Forum Włocławek

Sporo się na tym Forum pisze ,że CWL... ,to to,że to tam
Sporo się na tym Forum pisze ,że CWL... ,to to,że to tam to. Warto więc zobaczyć co nieco ze zgłoszeń szkód! http://www.voila.pl/354/lxzwt/
Komentarzy1
Wyświetleń829
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Pazerność się nasila!!! Najczęstsze żądnia podwyżek
Pazerność się nasila!!! Najczęstsze żądnia podwyżek i innych przywileji to domena budżetówki,a wsród nich to służba zdrowia i nauczyciele. Również w tych grupach zawodowych spotyka się najwięcej afer ujawnianych przez media.Ostatnio przy okazji Dnia Nauczyciela prasa opisuje "walkę o kasę" miejscowych belfrów.Pora...
Komentarzy1
Wyświetleń748
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~kikiWłocławek
Kiedy koniec remontu w SP 7 ??? Dzisiaj strasznie
Kiedy koniec remontu w SP 7 ??? Dzisiaj strasznie śmierdziała farba w całym budynku, dzieciom skrócono lekcje (trwały po 20 min !) a w zasadzie to praktycznie ich nie było, ku radości uczniów. Dodam, że zajęcia odbywały się tylko na piętrze budynku, bo na parterze nie dało się wytrzymać! Co będzie, gdy ktoś się zatruje:(
Komentarzy1
Wyświetleń899
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Mama Włocławek
Poszukuje zbiornika paliwa do Astry 96R disel, kombi
Poszukuje zbiornika paliwa do Astry 96R disel, kombi 608310171
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ZbychWłocławek
Panie Prezydencie mam propozycję nie do odrzucenia.Na
Panie Prezydencie mam propozycję nie do odrzucenia.Na skrzyżowaniu ulic: Hutnicza, Budowlanych, Promienna, Pogodna przydało by się rondo. Pozdrawiam
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~WitekWłocławek
POKÓJ i DOBRO, wiecie ,bogobojni bracia i siostry co to
POKÓJ i DOBRO, wiecie ,bogobojni bracia i siostry co to oznacza ? To jest franciszkańskie pozdrowienie.Właśnie dzisiaj,po emisji filmu w programie TVN , zrozumiałem głębię tego pozdrowienia.Ułomne i bezbronne dziecko ,okładane po głowie przez zakonnicę franciszkańską,obłudne wyjaśnienia przełożonych zakonnicy,kompromitujące...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~freeWłocławek
Kto wie w jakiej odleglosci od zabudowan mieszkalnych powinno
Kto wie w jakiej odleglosci od zabudowan mieszkalnych powinno znajdowac sie szambo (czesto odkryte), kurniki na golebie, czy inaczej mozna to nazwac, czy obornik i gnoj po golebiach moze byc zwalany na siatke od nosem sasiadow i na wolnym powietrzu, przy siatce granicznej zaledwie 6 metrow od sasiadow. Czy moga miescic sie prawie na ogrodzeniu ...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Kibice Włocłavii zapraszają WSZYSTKICH którym leży na
Kibice Włocłavii zapraszają WSZYSTKICH którym leży na sercu dobro włocławskiej piłki na mecz Włocłavii Włocławek z Górnikiem Konin który odbędzie się 17 pażdziernika (sobota) o godzinie 15 na stadionie OSiRu. Pokażmy, że wielu włocławian chce żeby w Naszym mieście były mecze na wyższym poziomie i wysoką frekwencją...
Komentarzy3
Wyświetleń915
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~kibicWłocławek
Pracownicy Schroniska dla Zwierząt zwracają się o pomoc w
Pracownicy Schroniska dla Zwierząt zwracają się o pomoc w zdobyciu słomy - zbliża się zima i bardzo jej potrzebujemy.Każdego kto może nam pomóc prosimy o kontakt - 054 233 20 21, 0602 58 72 64, ul.Przemysłowa 16 Włocławek Dziękujemy z góry za pomoc
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Schronisko dla ZwierzątWłocławek
Od niedawna transfery internetu w sat filmie wzrosły x2. Z
Od niedawna transfery internetu w sat filmie wzrosły x2. Z tego co zauważyłem to internet mi chodzi gorzej niż chodził czy u was też jest tak samo ?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Sat film Włocławek
Nigdy nie miałem nic przeciwko rejestracjom CWL itp ale to
Nigdy nie miałem nic przeciwko rejestracjom CWL itp ale to co zobaczyłem na tym zdjęciu jest chyba maksymalnym obciachem :-) http://pokazywarka.pl/cwl/ A w komentarzach na JOEMONSTER.ORG jadą sobie na max :-) i z tuningu i z rejestracji.
Komentarzy17
Wyświetleń5K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Na deszczowy dzieńWłocławek
Poniżej kopia artykułu z nowości. Jestem zbulwersowany
Poniżej kopia artykułu z nowości. Jestem zbulwersowany brakiem kompetencji ratuszowych urzędników. Jak mozna robic takie błędy? To po co Ci niby specjalisci tam pracują? Czy włocławskie szkoły nie dostaną miliona złotych unijnej dotacji? Z powodu źle wypełnionego wniosku, aplikacja została odrzucona przez Urząd...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~winylWłocławek
Witam chciałbym Państwu zwrócić uwagę na to, co się
Witam chciałbym Państwu zwrócić uwagę na to, co się dzieje w naszym MPK. Może będę wyliczał i do tego jakiś komentarzyk, bo tak można by się pogubić. 1. MPK stara się być coraz nowocześniejsze, kupuje nowe autobusy, bilety okresowe nie są papierowe (ale jest inny temat) wszystko nowoczesne, lecz niestety, MPK nie idzie z...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~SOADfanWłocławek
Idac pewnego dniach a raczej wychodzac schodami na druga
Idac pewnego dniach a raczej wychodzac schodami na druga strone Okrzei zaskoczyl mnie napis. "Winda dla niepelnosprawnych funkcjonuje (jezeli dobrze pamietam godziny) od 7mej do 19tej oprocz niedziel i swiat" !!! A wiec niepelnosprawni po 19tej nie wychodzic z domu a bron boze w niedziele i swieta. Tylko ciegle nie wiem gdzie jest wina. Panie...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
To co się wyprawia teraz w naszym kraju i po części
To co się wyprawia teraz w naszym kraju i po części mieście ,to nie do pomyślenia za komuny. Żeby córka na oczach sąsiadów zagłodziła własna matkę i to w bloku socjal.Panie Boże ,widzisz postępowanie swoich poddanych i nie zagrzmisz.To jak to gdzie proboszcz,wikary itd.To Oni też nie wiedzą co się u nich w parafii dzieje. To...
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Coś
Coś drgnęło: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019395,title,Policja-zaczyna-wielka-kontrole-rowerzystow---mandat-mozna-dostac-nawet-za-brak-dzwonka,wid,11584174,wiadomosc _prasa.html Pozdrawiam
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~pamar.Włocławek
Ludzie na dajcie robić z siebie ciemniaków, przecież
Ludzie na dajcie robić z siebie ciemniaków, przecież PiSsmo nie atakuje firmy p.S tylko władze Włocławka, które próbują sukces prywatnej firmy przekuć na swój sukces żeby ukryć swoją nieudolność w pozyskiwaniu funduszy z UE itp., dopiero po trzech latach się obudzili i biorą się do roboty. Co robili do tej pory poza...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Czytelnik PiSmaWłocławek
Czy wszyscy w PiS-e są tak rozrzutni za czyjeś
Czy wszyscy w PiS-e są tak rozrzutni za czyjeś pieniądze. Choć Lech Kaczyński na żarłoka nie wygląda, prezydenccy kelnerzy nieźle go karmią. Jak donosi "Wprost", potrafią oni podać pierwszej parze na stół dziesięć kotletów zamiast dwóch. Już nawet sama Maria Kaczyńska narzekała, że jedzenia jest za dużo. Ale dziesięć...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
panie Grządziel, co z tym Aquaparkiem? 3 lata minęły i
panie Grządziel, co z tym Aquaparkiem? 3 lata minęły i lipa, szkoda gadać. Następny naobiecywał i znowu nic z tego nie bedzie. Miał być aqua, a jest hotel...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~:)Włocławek
Cos sie ostatnio nasz portal opuscil... Kiedys co kilka
Cos sie ostatnio nasz portal opuscil... Kiedys co kilka godzin (najmniej codziennie) pojawialy sie jakies nowe artykuly; mozna bylo poczytac co sie wydarzylo w miescie, co sie bedzie zmienialo itd. Przy okazji wywiazywaly sie ciekawe dyskusje - cos po prostu sie dzialo. Ostatnio jednak albo weny brak autorom, albo jakies ogromne braki kadrowe i...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~mieszkaniecWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA