Forum Włocławek

Miesiąc temu zgłosiłem w Straży Miejskiej-TEL.986 ,że na
Miesiąc temu zgłosiłem w Straży Miejskiej-TEL.986 ,że na terenie należącym do UM Włocławek przy ul Kapitulnej/koło byłej JW / ,leżą powyrzucane worki ze śmieciami. Cisza.Worki leżą. Jakby to było na prywatnej działce to ........wiadomo.Worki widać z okna samochodu,leżą przy chodniku z charakterystycznymi zielonymi napisami.ALE...
Komentarzy0
Wyświetleń695
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~miejscowyWłocławek
Kurcze, nie wiedziałem ,ze nasz Prezydent był policjantem.
Kurcze, nie wiedziałem ,ze nasz Prezydent był policjantem. Ciekawe na jakim etacie?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Totalna klapa!JAk większości mieszkańcom podobał mi się
Totalna klapa!JAk większości mieszkańcom podobał mi się projekt rewitalizacji pl Wolności radni wyrzucili ten projekt a więc pieniądze z unii przepadną wstyd i hańba, że mamy takich radnych. I to z wyrokami. Podziewkujemy Państwu w przyszłorocznych wyborach nie głosujcie ludzie na tę miernotę!
Komentarzy1
Wyświetleń737
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MarekWłocławek
Jak oglądam i słucham wypowiedzi naszych radnych,to nie
Jak oglądam i słucham wypowiedzi naszych radnych,to nie wiem, skąd się ci ludzie tu na Ziemi wzięli, ale tak gadają, jakby wczoraj z Oriona przylecieli? Jeśli ktoś twierdzi, że demokracja powinna opierać się na poszanowaniu praw mniejszości kosztem większości, że mniejszość w demokracji powinna mieć głos decydujący, to...
Komentarzy1
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Znów te same dylematy przed niektórymi . Zastanawiam się
Znów te same dylematy przed niektórymi . Zastanawiam się ile właściwie trzeba mieć w kieszeni ,aby wyprawić takie święta dla grona kilku ( 8-9)osób . W pracy dzielą już datkami świątecznymi , mnie oczywiście to nie dotyczy ,ale ile trzeba by było otrzymać aby zasoby naszych portfeli nie zubożały za bardzo . Oczywiście bez...
Komentarzy2
Wyświetleń896
Śledzących0
Ocena3
nie dajmy się grypie! WITAJMY SIĘ BEZ PODAWANIA RĄK ! i
nie dajmy się grypie! WITAJMY SIĘ BEZ PODAWANIA RĄK ! i bez zbędnych cmoknonsensów.
Komentarzy1
Wyświetleń714
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~jutuWłocławek
Kto i na ile może być pewien tego, że za rok, że za
Kto i na ile może być pewien tego, że za rok, że za tydzień, życie na Ziemi będzie istnieć? Czy zdajemy sobie sprawę z tego, jak bardzo jesteśmy zagrożeni? Wszyscy, cała ludzkość!
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Mamy różne ubezpieczenia, zabezpieczenia na wypadek
Mamy różne ubezpieczenia, zabezpieczenia na wypadek śmierci a więc ktoś tam wycenia życie ludzkie i decyduje, że ten jest wart mniej a ten więcej? Przy ubezpieczeniach, wartość życia ludzkiego zależy od składki a przy morderstwach? Czy rodzina podaje do sądu złoczyńcę, który zabił im krewnego? Czy sąd wycenia?
Komentarzy0
Wyświetleń718
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~wadera5Włocławek
A H1 N1 U Nas w naszym Kochanym miasteczku to i nawet Grypa
A H1 N1 U Nas w naszym Kochanym miasteczku to i nawet Grypa nie panuje bo omija nasz włocek:))
Komentarzy0
Wyświetleń734
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez arturWłocławek
Co to nas obchodzi ze Kaczynski ma grype, wszystkie media
Co to nas obchodzi ze Kaczynski ma grype, wszystkie media nadaja to jako sztandarowa wiadomosc, mnie to nie interesuje i uwazam ze takich jest wielu, on sobie poradzi, niech martwia sie o ludzi i o tym mowia a nie o pirdolach.
Komentarzy1
Wyświetleń812
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ZbychWłocławek
Pierwszy casting. Wielka szkoda, że Stowarzyszenie
Pierwszy casting. Wielka szkoda, że Stowarzyszenie Obywateli "Projekt Włocławek" dopiero teraz zauważyło co się dzieje w mieście mimo, że jak samo stwierdza "monitoruje działania władzy samorządowej". List do marszałka, przejście dla pieszych, fundusze unijne a nawet basen. Zrozumienie tego być może jest prostsze niż nam się...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~DionizyWłocławek
-A/H1N1 ?!! -nie martwcie się ludzie w piątek będę we
-A/H1N1 ?!! -nie martwcie się ludzie w piątek będę we włocławku i poradzimy sobie z tym g..... :))
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~dr houseWłocławek
Chciałem napisać pozew do Sądu, ale nie mam o tym
Chciałem napisać pozew do Sądu, ale nie mam o tym pojęcia. Kancelarie prawnicze za samą rozmowę żądają 100zł, za pozew dodatkowo w granicach 300-400zł.Słyszałem ,że jest we Włocławku jakaś Spółdzielnia prawnicza aplikantów w okolicach chyba ul.Komunalnej ,gdzie tanio wykonują prostsze sprawy.Może ktoś już się spotkał z...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~nowicjuszWłocławek
czytam te wpisy i zastanawiam się czy doczekam się, żeby
czytam te wpisy i zastanawiam się czy doczekam się, żeby ktoś napisał, że otworzą tu jaką fabrykę, linię produkcyjną, czy coś takiego... bo jak na razie to same sklepy i centra handlowe, ale skąd ludzie mają brać kaskę na zakupy w tych galeriach? niedługo będą tu już tylko emeryci, a emeryturka ciiiinnka :(
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~rencistaWłocławek
Grypa szaleje a jak sie leczyc kiedy nie mozna dostac sie do
Grypa szaleje a jak sie leczyc kiedy nie mozna dostac sie do lekarza pierwszego kontaktu.Przychodnie zawalone chorymi a w rejestracji mozna tylko uslyszec brak numerkow.Wizyta domowa marzeniem..Wielokrotne proby dają efekt lekarz stwierdził grypę.Następna mocniejsza dawka antybiotyków bez żadnych dodatkowych badań prześwietleń itp.I tak...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~marksWłocławek
Firma V.... - czyt.Vendetta, pastwi się na ludziach
Firma V.... - czyt.Vendetta, pastwi się na ludziach zniedołężniałych; z zaburzoną percepcją i słabym polem widzenia - jak to bywa po 80-tym roku życia. Kontrolerzy wyłapują tych nieszczęśników na liniach literowych i zamiast pouczać lub wypraszać z autobusu jadących bez biletu,to co robią?....ściągają POLICJĘ! Dobrze, że nie...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~WrażliwaWłocławek
podzielę sie z wami informacjami który uzyskałem z rozmów
podzielę sie z wami informacjami który uzyskałem z rozmów z kolegami ,koleżankami którzy pracują we wzorcowni... otóż obiecywane im pieniądze i umowy o pracę to jedna wielka ściema... co niektórzy nie dostali nawet umów o prace i robią na czarno... a ci co mieli otrzymać umowy na czas jakikolwiek to dostali na umowe zlecenie za...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez negocjatorWłocławek
Szkalowanie własnego narodu ma długą tradycję.
Szkalowanie własnego narodu ma długą tradycję. Pomyślcie, już taki tam jeden wierszokleta w dawnych czasach napisał o nas, że "Dziady"!. Dramat, owszem dramat, ale dlatego, że ten łobuz się na to odważył! A i dziś są tacy, którzy go za to wychwalają! Skandal normalnie! W szkołach uczą, ech...i jak tu być panem?...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez kortyzolWłocławek
wczoraj koło multikina około godz 23;20 znalazłem psa
wczoraj koło multikina około godz 23;20 znalazłem psa kundelka rudego.Jeśli ktoś szuka zguby proszę o kontakt na [email protected]
Komentarzy0
Wyświetleń718
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~lisWłocławek
Za " Puls Biznesu " Parkridge Retail Poland zajmuje się
Za " Puls Biznesu " Parkridge Retail Poland zajmuje się planowaniem i budową galerii rozrywkowo-handlowych Focus Mall, ale wprowadza też inną markę o nazwie FOCUS PARK - tzw. parki handlowe, inwestycje usytuowane w miastach liczących powyżej 50 000 mieszkańców. Nowy Focus Park we Włocławku będzie miał 6 500 m kw. powierzchni...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Focus Park powstanie we WWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA