Forum Włocławek

Zarzucano mnie i innym ,że piszemy banialuki jeśli chodzi o
Zarzucano mnie i innym ,że piszemy banialuki jeśli chodzi o szkodliwość roślin GMO.Ja mam jedno pytanie do ludzi typu *bóm*, *cyklista* dlaczego takie potęgi gospodarcze jak Francja i Niemcy już zakazały zasiewu kukurydzy MON810 modyfikowanej przez Koncern Monsanto?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Czy mafia rzadzi tym miastem prosze o wasze opinie na
Czy mafia rzadzi tym miastem prosze o wasze opinie na podstawie morderstwa P...... z ul Starodebskiej.
Komentarzy1
Wyświetleń768
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~daglasWłocławek
Ale się ubawiłem jak usłyszałem, że radny-bezradny
Ale się ubawiłem jak usłyszałem, że radny-bezradny Dębczyński z przyjacielem Stockim złożyli powiadomienie do prokuratury na Prezydenta Pałuckiego za "stopkę redakcyjną", hehe. Ludzie jak oni się wygłupiają! Nie mogą przeżyć chyba tych milionów euro , które zmieniają i będą zmieniać na lepsze Włocławek za przyczyną...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Zabawni panowie z WWSuWłocławek
Czy ktokolwiek z was wie cos o postepowaniu w sprawie
Czy ktokolwiek z was wie cos o postepowaniu w sprawie morderstwa mlodego chlopaka ze Starodebskiej Podobno wykonczyla go Wloclawska Mafia.
Komentarzy3
Wyświetleń898
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~BiedronWłocławek
KFC- Włocławek Wzorcownia. Zadziwia mnie polityka
KFC- Włocławek Wzorcownia. Zadziwia mnie polityka niektorych firm wobec Wloclawian. Bedac w innym miescie (dokladnie Katowicach), zdziwilo mnie, iz cena najtanszego zestawu (B-smart to sie nazywa), wynosi 4,99,- a we Wloclawku 5,49. Zaciekawiony ta roznica porownalem ceny po powrocie do Wloclawka. Roznica ceny wystepuje tylko na tym zestawie. Co...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ha haWłocławek
Pan Jaroslaw Kaczynski chce znow stanac na czele rzadu. Bron
Pan Jaroslaw Kaczynski chce znow stanac na czele rzadu. Bron sie kto moze.
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Igor Griszczuk zostal nowym trenerem reprezentacji Polski w
Igor Griszczuk zostal nowym trenerem reprezentacji Polski w koszykowce POWODZENIA NASZ BOHATERZE
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez pazdziochWłocławek
jeśli ktoś z państwa znalazł dokumenty rejestracyjne
jeśli ktoś z państwa znalazł dokumenty rejestracyjne samochodu Opel Astra nr EL 976FE na nazwisko Marta Wegner to bardzo proszę o pilny kontakt pod num tel ... 728199639
Komentarzy0
Wyświetleń698
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~leniwa Włocławek
Do osób, dla których "sranie psem gdzie popadnie" nie jest
Do osób, dla których "sranie psem gdzie popadnie" nie jest niczym złym. http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Polska-nie-ruszy-kupy-bo-smierdzi,wid,12043299,wiadomosc.html?ticaid=19c0b Ustawa z dnia 21 sierpnia 1997 r. o ochronie zwierząt: "właściciele zwierząt są zobowiązani do bezzwłocznego usuwania odchodów tych zwierząt z...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~///Włocławek
Szybki Internet od Netii na łączach TP Witam, W związku
Szybki Internet od Netii na łączach TP Witam, W związku z moliwością przejścia na znacznie lepszych warunkach do Netii (4Mb za 59 PLN lub 4Mb + telefon "Non Stop" za 118 PLN) proszę o opinię internautów, którzy korzystają już z tej oferty, i proszę TYLKO tych, którzy korzystają, a nie słyszeli bądź czytali. Za wszelkie...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez chasmWłocławek
Miejscie sie na bacznosci. Zaczeto produkowac ziemniaki
Miejscie sie na bacznosci. Zaczeto produkowac ziemniaki genetycznie zmodyfikowane. Spozywanie tego wynalazku zmniejsza skutecznosc antybiotykow. Poniewaz nasz rzad bezkrytycznie akceptuje wszystko co jest narzucone przez Zachod jestem sceptyczna co do naszej przyszlosci.
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Może się powtarzam ,ale chce pokazać ,ze nie jesteśmy
Może się powtarzam ,ale chce pokazać ,ze nie jesteśmy odosobnieni. My Polacy kochamy bród,smród i udawanie nuworyszów.90% nie ma zdrowych zębów a to już najlepiej świadczy o naszej higienie.50%ludności kąpie się raz na tydzień itd, itp.Więc nie ma sie co dziwić takiemu artykułowi i...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
W autobusie pocieti nozem swego kolege. Sprawcy znani
W autobusie pocieti nozem swego kolege. Sprawcy znani policji. Po wspolnej libacji doszlo do rekoczynow. Co dzieje sie w tej Polsce. Cudowna demokracja poswiecana kropidlem.
Komentarzy0
Wyświetleń682
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AdaWłocławek
Witam, Planujemy zorganizować wesele dla 90 osób w
Witam, Planujemy zorganizować wesele dla 90 osób w restauracji "Pod Kogutem" na ul.Duninowskiej. Napiszcie jakie są opinie o tej restauracji. Czy możecie coś napisać o obsłudze, jedzeniu? Z góry dziękuję, Pozdrawiam
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~GosiaczekWłocławek
Tak gwoli zabierania dzieci przez pracowników socjalnych,
Tak gwoli zabierania dzieci przez pracowników socjalnych, czyli o projekcie ustawy o przeciwdziałaniu przemocy w rodzinie, cyt.: "Nad projektem nowelizacji ustawy o zapobieganiu przemocy w rodzinie sejm pracuje od blisko roku. Na czwartek zaplanowano drugie czytanie. Projekt zaostrza przepisy wobec sprawców przemocy. Ma umożliwić jak...
Komentarzy5
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Jestem mieszkanka jednego z blokow na ul Chopina. W jednym z
Jestem mieszkanka jednego z blokow na ul Chopina. W jednym z mieszkan lokatorka urzadzila sobie agencje towarzyska. Apelowalam juz wszedzie bo halasy dobiegajae z tego lokalu sa nie do zniesienia pozatym pijani klienci omylkowo wydzwaniaja po wszystkich lokatorach w srodku nocy. Impreza trwa juz piec lat i jak do tej pory nikt nie interweniuje....
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~TeresaWłocławek
Zaczynaja się odzywać ci co ,,na niczym się nie muszą
Zaczynaja się odzywać ci co ,,na niczym się nie muszą znać ,ale ,jak twierdzą , potrafią zarządzać''-jak myślicie ,o kim mowa ?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Uwaga -Włocławek
Straszenie włocławian oraz mieszkańców miejscowości
Straszenie włocławian oraz mieszkańców miejscowości polożonych po obu stronach Wisły w jej biegu poniżej Włocławka [m.innymi Bobrownik,Ciechocinka,Kawki,Lu bania]katastrofą włocławskiej zapory jest ze wszech miar działaniem defetystycznym i destrukcyjnym.Jest wręcz nawoływaniem do niepokojów społecznych i tworzeniem atmosfery...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~cyklista 1Włocławek
Witam Czy ktoś wie gdzie można wyregulowac,wymienic SONDE
Witam Czy ktoś wie gdzie można wyregulowac,wymienic SONDE LAMBDA Golf III 95r.??? Pozdrawiam
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Witek ZobrWłocławek
CZy nie uważacie kochani że pan poseł Palikot przegina
CZy nie uważacie kochani że pan poseł Palikot przegina ?najpierw obrażał jak by nie było Prezydenta wybranego w demokratycznych wyborach ,teraz chce doprowadzic do rozłamu w PO .Za kogo ten człowiek się uważa ?
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~leniwa Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA