na bruk kogos z mieszkania ,które jest wynajęte z umową na rok (cały 2010 )z zameldowaniem też na taki czas .nie zapłacony czynsz za luty .wpłacona kaucja była również .pani się odgrarza że przwiezie panów i wyrzucą meble na podwórko...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~TomaszWłocławek
Czy jest ktoś kto posiada dane jak liczna jest we
Czy jest ktoś kto posiada dane jak liczna jest we Włocławku mniejszość/wspólnota żydowska?
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~EGOTECWłocławek
Pałucki ma 98% popracia,Łukaszenko i Hussein sie chowają
Pałucki ma 98% popracia,Łukaszenko i Hussein sie chowają :). Chodzi o sondaż w gazecie p****** tudzież zwanej k*******. Nawet kolor loga tej gazety pokazuje z kim sympatyzuje.
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Marcin WWłocławek
Remont drogi krajowej nr1. Dziś właśnie się rozpoczął
Remont drogi krajowej nr1. Dziś właśnie się rozpoczął remont w/w drogi, i jakie było moje zdziwienie (przejeżdżając tamtędy), że zaledwie po kilku godzinach pracy maszyna do zrywania asfaltu uległa awarii. Panowie dzielnie walczyli młotkami aby sprzęt naprawić. W ogóle patrząc na tabor sprzętu jakim dysponuje ta firma to mam...
Komentarzy2
Wyświetleń928
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~anonim1Włocławek
Nasz hrabia Sikorski wystartowal do prezydentury (dla mnie
Nasz hrabia Sikorski wystartowal do prezydentury (dla mnie wcale nie jest lepszy od Komorowskiego). Podczas wystepu w Bydgoszczy juz zapowiedzial ciecia w etatach (zrozumiale - musi wiecej zostac dla nich). Bedzie odwaznie bronil wysokich idealow w Europie (moze tu chodzi o bombardowanie Bialorusi). Zmodernizuje kraj (przypuszczam, ze w jego...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
http://www.youtube.com/watch?v=ucYJqAcdE84 Czas wreszcie,
http://www.youtube.com/watch?v=ucYJqAcdE84 Czas wreszcie, aby każdy z nas pomyślał, a nie był taki bierny !
Komentarzy1
Wyświetleń794
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Stop bierności !Włocławek
23 lutego świętowaliśmy Dzień bez łapówki. Zapewne
23 lutego świętowaliśmy Dzień bez łapówki. Zapewne część urzędników chciałaby przesunąć to wielkie święto na 29 lutego.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez wesolyWłocławek
Nie podobają mi się ostatnie działania Przew Rady
Nie podobają mi się ostatnie działania Przew Rady Nadzorczej i Zarządu WSM, które wciągają Spóldzielnię do działań, które mają wyrażny podtekst polityczny. Otóż na zorganizowanym turnieju szachowym w Klubie Sp-ni Krokus Sp-nia występuje jako fundator nagród, a na stolikach uczestników widać wyrażnie ulotki PiSu. Pan Przew...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~CZŁONEK WSMWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA