Forum Włocławek

Jak miłośnicy boksu, kto wygra - ja uważam że bedzie lipa
Jak miłośnicy boksu, kto wygra - ja uważam że bedzie lipa dla pieniążków walka- polak kupi
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~zdzisiekWłocławek
Jak uratować stocznie? Proste! Zwrócić się do firm
Jak uratować stocznie? Proste! Zwrócić się do firm stoczniowych chińskich, hinduskich a nawet japońskich i zaproponować im przejęcie naszych stoczni za 1 PLN może być nawet jen! Kontrakt sprzedaży tak obwarować, że musi być kontynuacja produkcji statków na poziomie sprzed roku przez okres 10-ciu lat a zwrot dotacji budżetu,...
Komentarzy1
Wyświetleń828
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~wadera5Włocławek
Każdy miał (ma) jakiegoś szefa, różnica jest taka, że
Każdy miał (ma) jakiegoś szefa, różnica jest taka, że jednego się szanuje a innego toleruje, ze względu na funkcję? Jak to jest, że jeden potrafi jakoś tak samorzutnie wzbudzać respekt a inny sili się na bossa a i tak za plecami wszyscy się z niego śmieją? Jak to jest, że ktoś, nie będący szefem, nie zabiegający o uznanie,...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez kortyzolWłocławek
Wytwór fantazji o. Rydzyka/tego od murzyna/ to budowa -sami
Wytwór fantazji o. Rydzyka/tego od murzyna/ to budowa -sami zobaczcie jaka. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7170495,O__Rydzyk_zacz nie_wkrotce_budowac_kosciol.html A są tacy co wysupłają ostatnie pieniądze.To już po prostu megalomania jakaś ,ks.Jankowski wymyślił ufundować swoje własne popiersie do...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Kto Was najbardziej śmieszy? Chodzi o osoby publiczne,
Kto Was najbardziej śmieszy? Chodzi o osoby publiczne, polityków, aktorów, kabaret, reklamy itp. Ostatnio moim "faworytem" jest od pewnego czasu pan Donald Tusk Ten jak coś powie... to powie! Nawet Palikot może się schować!
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Boli mnie ze do tej pory nikt nie zamiescil chocby wzmianki o
Boli mnie ze do tej pory nikt nie zamiescil chocby wzmianki o smierci wielkiego trenera jakim byl Grzegorz Karólewski. Redakcja byla poinformowana o tym, jednak nic nie zrobila zeby pozegnac tak waznego czlowieka wloclawskiej i nie tylko koszykowki. Dobrze ze na pogrzebie chociaz bylo wiele znajomych twarzy. Co sie tyczy redakcji, wielki wstyd i...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ZainteresowanyWłocławek
prosze poradźcie mi na tepat egzaminu na prawo jazdy ,mocno
prosze poradźcie mi na tepat egzaminu na prawo jazdy ,mocno się denerwuję i stresuję czy macie jakąś dobrą rade na to najlepiej chciaabym miec prawko ale nie iść na egzamin no ale to przecież nie możliwe pozdrawiam wszystkich
Komentarzy2
Wyświetleń843
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~jasia nowakWłocławek
Nieładnie-slubowac ubóstwo i być pazernym.Ogień
Nieładnie-slubowac ubóstwo i być pazernym.Ogień piekielny nie straszny? www.dziennik.pl/wydarzenia/article463726/Zarzuty_za_lewe_wyceny_dla_Kos ciola.html
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Moje gratulacje dla Administratora portalu za
Moje gratulacje dla Administratora portalu za nowe oblicze.Pozdrawiam serdecznie.Zyczę dalszych sukcesów
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~zainteresowanyWłocławek
Panie Zbonikowski, przestań z tym jadem w stosunku do
Panie Zbonikowski, przestań z tym jadem w stosunku do obecnego prezydenta, wszystko co robi, to be, powiedz człowieku co ty byś zrobił na jego miejscu,ośmieszasz moje miasto, siebie możesz,myślę że to już twoje ostatnie podskoki, bo co ty robisz jako tzw. poseł. Szłyszę ciągle te same śpiewki, kupcy, promuje się za pieniądze...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~jJan L.Włocławek
Dużym błędem mena jest pytanie gdy nawiąże bliższe
Dużym błędem mena jest pytanie gdy nawiąże bliższe stosunki z kobietą: a ilu miałaś przede mną? Po pierwsze, to jest wkraczanie w najgłębszą intymność! Po drugie, kobieta myśli sobie - za co on mnie ma?! Czy ja się jego pytam ile miał kobiet? Po trzecie, kobiety nie znoszą takich "dociekliwych". Każdy chce mieć...
Komentarzy0
Wyświetleń775
Śledzących0
Ocena2
A zemsta za zdradę? Jest coś takiego? Bo słyszałem, że
A zemsta za zdradę? Jest coś takiego? Bo słyszałem, że niektórzy, a szczególnie niektóre, rewanżują się w ten sposób, że też zdradzają! Ale się oczywiście nie przyznają! Udają ofiary ale mają satysfakcję, że się odegrały. Co o tym myślicie?
Komentarzy0
Wyświetleń726
Śledzących0
Ocena3
Witam! Czy ktoś ma etykiety czy inne materiały dotyczące
Witam! Czy ktoś ma etykiety czy inne materiały dotyczące włocławskich browarów do 1945r: 1a Browar H.Bojanczyk 1878 1b Browar Wincenty R.Bojanczyk 1915 1c Browari Sladowna 1940 + 2a Browar Giodoro Plaskowski 1878 2b Browar Rafad Bojanczyk 1898 + 3a Browar Wansikowski 1888+ 3b Browar Szamul Kuczinski 1901+ preoszę o...
Komentarzy0
Wyświetleń671
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~piwoszWłocławek
WSZYSCY piszą o wszystkim ale nikt nie pisze o naszej
WSZYSCY piszą o wszystkim ale nikt nie pisze o naszej WZORCOWNI i jak jesteście zadowolenie ,rozczarowani czy tego oczekiwaliście po tym miejscu??????????????????????? ??? panek
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~opinia o wzorcowni!?Włocławek
Podziękowanie .Dla kierownictwa WSM Kazim Wielki za szybką
Podziękowanie .Dla kierownictwa WSM Kazim Wielki za szybką interwencje w sprawie ciepła.
Komentarzy0
Wyświetleń720
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~smWłocławek
Jak myślicie? Dlaczego PiS, mimo tylu afer z udziałem
Jak myślicie? Dlaczego PiS, mimo tylu afer z udziałem polityków PO, tak niewiele zyskuje w sondażach?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
I chwilka jeszcze. Kto potrafi z tego marazmu wykrzesać coś
I chwilka jeszcze. Kto potrafi z tego marazmu wykrzesać coś optymistycznego? Pomału poddaję się.
Komentarzy0
Wyświetleń755
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ananasWłocławek
Oto Włocławek, miasto gdzie się urodziłem, wychowałem,
Oto Włocławek, miasto gdzie się urodziłem, wychowałem, żyję. Miasto pięknie położone. Wśród jezior i lasów. Miasto, którego nie śmiałbym nazwać "wieślawkiem", w przeciwieństwie do napływowego elementu z okolicznych wiosek. Bo to moja mała ojczyzna. Identyfikuję się z tym miastem, dobrze się tu czuję. Tylko jedno mnie...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ananasWłocławek
czy ktos moze podać mi stronki na ktorych sa zdjecia z
czy ktos moze podać mi stronki na ktorych sa zdjecia z bravo:)
Komentarzy1
Wyświetleń724
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~niceWłocławek
Kto w tym mieście jest dostawcą porządnego internetu.
Kto w tym mieście jest dostawcą porządnego internetu. ? Bo na sat film nie można widzę liczyć po zwiększeniu transferu jeszcze gorzej mi chodzi już nie wspominając że nie raczą nawet odpisać na maila.
Komentarzy2
Wyświetleń895
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~InternetWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA